Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 7
socrate spune:
Neata,
Raport: maine ne vedem cu americanul. Adica consultantul pe ABA. Tineti-mi pumnii sa ne primeasca. Va tin la curent.
Alysh e super tare. Ce ma enerveaza babele astea si in general oamenii care nu inteleg. Pai e un copil, nici tie nu iti convine ca vbeste urat. Dar la noi toti considera ca au dreptul sa judece. Imi vine sa imi dau pumni ca asa eram si eu, ca de ce cara copii la cumparaturi, ca de ce urla ca de ce nu stiu ce. Prostia din capul meu. Ca nu are cu cine sa lasa copilul de aia. Uof. Eram pe la C&A si era o mamica cu 2 copii care tzipau si se alergau. Si se gasisera vro 2 sa se uite urat. Aia saraca incerca sa probeze o bluza. Eu la fel. A intrat fetita peste mine, maica -sa disperata ca isi cere scuze. I-am zis femeii ca am si eu unul acasa si sa stea linistita ca asta e nu e nici o pb. Era epuizata.
Asta e societatea la noi.
La Parndorf o vanzatoare a incercat sa ii dea bomboane lui fi miu numai sa nu mai urle ca nu vrea in magazin. La noi se uita urat la tine. Na ca m-am si enervat
Asa si cu copii care dau cu curul de pamant sau fac ca toate alea, in loc sa intrebe daca are parintele nevoie de ajutor (ca poate e copilul cu probleme si are o criza) se uita ca si cum ei ar fi fost ingerasi si au crescut numai copii cuminti. 
Pe principiul nimic ca niste probleme ale tale sa iti schimbe perspectiva.
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Neata, Raport: maine ne vedem cu americanul. Adica consultantul pe ABA. Tineti-mi pumnii sa ne primeasca. Va tin la curent. Alysh e super tare. Ce ma enerveaza babele astea si in general oamenii care nu inteleg. Pai e un copil, nici tie nu iti convine ca vbeste urat. Dar la noi toti considera ca au dreptul sa judece. Imi vine sa imi dau pumni ca asa eram si eu, ca de ce cara copii la cumparaturi, ca de ce urla ca de ce nu stiu ce. Prostia din capul meu. Ca nu are cu cine sa lasa copilul de aia. Uof. Eram pe la C&A si era o mamica cu 2 copii care tzipau si se alergau. Si se gasisera vro 2 sa se uite urat. Aia saraca incerca sa probeze o bluza. Eu la fel. A intrat fetita peste mine, maica -sa disperata ca isi cere scuze. I-am zis femeii ca am si eu unul acasa si sa stea linistita ca asta e nu e nici o pb. Era epuizata. Asta e societatea la noi. La Parndorf o vanzatoare a incercat sa ii dea bomboane lui fi miu numai sa nu mai urle ca nu vrea in magazin. La noi se uita urat la tine. Na ca m-am si enervat Asa si cu copii care dau cu curul de pamant sau fac ca toate alea, in loc sa intrebe daca are parintele nevoie de ajutor (ca poate e copilul cu probleme si are o criza) se uita ca si cum ei ar fi fost ingerasi si au crescut numai copii cuminti. ![]() Pe principiul nimic ca niste probleme ale tale sa iti schimbe perspectiva. |
Succes!
Asa eram si eu...idioata ce mai. Ins acred ca mai nasoli sunt aia care au copii mai mari si se uita urat decat aia care bietii inca nu au copii si isi dau cu presupusul. Oricum tin minte o reactie din Ro cand cineva imi spunea referitor la doi copii mici agitati..."pai io sa fiu in locu' lu' ma-sa asa i-as plesni de nu s-ar vedea. Cum adica sa isi permita sa se comporte asa." Atunci o aveam deja pe Lorelei asa ca mi-a sarit serios mustarul.
Simonixule e gata si asteapta...mint, mai trebuie sa pun nasturi si sa tai resturile, dar in principiu e gata.
Poze de la Campionatul mondial de gimnastica vazut prin aparatul meu.
La prostituate nu am facut poze, ca nu aveam aparatul cu mine...da' sigur ar fi meriat. Experienta asta o pun pe aceeasi treapta cu mersul cu trenul, de la Bucuresti la Baia Mare in compartiment full tigani cand bulibasa si-a trimis doi oameni la inghesuit in compartimentul vecin ca sa nu isi vare picioarele in nasul meu in timpul somnului.
Sanatate maxima si o zi buna,
Esme
O zi buna si santate maxima
Alex@Sara spune:
hellou tuturor...incerc sa mai si scriu ca de citit citesc destul de des,si ma intristez cand citesc vesti neplacute,si ma bucur si rad cu pofta la nazdravaniile si perlele copilasilor
.
