Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

BebyCry scuze, vroiam sa-ti raspund dar am uitat, nu ai PM activat! Asa ca activeaza-l mai intai!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hi,hi....miruna...imi faceam griji...

ioana..eu tin agitatele scoase...te rugam, indiferent de ora, sa dai mesaj..eu ma culc dupa ora 1 meru, asa ca...le pot anunta pe fete....

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor care va pregatiti de nascare, helooooo mai stati, ca ma uit la DPN-ul vostru si nu-i inca timpul! Da, asa ziceam si eu prima data, cu vre-o luna inainte ma grozaveam ca o sa nasc, ca aveam burta mai mare decat mine ( eram stil mai bine ma sareai decat sa ma ocolesti ) si uite ca atunci am nascut la 41 sapt....

Bebe cry, tu parca ai termen spre mijloc de ianuarie! Nu ca nu ne-ar face placere sa fii printre noi, dar poate odiseea de ian feb e mai potrivita pt tine. Plizzz sa nu te superi, esti mai mult decat binevenita la noi!

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

ALEXXIA multumesc de intelegere nu stiu de ce nu merge dar PM este activat,eu astept poate nu merge acum stiu sigur ca este ca am mai primit Iti multumesc

Cu ajutorul lui Dumnezeu27+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

BB ALINUS nu ma supar dar sunt acolo in listuta voastra,si am prietene dragi aici este odiseea cu care am inceput si fetele m-au pastrat in listuta daca te uiti pe prima pagina sunt acolo la buburuze de ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna!
Fetelor, eu acum am intrat pe net, dupa o lipsa de 24 ore si am vazut titlul capitolului. Am de recuperat intreg capitolul anterior, plus aceste 12 pag din cap curent, dar vroiam sa va spun ca sunt bine. Nu am intrat pt ca am facut treaba prin casa cu sotul dimineata, apoi l-am luat pe Nico de la gradi si am ramas doar eu cu el (sotul s-a dus la birou pe la 2 si ajunge diseara acasa). Piticul meu zice ca-l doare burtica, in jurul buricului...si mai are si nasucul infundat , Acum a adormit de vreo 30 min, sper sa se trezeasca mai bine.
Anymona, felicitari! Bebe sa fie sanatos, mancacios si norocos!
Ma duc sa citesc din urma, mai scriu dupa

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Allexxia acum ar trebui sa mearga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Wow, ce s-au raspandit majoretele in toate partile .

Va tin pumnii, fetelor, sa iasa toate asa cum va doriti!

Eu sunt singura cu Soful de marti pana miercurea viitoare, asa ca mi-e greu rau sa mai si raspund, la ce scrieti ( nu ca as fi foarte interesanta in spuse ).

Care e adresa de mail cu pozele picilor, va rog? Ca ard de nerabdare sa vad mutrite mici . La Andreea Alexei am nimerit, acum m-a lasat memoria...poate ar trebui trecut pe prima pagina si contul ala.

Va !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Merci Ioana de raspuns, la mine s-a luat cu hartia igenica, deci mai moale, nu asa gelatinos ...
poate este cum zice si Doura dupa control, ceva scurgere maronie ....
nu stiu ce sa zic, ca pana acum nu am avut asa ceva, de asta mai zic sa astept sa vad daca cumva mai reapare ...

oricum am citit ca poate sa dureze si 2 saptamani pana la nastere, asta daca ar fi dopul gelatinos
mai ales ca eu nu am nici un semn de nastere si tocmai ce am fost la control.

38+

Fetelor, moale, tare, gelatinos, albicios, sangeriu, whatever, nu conteaza ce culoare si consisenta are, o scurgere inchisa nu este normala dupa niciun control si tinand cont ca va apropiati de termen e dopul sau parte din el. Asta e clar. La mine dopul a fost pata de sange, v-am zis, care m-a speriat. Era dopul, nimic din ce aratau imaginile pe net, si in cateva ore am nascut. La voi poate dura cateva zile dar nu exista asa ceva scurgere maronie dupa control...

Joy, ma bucur ca mai sta Leon, astfel ai timp sa extermini crocobaurul ala.

Aneud, felicitari pentru noul job.Esti eroina sa schimbi job tocmai acum. Sa stii ca, chiar daca o fi sa nasc inainte de 20 decembrie, eu tot mai intru sa scot o agitata, mai beata de somn agitata aia dar eu tot o scot, da? Nu va las, fetele de decembrie!

Vmadelein, vai de noi cu analizele din Ro. Eu le-am facut numai in laboratoare "respectabile", a se citi unde dai o caruta de bani, Medlife, Euroclinic si Sanador. Nimic din Ro nu s-a adeverit in Fr. In afara grupei sanguine. De ex, in Ro eram imunizata si contra toxoplasmoza si contra citomegalovirus. Aici nu sunt imuna, imi iau sange luna de luna sa vedem daca e ceva...

BabyCry, welcome!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

BebyCry - eu una ma bucur ca esti aici! Desi cine stie, poate tu te grabesti si noi astea mai inainte in lista ne intindem :)

30+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput