Remedii pentu MATREATA
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
joxy spune:
In vara asta m-am tuns la kelie si m-am tratat cu crema Q10 si crema pentru funduletzul lu Ana, Nivea.. si am scapat de toate.. adevarul este ca nici parul nu a mai crescut ca inainte, dar asta este.. nici matreata nu mai am.. Si nici nu am auzit pe cineva cu kelie sa faca matreatza. V-am fost de folos ?
Cu respect,
Florin
![](images/user_woman.png)
Master Draciel spune:
Intrucit am avut posibilitatea, am incercat toate sampoanele posibile, toate lotiunile din farmacie si parafarmacie; dupa ce terminam tratamentul.......reaparea.Eram disperata, deoarece asta intretinea si roseata permanenta dintre sprincene, strict legata de dermatita seboreica de pe pielea capului.Medicii mi-au recomandat rabdare si imi schimbau mereu tratamentul.Pina la un moment dat cind, nu stiu unde am citit despre doua banale aspirine dizolvate in sampon si lasat totul sa actioneze timp de citeva minute.M-am gindit ca nu am ce pierde si am incercat!Si a mers f bine!!!!!Sper sa mearga si la tine!
pepsica spune:
Spuneti-mi si mie chestia cu aspirinele ! Se diolva in TOATA cantitatea de sampon, sau doar in doza folosita la o samponare???? Sotul meu - lui ii trebuie reteta!- pune putiiiin sampon , daca mai pune si doua aspirine, cred ca l-ar arde tare de tot. Astept cu viu interes raspunsul...
Marianar spune:
Nizoral e foarte bun, iar cei de la Elmiplant au un sampon antimatreata, merita incercat si acesta. Eu ma impac bine cu produsele Elmiplant. Aaa, si incearca si produsele Dr. Solei, cel cu galbenele parca e pt matreata.
mnicol spune:
Eu am luat pt. sotul meu care avea mari problema in aceasta privinta samponul Selegel de la firma Ducray. Se gaseste in farmacii. E cam scumput (300.000lei) dar merita. Problema s-a rezolvat. Si el e superincantat.
Manuela
Siminaf spune:
Nizoral-ul e f. bun, pt. ca cea care da matreata este o ciuperca, iar Nizoral este un antifungic. Mai sint bune si sampoanele antimatreata de la Avon, care au un compus pe baza de Zinc, care "arde" ciupercutza. Mult succes!
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by joxy
In vara asta m-am tuns la kelie si m-am tratat cu crema Q10 si crema pentru funduletzul lu Ana, Nivea.. si am scapat de toate.. adevarul este ca nici parul nu a mai crescut ca inainte, dar asta este.. nici matreata nu mai am.. Si nici nu am auzit pe cineva cu kelie sa faca matreatza. V-am fost de folos ?
Cu respect,
Florin
Asta mi se pare cel mai bestial tratament!!!!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Atunci trebuie sa-mi pun peruca
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by Violeta
"Nizoral" e ok. E destul de scump.
Cu drag,
Violeta
Scuzati pentru nestiinta
![](icon_smile_big.gif)