Saratzina noastra e bine acum,dar saptamana trecuta am tras ceva cu ea..luni febra la gradi,marti la dr...nu are nimic,doar amigdalele marite,fara rosu in gat,puroi etc.Trece cu tantum verde,sta acasa si miercuri.Joi la gradinita, noaptea vomitat de 2 ori.Vineri la dr..nu are nimic,nici febra,nici scaune moi,numai tot ce dadea sa manance vomita.Am tinut-o vineri si sambata pe ceai de menta si cate putin putin de mancarica si si-a revenit de a mers la gradi de ieri.Dar alta belea,l-a luat pe Alex febra si voma ieri la gradi.L-a adus la 1 de la gradi cu febra 39,2,durere de urechiusa.dat Nurofen(ca el mi-a facut convulsii febrile si mi-e frica sa il las cu febra peste 38)A dormit toata ziua si aseara cand am mers la injectia lui Daria l-a vazut o dr la garda si a zis ca e otita.Am inceput sa ii pun picaturi si deja nu mai face febra,sper sa reusesc azi sa ne primeasca Stanciu,ca de aproape o luna incerc sa jungem la el si nicicum nu reusim sa prindem liber.Si toate astea cu teroristii mari,mi se suprapun peste pneumonia Dariei,si facem injectii de 2 ori/zi .Si ce e mai nasol,e ca nu vad nicio ameliorare la ea,ba a inceput sa si tuseasca detul de urat.Nu cred ca tratamentul e cel corect,si o mai chinui si degeaba
.Deasta ma enerveaza pe mine aglomeratia de la Stanciu,ca la spital unii iti dau tratamentul la nimereala
.
Daca tot am citit perlele M@M,sa va zic si eu una,zisa de Alex.La pediatru,a luat o pusca din mormanul de jucarii si i-a zis dr:"Pac,pac,mori javra"Am crezut ca ma sufoc,nu stiam cum sa iesim mai repede din cabinet.El cuvinte deastea mai prinde de la socrelul,ca pt el toata lumea e javra,putoare etc....Dar Alex i-a facut-o si lui,il calarea odata prin casa si i-a zis Diii putoare,diii
.Sara inca nu a scos perle,ea e cumintica,dar si cand o apuca strechea...sa te tii nenicule.Are o personalitate de Taur trebuia sa fie,nu Gemeni .O iubesc amandoi pe Daria,si o cer si pe ea la gradinita,sa fie cu ei
dar maie putin pana poate merge si Dariuca la gradinita.
aelita,uneori am impresia ca scoti cuvintele din mine si le asterni aici
.
va
pe toate,trebuie sa fug ca s-a trezit urlatoarea si daca plange o da in tuse.Sper sa revin cu vesti mai bune despre noi,si mai ales cu mai multa activitate pe aici
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
aelita spune:
asa e ,cu lumea care se uita urat la copii prin magazine,parc,..ca si cand ar fi niste animalute alcaror loc e in cusca si numai in casa..
eu i-am avut cuminti pana acum in magazine,mergeau numai in carut,dormeau,doar de cateva luni s-a schimbat treaba la Andres,deci dupa 2 ani si ceva...si Sofia alearga dupa el sa nu il piarda.
si arinsemna sa ma uit ciudat la altii care nu sunt cuminti sau fac si ei o criza!
si vorba lui DOLORES,dar nu zice unul sa ajute,sa spuna macar o vorba BUNA copilului,ca uneori un strain care spune o glumita ceva potoleste criza ,copilul devine atent .
la probatoare,Andres seducea dupa femei .toate radeau de se prapadeau !! apoi il bagau in seama si normal ca nu mai scapau deel apoi! daca il intaratau![]()
aici nu prea se uita urat la copii,dimpotriva ii baga in seama si atunci copiii se desfasoara !!
in Ro mi s-a intamplat sa merg cu Sofia care nu atipat niciodata,nu arupt,vorbit,stricat,doar mai punea si ea mana pe cate ceva,dar nu o lasam sa puna mana pe ce se putea rupe,cadea,sparge,etc...
se uita si ea la niste cordelute !!! sa puna mana...bai asa urat s-a uitat la easi a venit imediat sa isi apere marfa !!! de ziceai ca vede monstru,nu copil!
nu mai zic ca nici o privire calda defemeie ce era,nici un zambet ,in fata ei nu era copil!!
de-aia mai nasol e cand seuita urat aia care deja au copii ! care au avut copii nazdravani si i-a batut,sau care au avut copii cuminti in magazine ca mine..Am auzit mereu "daca era pe mana mea,ce il aranjam eu !"sau "pai ce,mi-au facut ai mei asa ceva?ii calcam in picioare !"
pe aia fara copii ii iert,desi cand nu aveam copii macar vorbeam cu ei,le zambeam,ma "strambam" la ei,ii bagam in seama,pe strada,parc,metrou...
cand ii vad ca seuita urat la un copil,morrr!
la unul care urla ,recunosc,mai ziceam si eu "fuuug !!" ,dar fug eu,ca nu rezist la sunete inalte,dar nu ma uit la copil urat.si o spuneam razand.
