Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, eu am crezut ca isa a dormit asa bine ieri peste zi ca am iesit aproape 3 ore la o singura plimbare si apoi a recuperat celelalte 2 zile in care nu a dormit deloc si noptile in care se trezise de cate 2-3 ori... acuma ce sa zic, sa fie asta singura problema, ca daca e sanatoasa tot e bine! si acum a papat iar un san si a adormit, n-am insistat tare sa i-l dau si pe celalalt, sa aiba ceva si ptr cand s-o trezi de tot... ca radeam ieri cu sotul ca te pomenesti ca o sa incepem cu lingurita de suculet de voie de nevoie...

ma bucur iar ca mi-a spus pediatra sa nu-mi fac griji daca nu face kk pana in 6-7 zile, asta inseamna ca asimileaza in totalitate laptele meu, si asta se vede si la greutatea si la starea ei generala. inseamna ca, oricat de putin ar papa, ptr ea tot se cunoaste ceva...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost in oras... O ora, ca nu am rezistat mai mult fara copil, si cu gandul cum e, ce e... dar mi-am luat un paltonas, cam subtire, ce-i drept, dar ma cuprinde, si imi sta bine... ami o bluza, o esarfa, cercei, demachiant... Ce bine a fost! Am ajuns acasa, copilul dormise tot timpul... Nu mi-ar place sa fiu plecata mai mult timp, dar si fara ora asta, macar o data pe saptamana, cred ca ma stric de cap... Asa ca am convenit cu sotul sa mai repetam figura... El zice ca si maine daca vreau sa merg la biserica... dar mi-e ca lipsesc cateva ore, si sa nu imi fac pacate prin biserica, cu gandurile la copil...

Mycya, . Se vede ca sunteti tineri...

Ilinca, deci nu e reala faza ca plange la san ca nu mai are mama.. Azi dimi, la fel, a papt 120ml, plans, agitat, nu mai vroia sanul... Desi laptic curgea bine, pe 3 canale, la strans... L-am pus la celalalt- era plin, si tare... Nici vorba... Asa ca l-am tot plimbat, i-am curatat ochii fata, nasul, a inceput sa se enerveze si sa planga... Apoi a fost bun sanul, inca 80 ml... Iar ce scoatem noi cu pompa sau mana cica e floare la ureche pe langa ce poate scoate copilul... daca vrea... pai alta data tragea de numa, pana la ultima picatura, ca imi lasa sanul ca o soseta... Tind sa cred ca s-au invatat cu bibe, ca nu e atat de munca, desi io as putea numara de cate ori i-am dat bibe, maxim 10 zile, seara... Sau poate fi criza asta de la 3-4 luni, ca ziceau si fetele ca au intampinat astfel de probleme... Solutia- cred ca sa tot insistam, mai il ridicam , mai plimbam , il punem iar... Greu cu alaptatul asta... Dar cred ca nici diversificarea asta nu e floare la ureche...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata! (mai pe la amiaza)

Si pentru ca azi ne sarbsatorim si noi, oferim tortulet si sampanie pt copii . Avem 3 luni, pt asta am sa mananc un tortulet singura.

Tu, Larisa, adik imi faci in ciuda, ai? Nu stiu cum e aia cu Monti, dar adevarul e ca mananc ca o vrabiuta, dar ce mananc e super ok. (peste, pui, salAte, fructe, compoturi, nimic prajit si f rar pacatuiesc cu cate o lingura de nutella). Cu toate astea nici foamea nu fac, pur si simplu nu-mi trebuie, mananc un mic dejun (cereale, fructe) si o data in zi un felu' 2.

Am fost aseara la Iasi, a fost distractiv, dar stiind ca trebuie sa ma intorc acasa si mai ales stiind piciul acasa a fost o distractie moderata. Evident ca am plans cand am iesit din casa, dar na, nu mai fac din astea prea curand. I-a facut-o asta micu' bunica'sii, la 10 a primit bibe cu marfa de la mama dupa care somn, toata lumea bucuroasa, dupa ce trece o ora, ghiciti cine avea ochii cat cepele? Are asta parca programare ca la 23:00 tre' sa semneze vreo condica. Eii, ce-au mai vorbit, ce s-au mai plimbat, intr-un final a adormit, dar in bouncer. Eu la 3 am ajuns acasa, l-am mutat in patutul lui si mi-am luat pompa la rost. La 6 i-am dat sa pape ambii sani + 30 (ca sa ajungem la 170) si la 7 eram din nou in pat. Pe la 9 a inceput iar sa se foiasca, dar l-am mai lasat, la 10 se linistise de tot si la 11 s0a trezit de-a binelea. Daca nu m-as trezi la foielil lui as mai baga cred ca vreo 2 ore de somn. Cred ca unele dintre voi m-ar bate cand spun chestia asta. Oricum, nici azi nu stam acasa, mergem la niste prieteni in vizeta. Singura chestie e ca asta micu' tre' sa aiba totul gata si sa iesim pe usa de cum am terminat de papat, ca la urmatoarea masa sa fim acasa. Mama lui de cantar, tare l-as mufa sa pape cat are sanul, ca ar avea de unde.

