Remedii pentu MATREATA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nizoral este un sampon care se gaseste in farmacie,si pe care ma tin de mult sa-l cumpar dar din pacate este atat de scump incat mereu ajunga sa fie taiat de pe lista de prioritati.
Intrebare: Cine a folosit nizoral dupa ce nu a mai folosit a mai reaparut matreata?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns visatoare spune:

Orice ati folosi sa nu incercati DOVE...eu am folosit un an DOVE...par frumos,nici urma de matreata..dar in timp ...firul de par a inceput sa se subtieze si radacina sa devina din ce in ce mai slaba si mi-a cazut mai mult de jumatate din el...a trebuit sa il tai ( era pina la talie aproape ) ...la doctor am aflat ca DOVE intr-adevar , folosit indelungat, duce la caderea parului..

deci ..grija mare

visatoare <- dupa cum se vede acum fara par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Eu am folosit Nizoral in Romania ptr ca eram disperata, ma vopsisem din blonda in bruneta si , pe unde trceam eu, "ningea" cu matreatza, facusem un fel de coji enervante si inestetice. In cateva saptamani mi-a trecut. O coafeza mi-a spus sa nu exagerez cu Nizoralul si treptat am revenit la un sampon normal, mai precis Head and Shoulders, dar numai varianta " intensive treatment", are un ambalaj bleumarin. Cum ma abat putin de la schema, cum reapare matreatza....Cand simt ca e pe cale sa se reinstaleze, ii mai dau o doza de Nizoral si gata!

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLORYNA spune:

..nizoralul e bun dar nu pt toata lumea..asa ca tot pe incercate merge....o vreme mie mi-a mers bine cu head and shoulders dar acu nu mai merge,apoi am trecut la nizoral...mi-a mers bine si cu el..acu nu mai pot sa-l folosesc ca ma umplu de coji..eu o sa incerc ca inainte de fiecare spalare pe cap sa amestec 2 galbenusuri cu ulei de masline...sa fac o crema si sa stau cu ea in cap citeva ore...ca nici eu nu mai stiu ce sa fac..si mi-am pus in cap sa ma dau la radacina capului cu vit a uleioasa si cu vit e tot uleioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nano spune:

Cel mai bun sampon impotriva matretii este SELSUNBLUE nu stiu daca se mai gaseste in farmacii sigur este in State.Este mai bun decat orice exista pe piata la ora actuala.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu nu am scapat nici cu Nizoral, astept sa vad cum e cu prepararea aspirinei...

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci cum e cu aspirinele? Doua aspirine la un saplat sau la un flacon de sampon?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ca sa fiti sigure ca este "ciupercutza", mai bine mergeti la un dermatolog. S-ar putea sa fie si o descuamare a pielii capului, fie din lipsa de vitamine A & E, fie ca o reactie la un anumit sampon, fie la caciuli, etc. (acum vine iarna). Exista si mashti de tratament si balsamuri de tratament pt. par, asta daca dermatologul spune ca nu e ciupercutza.

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitu spune:

Si mamamea a folosit remediul cu aspirina si a fost multumita. Tocmai am intrebat-o si mi-a zis ca a pus 30 aspirine pisate la un tub de sampon(de 200 sau 250 ml). Dupa 2-3 zilese poate folosi mixtura si nu uitati sa agitati inainte de fiecare utilizare. Nu stiu sa va spun de durata efectului. Ea n-a terminat de mult. Momentan e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliac spune:

Samponul Selsunblue se gaseste acum sub denumirea Bluecap in farmacii.

Mergi la inceput