Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 8
mikado spune:
am revenit ...ce vorbarete sunteti
sa incep sa va povestesc....nu prea am eu talent dar incerc...la inceputul anului , daca am vazut ca dupa 2 ani bebe nu vine desi nu ne protejam, am hotarat sa ne apucam serios de investigatii. Dupa ce am asteptat 1 luna juma o programare la o dr. renumita de la CF2, am zis sa nu pierd timpul si am fost sa fac PAP-ul si o eco trasnvaginala, iar dr. care mi-a recoltat m-a intrebat cand am de gand sa fac bebe si mi-a dat o listuta cu analize care se fac inainte de conceptie , le-am facut au ieist ok, doar o candida pentru care am primit tratament ....m-am bucurat ca pot sa merg la dr. renumita deja cu analizele facute. Intre timp tot citind forumurile il trimit pe sot sa faca spermograma la dr. Matei rezultat -astenospermie , si primeste suplimente de Zn si seleniu.Ajung in sfarsit mult laudata dr., se uita pe analize, ma controleaza, imi zice ca este ok si imi recomanda HSG, imi zice cand sa o sun sa ma programze pentru HSG, bineinteles ca am sunat asa cum mi-a zis ea dar raspunsul a fost ca e prea tarziu (era Z2 a CM deci eram in grafic doar ea mi-a zis sa o sun in Z2)si ca nu se mai poate sa o sun luna viitoarea...deja eram plina de nervi, cu atatea amanari...si reusesc sa ajunj la o alta dr. la maternitatea Bucur cu tot ce facusem panaa atunci si cu graficele mele. Toate bune si frumoase, fac eco transvaginala, totul ok , si imi zice ca luna viitoare incepem stimularea . Bineinteles ca ii zic sa-mi recomande ce analize hormonale sa fac (erau singurele care nu le facusem) si imi zice ca nu e cazul, ca sunt ok si eu batuta-n cap si visatoare la merg pe mana ei, prima luna nu s- a intamplat nimic, a doua luna nimic ba mai mult endometrul foarte mic doza de clomifen a fost dubla . Urma luna de pauza, asa ca ii zic ca vreau sa fac HSG, am facut si asta a fost ok, dar am renuntat sa mai merg pentru ca nu mi s-a parut normal sa nu-mi dea sa fac profilul hormonal. In septembrie mi-am facut frumusel programare la Parhon la endocrinolog sa-mi zica ce si cum...primul medic la care am fost la fel mi-a zis ca nu e cazul ca sunt ok si ca dau banii de pomana ...de parca era problema banilor...am apelat la cunostinte si am mers prin recomandare la alt medic, care mi-a facut analizele in Z12, Z14, tot acolo am facut si ecotransvaginala si nu se vedea nici-un folicul dominant.. se pare ca luna trecuta nu am ovulat, desi eu m-am incapatanat si am facut progesteronul in Z21 si clar ovulasem.Intre timp l-am pus pe al meu sot sa repete spermograma de data asta astenoteratospermie (si i s-a zis ca el e ok si ca problema este la mine ) asa ca am mers la androlog si i-a dat sa faca analize hormonale, eco si anticorpi antispermatozoizi amandoi iar eu test postcoital...concluzia, anticorpi antispermatozoizi pozitivi la el, a primit spermotrend 2/zi timp de 3 luni si ne-a recomandat IA. Intre timp am ajuns la dr. Moisa, unde am facut TPC-ul care a iesit pozitiv si unde vrem sa facem prima IA... dar mi-a dat sa repet FSH, LH, E2, AMH si inhibina B in Z2-3 , luna asta am avut folicul baban pe OS dar endoemtrul era destul de mic 6.7 mm in Z12. Eu una m-am saturat de dr. pana peste cap dar asa de mare e dorinta de a avea un bebe incat trec peste toate .
O adolescenta de 36 de ani
Nera cum sa ma supar mai...asa ma stii tu pe mine?
