Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

camcris, nerama pun paru' pe voi

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

dragutelor, la mine gata serviciul pe ziua de azi
plec la shoping
va pe toate fara exceptie
weekend placut va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele e gata masa

va poftesc la o portie de fasole cu costita si adei prajit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluCris

dragutelor, la mine gata serviciul pe ziua de azi
plec la shoping
va pe toate fara exceptie
weekend placut va doresc

DECI ESTI BUGETARA?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

andra nu da ca doare... ma omoara burta... doare aproape la fel de tare ca dupa histeroscopie

ralu shoping-uiala placuta

dragutzama omori... eu sunt la lucru pana la 5 si dupa ma duc la dentist... asa ca pot sa salivez in pace

Mergi la inceput

didi nu a intrat azi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nerama

andra nu da ca doare... ma omoara burta...

dau parinteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Apropo de prestat (eu citesc din urma ) sotii vostri au fost vreodata la androlog sau ati intrebat ginecologul? Recomadarea clara este o zo da, o zi ba de la un ciclu la altul ca sa fiti sigure ca prindeti momentul. La mine testele de ovulatie nu au fost bune si nici la prietenele mele. In ce sens? facand monitorizare ecografica am observat ca testele nu aratau ovulatia atunci cand se producea efectiv ci mai inainate sau mai tarziu, absolut haotic. Asa ca monitorizarea ecografica sau prestat mereu ca sa fie sigur. |De ce o zi da una nu? Ca sa aiba timp gigei sa se refaca. Daca sotii au o spermorama f buna se poate si in fiecare zi. Eu cand am ramas am facut zilnic. daca spermograma e slaba se presteaza la 48 de ore.
Fetele care fac inseminare, ati VERIFICAT FF BINE TROMPELE, adica daca ati facut hsg au facut radiografie si dupa ce a trecut substanta ca sa vada daca s-a si scurs in cavitatea abdominala? Ca nu e suficient sa se vada in trompe. De ce va intreb? Pt ca eu am facut doua inseminari si doua hsg si imi spuneau ca sunt permeaile si nu erau . Am facut laparoscopie si abia dupa am ramas. Si am fost la dr renumiti. Si a aparaut nenorocita de trombofilie, da asta e..
Am o propunere, nu vreti sa punem pe prima pagina toate investigatiile care trebuiesc facute si toate analizele care sunt necesare ca sa stii sigur ca tine sarcina?
M-am intins cam mult, dar ma iertati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

mamutz eu am facut HSG si s-a vazut substanta ca s-a dus si a trecut de nu-stiu-ce... stiu ca trompele pot fi infundate si catre ovare... la mine cica n-ar fi... acum 3 saptamani am facut histeroscopie si orificiile trompelor de la uter erau libere...
sper din suflet sa nu fie altceva... si noi stam rau cu aia mici... sunt putini si lenesi
LE: daca stii cand ovulezi cica e bine pana la ovulatie din 2 in 2 zile iar la ovulatie e bine o-1, o si o+1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Nerama tin pumni sa te ajute Dumnezeu si Maica Domnului si sa va bucurati de bebe ..sau de doi. Sunt sigura ca o sa fie bine. Pe noi ne tinea cate doua ore intinse cu o perna sub fund dupa inseminare, ca zicea cineva de juma de ora.
Si inca ceva, un sfat la toata lumea, sa faceti analizele de coagulare complete, mai ales daca ati luat anticonceptionale. Eu am patit-o si aud in jurul meu apropae zilnic cate un caz, mai ales cu proteina S. E mai bine sa fii precaut decat sa se intample o nenorocire. Sa nu mi-o luati in nume de rau cu sfaturile mele, ca vreau sa ajut doar.

Mergi la inceput