Matei
Alicia

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am fost in oras... O ora, ca nu am rezistat mai mult fara copil, si cu gandul cum e, ce e... dar mi-am luat un paltonas, cam subtire, ce-i drept, dar ma cuprinde, si imi sta bine... ami o bluza, o esarfa, cercei, demachiant... Ce bine a fost! Am ajuns acasa, copilul dormise tot timpul... Nu mi-ar place sa fiu plecata mai mult timp, dar si fara ora asta, macar o data pe saptamana, cred ca ma stric de cap... Asa ca am convenit cu sotul sa mai repetam figura... El zice ca si maine daca vreau sa merg la biserica... dar mi-e ca lipsesc cateva ore, si sa nu imi fac pacate prin biserica, cu gandurile la copil...

Poze

azi a fost randul meu sa
pur si simplu nu ma puteam stapanii...cred ca m-a ajuns oboseala
si culmea m-am plans tot lui Marius care face tot posibilul sa ma ajute, se trezeste noaptea cand alaptez, mi-l aduce si il duce inapoi in patut ca eu sa nu ma mai ridic din pat, ii face baie, face curatenie etc...dar cu toate astea azi nu m-am putut abtine sa nu plang
am simtit pentru prima data azi ca m-am neglijat total, ca parca am intrat intr-un cerc vicios cu spalat, calcat, alaptat...si ca pentru sufletul meu nu mai gasesc nicicand cateva minute

asa ca am decis ca de acum sa merg eu la cumparaturi singura, sa o chem pe mama sa stea cu asta mic macar de 2-3 ori pe luna si sa ies doar eu cu Marius la un restaurant sau in oras....Cris si eu sunt paranoica cand ma gandesc ca trebuie sa il las cu mama/soacra, nu stau linistita si ma gandesc ca ele nu se pricep sa il linisteasca asa ca mine ...dar nici asa nu se mai poate trebuie sa ne obisnuim sa mai facem cate ceva si pentru noi, sa fim putin mai egoiste cateodata

acum m-am linistit, cred ca si plansul uneori face bine si cum la mine se intampla rar, cred ca asta a fost descarcarea mea

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La multi ani sarbatoritilor Matei Victor Alicia

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

acum m-am linistit, cred ca si plansul uneori face bine si cum la mine se intampla rar, cred ca asta a fost descarcarea mea

e ca o raza de soare dupa ploaie... adica simti ca poti sa o iei iar de la capat, doar ca de data asta cu alt final, fericit! sa treaca toata supararea... avem soti eroi care ne iubesc si ne suporta toate starile...

_

Mergi la inceput

anca, maria cum se mai simte?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

La multi ani sarbatoritilor Matei, Victor, Alicia

Referitor la , daca ar fi dupa noi (je si sotul) ar fi in fiecare zi (aproape), dar cum noi ne vedem doar in we. chiar ma simt mult mai relaxata dupa, iar a doua zi sunt alta femeie, mult mai calma, ii zambesc sotului mai des.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

bona ziua!!!

La multe lunite sarbatoritilor Matei- Alexandru , Victor-Andrei si Alicia !!!! sa cresteti mari si sanatosi

Diana ms mult de tot in caz ca nu gasesc azi la farmacie apelez la tine

Crispro nu neaparat ca suntem mai tinerei , uite ex pe Otilia, Rodik .

mai fetele io sa vreau sa ies cu sotul si nu putem singurei, dar noi iesim zilnic, imediat o infofolesc o pun in autositz si gata, in caz ca nu suntem acasa la ora mesei ii dau in masina . asa pot face si io fata doarme in carut si io probez haine de ma plictisesc.
curetenie o car dupa mine in toate camerele cu fisherul si vorbesc intr-una de ma doare gura numai ca sa ii distrag atentia sa nu inceapa cu bocetul dar bine nu mereu imi reuseste dar mai termin treaba cu ea in brate.
cu mancarea o pun in leagan la tv si io bag viteza maxima sa dau legumele la robotel si sa am totul la mana, iar cand nu mai sta locului o iau in brate o tin cu o mana si cealalta pun toate in oala cand le e timpul

fug sa scot painita din cuptor

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, hai ca tu esti puternica... Chiar ii ziceam sotului ca tu stai solo cu Matei si Marius pleaca in delegatii. Numai io is papa lapte... Noroc cu sotul asta care ma ajuta mult... Asa ca daca ai tras si tu un planset, nu e nici un bai.... ca te descarci... numai sa nu ajungi la mine, ca io saptamanal trag cate o descarcare din asta...

Poze

Mergi la inceput