Licurici de ianuarie-februarie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
Ciufika,biroul a venit cu tot cu aparatul de aerosoli:))Asa de cuminte a stat fii-miu la el,ca i-am zis Ralucai ca-l opresc si nu-l mai pun la bazar:))Lui ii place..isi mai ia jucarii acolo si se pune pe scaunel singur si se joaca la masuta.
va pupam si va imbratisam cu drag..
btw.. ai mis iu:)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
lisssa_ana spune:
Ciufik,atat 2 poze??
CADIA,sper sa nu gresesc,tu ai zis de cusutul suzetei??? Cum adica? Pur si simplu cosi cu ata si ac? Are efect? Ma gandesc serios la asta mai ales ca ne apropiem de 2 ani
WOW,gravidoaselor,nu pot sa cred ca deja suntei in 37 de sapt,ce repede a trecut timpul,aveti emotii??? Ati inceput sa le vorbiti la pitici de viitorul frate/surioare?
Deci la noi a fost ceva virus,joi,Ana s-a simtit f rau,vineri eu am fost si Cristi azi... bine ca a trecut
Mamica de Ana
bpaula spune:
Miere super tare e freza lui Aidan dupa topogan.
Cadia si Ela va doresc nasteri usoare si sa terminati cu bine ultimele pregatiri inainte de venirea bebelasilor.
Ciufik sper sa iti vad baiatul peste vreocativa ani la televizor intr-o echipa mare. La noi nu e cazul de fotbal, poate handabal sau baschet ca arunca mingea numai cu mana. Desi noi il vedem pilot de avioane
BEE bafta la examen!
Interesant filmuletul lissa.
Somn usor!
bpaula spune:
Uitasem sa va zic ca si noi am renuntat la suzeta de vreo 3 saptamani. El o vroia doar la culcare dimineata dupa laptele de la 6, la pranz si seara. I-am scos-o intai seara si dimineata si apoi la pranz. A fost incredibil de simplu dar e adevarat ca am asteptat momentul in care sa fie si el mai abordabil. De exemplu dupa concediul din Austria si Italia nu am fi avut nici o sansa ca abia il reobisnuiam sa doarma in patut.
ela2233 spune:
neatza
m-am trezit pe la 5 cu dureri inpartea de jos si ma gandea ca gata azi suntem la spital, dar au trecut dupa o ora, nu vreau sa nasc in oct vreau noiembrie si oricum nu vreau azi ca nu am spalat, calcat haine de bebe sa mai stea putin
miere super tare aidan
noi nu avem suzeta nu a vrut-o deloc in schimb ne-am chinuit cu adormitul pe picioare de care am scapat cam acum 2 luni, ca nu mai putea mami si nici cu tati nu voia
AMR MAI PUTIN DE 3 SAPT
37+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"
http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png
alinuk spune:
ella uau...3 sapt!
nastere usoara
sa vii aici sa ne zici sa punem agitatele la treaba
aidan supeer!
si noi si noi am renuntat la suzi
cu ceva pelin pe ea, am zis ca e 'bleah' ca a rontzait-o catelu
si asa zice si el cand isi aminteste de ea 'dudi beeeaaah'
haideti la o cafelutza in dimi asta
si sa aveti sapt minunata!
pls un feedback si mie aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157671
chiar mi-as dori sa ne vedem cat mai multe aici
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Naty spune:
idaira imi pare tare rau ... Mult curaj! Zic si eu ca fetele- adu-l la tine urgent.
ledi cum in ultimele nopti nu prea am dormit, am tot urmarit-o pe Ioana si am ajuns la concluzia ca scrasneste din dinti atunci cand se dezveleste. Probabil ii e frig. Ti-am spus fiindca stiu ca si voi aveti problema scrasnitului.
cadia sincer nu as da-o la gradi cat e bb asa mic.
Cat despre frici - si mie mi-a fost mult, mult mai frica la Nadia.
carmen stiu ca trebuie sa mai mergi la servici si te inteleg. Dar te rog mult ai grija. Eu era sa mor din cauza ca am mers pana in ultima clipa, am avut contractii mari si am facut ruptura uterina. Si da, nimeni nu-ti ridica statuie.
bee tinem pumnii!
miere foarte tare freza!
Tu il imbraci cu haine de 3 ani, iar eu o imbrac cu haine de 9-12 luni, in cel mai bun caz 12-18
V-am zis ce-am facut la ortoped? Cred ca nu - nu am ruptura de menisc, am se pare sindromul plicii sinoviale, daca ma mai doare rau trebuie sa merg sa ma operez (artroscopie). Prevad ca nu ma voi duce.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
Eu nu am inceput sa ma gandesc la cadouri si sarbatori, noi de abia am trecut de ziua Ioanei cu cadourile aferente.
Vazut Andrei frumusel de ciufik
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
L-am vazut si pe David, tare dragals mai e!
NOI
bebelusi spune:
Naty si vlad isi scrasneste dintii dar sa stii ca nu am asociat-o cu nimic, o sa vad daca e la frig. Si eu faceam asta cand eram mica dar in somn
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"