Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
Cris2010 spune:
'neata delfinariu!
... mai pe la pranz. Vad ca noaptea a fost impartita, cu delfinasi somnorosi si altii mai putin.
Fetelor care aveti masina de cusut, de care aveti. Vreau si eu sa-mi iau una, mai un tiv la pantalon, mai o perdea... Si eu cand eram mica imi coseam hainute, prin liceu mi-am facut si eu cateva rochite din burda. Mama a fost croitoreasa in sat, si acum coase, dar doar pt familie, si aveam mult metraj in casa. Cand eram in generala coseam diverse, mai pe ascuns, cand lipsea mama de acasa. Binenteles mai mult stricam materialul si gasea mama ramasitele de la diverse materiale sau operele mele si sa vezi ce scandal aveam.
Asta a fost un mesaj scris pe la 12 ziua, dar am uitat sa-l trimit
Citesc si revin
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Deci, sa vedeti ce revelatie am avut azi: Mergand la p[limbare cu carutul, m-am intalnit cu o mamica prietena de la un curs de gravide, a carei fetita e cu cateva ore mai mare decat al meu copil. Stiam ca fetita ei nu a prea luat bine in greutate de la nastere, are o problema de reflux, si mi-a povestit ca saptamana asta a tot umblat pe la medici cu ea la control, si ca nici a ei nu mananca, plange la san, il refuza, iar concluzia medicilor dupa ce au pus toate cap la cap a fost ca lapticul ei nu e suficient. I-au spus ca desi si ea, ca si mine, strangea de san si tasnea lapte, in momentul in care fetita nu mai vroia sa pape, asta nu inseamna ca laptele e suficient. Chiar daca mai e lapte, se poate sa vina destul de greu, de unde plansul copilului si refuzul lui de a mai lua sanul. Explicatia asta m-a pus pe ganduri, desi eu toanta, nici nu concepeam ca e posibil sa nu mai am laptic suficient. Prin urmare, in seara asta dupa ce copilul a supt 110 ml din ambii sani, pentru ca nu a "vrut" mai mult, m-am muls si am mai scos exact...10 ml Ma gandesc acuma ca probabil cand a fost bolnavior si nu a mai papat, s-a micsorat si productia...deci de maine trec pe dopaj si eu. Asa ca va rog sa-mi spuneti din experienta voastra ce era mai bun, Galaforul sau Galactogilul. Care era natural? Mentionez ca eu probleme de gust n-am, ca inghit orice Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
eu ti-as recomanda cate o bere fara alcool/zi
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui coteasca Crispro, Larissa, o sa vad ce o sa fac,oricum prea curand nu, poate de Craciun. Bine ai venit in club Eladeea , mai urmeaza cineva??? La mine oricum nu se simte ca nu am parte de activitate, comportamentul meu este la fel, hormonii sunt la locul lor. Fug sa culc copilul ca ta-su sforaie de rupe langa el. Va pup fetele si va doresc o noapte cat mai linistita. Corina, fericita mamica de Tudor Andrei "Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
ridic si eu doua dejete
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Mycya spune:
pt prima data a adormit fata mea singura in patut mi-am facut o mare cruce ca nu imi venea a crede. bine ca imediat a inceput sa scuipe suzeta si mami a cam stat de paza dar nu e nimic.
Larissa am citit, deci in concluzie ce auzisem eu e adevarat clar nu le mai iau.
si am vazut ca ai spus ca in timpul sarcinii e pacat sa ai relatii, chiar nu am stiut eu ca nesimtita am facut pana in ultima zi credca de asta nu ma ajutat DD si am avut complicatiile alea
acum fug la nani n buna si somnic usor delfinariu
Mycya spune:
uite ca nu vazusem ultimele poastari
Crispro pai timp este daca vrem . seara cand o adorm bine pe fata, ziua cand mai venim din oras si ea inca doarme in autositz si noi fugim in living si traiasca canapeaua noastra ca e mare. cheful, pai se face usor daca vrei , la tine sotul probabil ca nu incepe el ca stie ca inca iti e greu si te asteapta pe tine, dar dai de inteles tu si asa va face si el urmatorii pasi. nu mai amana momentul, oricat de obosita esti seara chiar te va relaxa si in caz ca doarme sotul trezestel ca sigur ii va face placere cand va vedea pt ce
Diana multumesc mult de tot dar nu are rost sa te deranjez
maine am spus ca ma duc la farmacii sa caute in calculatorul lor daca nu cumva au. eu cand am intrebat daca au ceva pt stimularea lactatiei mi-au spus ca am nevoie de reteta dar nu imi daduse prin cap sa intreb direct de ele.bine ca nici nu am mai avut nevoie , acum in schimb vreau sa produc mai mult ca poate o determin si pe ea sa pape mai binisor.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Cris2010 spune:
Ca si Coteasca si noi azi am profitat de soare si am stat mai mult p-afara. Seara ne-au vizitat nasii, tati s-a ocupat de pregatiri. Fiind vineri, am avut meniu de peste.