ALEX SARA MOOOOOOOOOOOOOR AICIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!
cica "mori javra" haaaaaaaaaaaaaaaaa
dar cel mai tareafost cand ai zis tu ca "am zis ca ma sufoc" asta m-a le-si-nat!!!!!
cred ca si eu ma ingatuiam
multa sanatate Sarei!!
cleo78 spune:
hihi, noi am fo cu Mara peste tot.
Am primit observatii...fara numar: ce caut cu cupilu aici, ca nu are caciula etc. Sincer, cel mai rau e la biserica, la coada la impartasit - si iar mi-e dor de Moldova mea.
In concediu in spania - alta poveste !!!! La coada -casiera plecase: Mara isi scotea limba cu o baba care era dupa noi,la coada. Pai zi si tu...educatie!
Plus, in aeroport, cum gaseam poarta cu avionu catre Ro? dupa copiii cu caciuli si urlatori. Mai, si fiica mea a facut un spectacol in valencia in aeroport...s-a tavalit pe jos, a ramat, s-a pupat cu niste pereti etc. Romanca, ce mai.
Apropos de fiica mea: aseara o vad la gradi cum imbratisa pe Matei!! Bun, asta ca asta... plecam de mana cu Matei si mama lui, si mama lui intreaba flacaul: "o luam acasa pe Mara?" Raspuns la Matei "da, ca e buna".
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Apropos de fiica mea: aseara o vad la gradi cum imbratisa pe Matei!! Bun, asta ca asta... plecam de mana cu Matei si mama lui, si mama lui intreaba flacaul: "o luam acasa pe Mara?" Raspuns la Matei "da, ca e buna". |
tareeee
ce faina e varsta asta!!!
Esme
Alysh spune:
Eu vad totusi lumea putin schimbata in Romania. Chiar daca mai sunt unii care se uita urat, am intalnit si f multe persoane care i-au zambit, au vorbit frumos cu Vlad, prin magazine, pe strada, etc. Eu zic ca o schimbare este undeva. Mica, dar e!
Nu stiu de ce am imaginea , de acum cativa ani buni, cand cutreierem magazinul Bucur Obor, a multor parinti care isi bateau copiii. Se impiedicau - ii bateau, strigau si eu ceva - bataie, se loveau si plangeau iar bataie, HORROR!
Mai ales faza asta cu bataia cand cadeau sau se lkoveau mis e parea asa, ceva oribil!
Vad ca iar am deschis cutia Pandorei si ati scos la iveala perle de cupii de 2 ani, am lesinat de ras, Cleo, Alex Sara, Desiree, f tare faza cu romancuta de la magazinul de chinezi![]()
Adriana, pai , pt poze mai rugam si noi pe una pe altul de pe strada, din parc, pe ospatarul d ela Pizza Hut, etc![]()
Socrate, stai linistita. si eu mai criticam copilasii ianinte...sau parintii lor. e normal. pana nu-i ai, nu stii
Aelita, daaaaaaaa, exact asa incerc si eu sa fac: combin cumva ceea ce citesc din cartile de psihologia copilului, incerc sa nu repet unele greseli GRAVE ale parintilor mei + intuitia de mama. Deseori merge. Oricum tu pui f buine punctul pe I, exprimi exceptional ceea ce multe dintre noi gandim.
Fuuuuuuuuug sa-l iau pe Vlad ca striaga din baie: "ce faci bai nene, nu mai vii? vino bai nene mai repede! 

Alysh spune:
"Neata. Tot eu??![]()
Poftiti 

Sa aveti o zi frumoasa!!
LAurita, ce frumos ca ne-am intalnit ieri! Si ca l-am revazut si eu pe Mirci
o zcumpete zgubilitica. Nu mai zic de frumusetea de Ilinca, are trasaturi de printesa
Ah, barbata-miu te-a placut f mult, sa stii! Si el e asa selectiv cu lumea in gral
PUPI
Reallaura spune:
Neata
Ali pentru tine am intrat sa postez! Vai, ma bucur de ce aud
, si mie mi-a placut de Stef al tau si in plus e mult mai slab decat in poze. Asta a spus si Bogdan. SI Bogdan v-a placut, atata cat a putut el in fuga dupa Mirci.Trebuie sa mai intalnim candva toti.
Azi dimineata am bagat deja 1/2 din punga de lapte praf a lui Mirci si nu pot sa inteleg cum rezisti tu fara dulciuri.
Oricum, arati incredibil, ai slabit atat de mult de la ultima noastra intalnire, esti de maare admiratie!!

Mie imi era dor de Vlad, s-a facut frumos frumos si are din schemele lui Mirci. ![]()
as vrea sa ne vdm zilnic, niciodata nu apucam sa vb tot.
Aelita
Alex &Sara ne-am stricat de ras cu "pac, pac, mori javra!" 

Esme mai dar ai facut ceva poze la campionat! sunt foarte frumoase!
Lorich spune:
Nimeni pe aici? Sunteti jos, in Piata Constitutiei? Cobor sa va aduc unc ceiutz cald, ceva?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
28+