Dragutza sa fii pregatita ca vin
SS-Tzuky multumesc la fel
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#
nerama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Nerama tin pumni sa te ajute Dumnezeu si Maica Domnului si sa va bucurati de bebe ..sau de doi. Sunt sigura ca o sa fie bine. Pe noi ne tinea cate doua ore intinse cu o perna sub fund dupa inseminare, ca zicea cineva de juma de ora. Si inca ceva, un sfat la toata lumea, sa faceti analizele de coagulare complete, mai ales daca ati luat anticonceptionale. Eu am patit-o si aud in jurul meu apropae zilnic cate un caz, mai ales cu proteina S. E mai bine sa fii precaut decat sa se intample o nenorocire. Sa nu mi-o luati in nume de rau cu sfaturile mele, ca vreau sa ajut doar. |
sarut-mana sa dea Domnul sa fie bine la toate fetele
eu ziceam de juma de ora... atat m-a tinut pe mine... dar de data asta o sa ii zic la dr ca nu plec de acolo in urmaroarele 2 ore
daca nu am luat niciodata anticonceptionale trebuiesc facute analizele alea?
SS-Tzuky spune:
mamutz, imi place ideea ta - de a pune pe prima pagina analize care ar trebui facute inainte de conceptie...te sustin.
Cit despre nenorocita de trombofilie, asta e un dusman ascuns, la mine doctorul a putut doar sa imi spuna ca nu a fost defect cromozomial, problema a fost cu placenta, pur si simplu la un moment dat s-a desprins...din cite am citit s-ar parea ca tot trombofilia i-a dat la cap Deci banuiresc ca sunt si eu o "clienta" cu trombo. La analize sunt programata peste doua saptamani. Dar ma si vad halind Aspenter...
Eu am luat aac acum vreo sapte ani, si atunci foar citeva luni (5-6luni), oare oi avea si magareatza asta de proteina S?? Lua-le-ar cineva de mutatii, ca incep sa ma simt ca un alien hahaha
http://www.facebook.com/dana.zaharia
andr@ spune:
si eu sustin ideea cu lista mamuz
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
nerama spune:
andra am dat accept merge mai greu ca sunt la inceput pe acest forum... dar incet invat
mikado spune:
Neruca, da drumul e lung si anevoios dar rasplata va fi pe masura pentru noi toate
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#
nerama spune:
tocmai m-a sunat fina mea, e pe drum spre timisoara, are contractii mari, cred ca azi naste o sa am o finutza micaaa
MERGEM INAINTE PANA LA CAPAT
AlinaBu spune:
fetelor .. am facut iar test nu m-am putut abtine .. si giciti ce .. slab POZITIV .. si a 2a liniuta a iesit imediat si cu urina de dupa amiaza .. dar e tot slaba .. n-a mai durat 3-4 minute pana s-a vazut a 2a liniuta.. a iesit imediat ... deci o sa imi fac consultatie la un medic nu stiu cand .. pentru ca nu vreau cu siguranta sa o fac la mine la munca maine dimineata la prima urina o sa mai imi fac un test poate iese pozitiv clar .. mai am 3 zile pana sa imi vina menstruatia .. sa astep ?!
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
Katy82 spune:
Buna fetele! Fetele eu v-am trecut pe toate pe un pomelnic, in week-end vrem sa ajungem la o man. sa ne reculegem, o sa va pomenesc.
Bebelu multumim mult ca ne-ai trecut in listuta de acatist.
Miha nu uit, si Kitty se testeaza o data cu noi si mai era o fata, dar am uitat cine. Distractie placuta!
Andra dai de pt stelute
Paula tin pumnii sa fie bebe.
Nerama imi pare rau pt Z1
Walkira Sf Nectarie e pe 9 nov. la Radu Voda, asa e.
Mikado, bine ai venit, sedere cat mai scurta la aspirante, te asteapta fetele la odisee.
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un sanatos!