Pentru stimularea lactatiei folosesc galafor, nutrinatal, spirulina, ceai de la fares. Nu pe toate odata S-ar putea sa fie adevarat cu ceaiul de la fares. La mine in cartier demult nu se mai gaseste. Am gasit la Plafar intr-un mall si m-am aprovizionat bine. Vreo 10 cutii din care mi-au mai ramas vreo 3
Cris,
Cris2010 spune:
La multe, multe lunite!!!
Matei Alexandru
Victor Andrei
Alicia
Cresc delfinasii nostri, cresc
Noapte buna delfinariu
Cris,
Diana_Eva spune:
Mycya - nu e dreranj mare - fac comanda, vin si cand merg spre parc le pun. O fac pentru Andra. Si nu iau nici un comision. Posta e in drum si v-am spus ca zilnic dau ture de parc, de cartier 2-3 ore dar are efect!!!! E seara 2 cand adoarme cu jucaria fisher cantareata. Sa o tina Dumnezeu cumintica! Azi a fost prima zi doar cu 4 mese. Program facut de ea. Sa vedem la cat se trezeste maine.
Mi-a venit musafira. "Unde dorm, ai spalat astea(asternuturile), ce imi dai sa mananc, adu-mi o carte ....nu vezi ca nu ai lapte, nu se satura" (mancase 235ml si se alinta la san- o pun sa stimuleze iar ei ii place)... Of sper sa nu-mi ies din pepeni. Toate astea se intamplau cat eu hraneam copilul si apoi incercam sa o adorm. Bine ca a adormit singurica. Acum trebuie sa pazesc usa sa nu mi-o trezeasca.
Va pup!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Otiliav spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Bianca uite aici: http://www.danionvasile.ro/capitol.php?cap=40 http://mantuire.50webs.com/diverse_avort_anti.html http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/comentarii/articol/9652/METODELE-ARTIFICIALE-DE-CONTRACEPTIE-POT-FI-AVORTIVE-SI-POT-AVEA-CONSECINTE-NOCIVE-GRAVE-ASUPRA-SANATATII-INTRATI-PE-http-www-augustincezar-blogspot-com-SI-CITITI-SI-ACEST-COMENTARIU.html Iti poti face o parere si singura! Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
Eu am deschis doar primul link si asa cum banuiam e articol scris de un preot sau de cineva religios nicidecum de un doctor.
Mi-au picat ochii pe minciuna grosolana de aici:
"Steriletul are efect abortiv? Dupa testele folosite pentru stabilirea sarcinii timpurii (beta HCG), în ciuda folosirii spiralei, fecundatia se petrece de câteva ori pe an. Prin producerea intentionata a unei congestii de iritatie în tesutul conjunctiv uterin, fixarea fatului este împiedicata si acesta moare, de cele mai multe ori, dupa una sau doua saptamâni."
Daca fixarea este impiedicata, asa cum se si spune, atunci nici o sansa sa iasa ceva la testul de sange. Argumentul cu Bhcg e complet aiurea.
Ca steriletul este avortiv prin faptul ca nu lasa sa se implanteze embrionul tind sa cred ca este foarte adevarat dar argumentele aduse in articol sunt extrem de slabe, nimic stiintific.
Si nu-mi place ca vorbeste doctorii de rau.
"O ultima precizare: se spuna ca ar fi aparut un nou tip de anticonceptionale, care nu au nici efecte negative asupra sanatatii femeii, si nici nu produc avortul. Dar cine poate oare stabili daca reclama care li se face este justificata Producatorii? Sau cine altcineva? Doctorii ginecologi pentru care avortul este un simplu sport, un hobby aducator de bani? Nici unii, nici altii nu cred ca merita încrederea noastra."
Sunt multi doctori care nu fac avorturi din principiu. Vad ca ii baga pe toti in aceeasi oala. Si nu-i deloc adevarat ca le aduc bani avorturile. Mult mai profitabil este sa urmareasca o sarcina ca ii vin vceva bani in 9 luni plus nasterea.
Eu nu cred ca autorul are copii. Sau cel putin nu cred ca are cati "i-a dat domnul".
As fi curioasa ce metoda preventiva recomanda el. Ca asa sa lovim in lumea medicala dar fara sa oferi solutii e usor.
Eu oricum am uitat o pastila azi si maine imi vine sotul. Oricum noi folosim prezervativul si iau si Cerazette. Inteleg ca nu pacatauiesc prea tare in felul acesta
Mycya, Bubster bine ca ati scris si voi ca ma simteam o hormonizata. De fapt eu mai mult de 1-2 pe saptamana n-as vrea dar sotul e pofticios grav de tot asa ca de abia scap in unele zile.
Cris2010, eu am luat un Sionger dar l-a tot folosit mama. Eu inca nu.
Tu ziceai de laptop din Spania. Nu poti cere tastatura englezeasca si rezolvi problema.
Diana, bafta cu "musafira". Dar are ceva burtica Eva daca la o masa duce 235 ml.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Diana_Eva spune:
Ea din maternitate papa 160ml.
Gata facut si eu portia de plans, sper ca maine dimineta sa fiu calma iar.
Invelit puiul, dat pup pe capsor ... Si ma bag in pat.
Somn usor delfinuti si delfinute!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)