FIV Europa(36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bpaula, ce surpriza sa te vad aici !!!
Multumesc mult de gandurile bune. Habar nu aveam ca stii ce am patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am aflat din intamplare..as fi vrut sa fi fost altfel de vesti. Dar ma mai uit pe aici in lunile ce vin cu speranta in suflet si o rugaciune catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Salutare, fetelor! Am revenit pe minunatele plaiuri mioritice dupa aproape 3 sapt de huzur prin Austria. Cu moralul stau destul de prost ; am inceput sa am niste simptome pe care le-am mai avut la prima inseminare si cand am pierdut singura sarcina care am avut-o vreodata: si anume am niste transpiratii reci, nocturne, destul de abundente ( ma trezesc cu pijamaua uda de parca as fi facut baie imbracata), slabiciune musculara si niste nervi....!!!!!N-am chef de nimic...... astazi m-a dururt si capul destul de tare..... din cate am citit transpiratiile nocturne se datoreaza unei scaderi a nivelului estrogenului; simt ca maine imi vine ciclul... incerc sa ma motivez si sa imi spun ca totul va fi bine dar imi e f. greu. De fiecare data cand am avut aceste transpiratii in 2-3 zile s-a pornit sagerarea.......
Am aflat intre timp ca mi-au inghetat 4 embrioni ( se pare ca din 11 doar 4 s-au dezvoltat ok)
Oricum , luni am sa fac testul ( va fi ziua 11 de la et). Cei de la clinica mi-au spus miercuri dar cred ca se vede si luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Adijo,bine ai revenit. Iti doresc din suflet sa nu ti se adevereasca presimtirile!

Mie inca nu mi-a venit ciclul,dar in schimb am nista stari depresive cumplite.Plang de cateva ori pe zi si ma cert cu toata lumea,in special cu sotul meu.Spun lucruri pe care le regret ulterior,dar sunt extrem de nervoasa.Plang si ma enervez din orice.Sunt cu nervii la pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Oana , stiu cum e ... la mine starile astea sunt semne de venire a ciclului, de aceea sunt asa ingrijorata acum...
Din cate am inteles tu ai facut o IA luna trecuta. Anul trecut am facut si eu 2 IA si dupa fiecare , ciclul urmator a fost de 45 zile... deci se intampla... culmea e ca dupa Fiv nu am avut astfel de intarzieri.!( eu am ciclu cam la 30-32 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Adijo, am facut 2 IA,una cu stimulare si una fara.La cea fara nu am avut probleme,dar la asta cu cu stimulare,da!
Au inceput sa imi apara si cosuri,reactie pe care o am numai la ovulatie.Exista,prin absurd,posibilitarea sa ovulez la Z37 ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Oana nu cred ca ovulezi acum. E din cauza hormonilor ce ti se intampla. Doar daca ai facut IA ai avut atunci o ovulatie, nu? Nu te-au monitorizat?
Trebuie sa ai rabdare. Eu sunt Z40 si nici urma, asta inseamna ovulatie dupa Z26 sau ciclu anovulator. Am facut azi un test de sarcina, negativ. Mai am in casa 15 pastile de Primolut, le pot lua ca sa imi provoace menstruatia. Culmea e ca la fel am patit inainte de celalalt FIV. 46 de zile si mi-a venit pe ultima suta de metri ca aveam o data fixa la care sa ma apuc de tratament. O sa ii scriu Anei sa vad daca imi da ok pentru Primolut. Nu cred ca testul de sarcina a fost eronat. Stressul isi spune cuvantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sisipisi,multumesc pt raspuns.Nu mai e cazul.De jumatate de ora am scurgerile maronii de dinaintea ciclului si au revenit cumplitele dureri menstruale de dinainte.Yeah,baby!Mi-a fost dor de ele.Nu mi-am imaginat vreodata sa le astept cu atata interes!

P.S. Sisipisi,dupa IA mi-a venit ciclul.Acum sunt luna urmatoare de dupa IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Lasa mai Oana, e de bine. Macar o poti lua de la capat. Mergi la Viena, stai de vorba cu oamenii, te decizi dupa aia.
Ce n-as da si eu sa capat niste scurgeri maronii, sau mai bine sa imi vina naibii direct ca destul i-a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Adijo, bafta la test! L-ai facut astazi?

Mergi la inceput