Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
bey...inseamna ca noi cu 2 runde pe saptamana adica marti si joi ( in unele saptamani doar una) suntem performeri? ai? hai ma...nu poci ca sa cred... dar lasa ca vine postul si gata distractia... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
larisa, mama, venim la voi sa luam lectii de 'cum sa reaprinzi flacara' dupa ce a palpait timida timp de 9 luni... [ai voi sunteti focosi mai, ce sa mmai zic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilinca79
Diana , cred ca iau si eu maine Galactogil. Doar 7.5 Euro? Aici sigur e mai scump in farmacie Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da, eu il iau cu 52 ron...si il recomand si eu...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
coteasca spune:
Crispro, Larissa, o sa vad ce o sa fac,oricum prea curand nu, poate de Craciun. Bine ai venit in club Eladeea , mai urmeaza cineva??? La mine oricum nu se simte ca nu am parte de activitate, comportamentul meu este la fel, hormonii sunt la locul lor. Fug sa culc copilul ca ta-su sforaie de rupe langa el.
Va pup fetele si va doresc o noapte cat mai linistita.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
adrianaBuc spune:
mai fetelor, dar ce vorbarete sunteti! greu acup sa va citesc
Deci, un rezumat al ultimelor zile: noi suntem bine. De 1 saptamana eu am cam scazut la productia de LM, ceea ce era de asteptat avand in vedere ca ziua stau nonstop cu Rebeca care cere din ce in ce mai multa atentie, iar noaptea muncesc. Deci, somn cam subtire - 4-5 ore in 24 ore, mancare la fel. Nu ma plang, primeste LP cam 200 ml pe zi, ceea ce inca e bine.
Intrebare: copilasii vostrii raman cu ochii fixati, ca si cum ar sta pe ganduri? Pe mine ma cam sperie chestia asta.
Alta intrebare: as vrea sa cumpar un carucior mai ... in firea lui! Ce recomandari puteti sa imi faceti? Ma intereseaza sa fie usor manevrabil si sa nu mai zdruncin creierii copilului cand merg pe un drum cu denivelari.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Corina, zice sexologul de serviciu ( vorba vine ca eu is super naiva in domeniu plus ca nici un fel de experienta nu am...doar cu sotul) nu e deloc bine ce faci. Cel mai destept cedeaza...intotdeauna! Plus de asta o femeie trebuie sa fie inainte de toate inteleapta. Am avut si eu perioade de raceala cu sotul ( e drept generate de mine din incapatanare) si cum al meu tot asa asteapta sa fac eu primul pas in orice ( bine..nu mereu) am stat si noi cateva nopti spate in spate. Eu n-am rezistat mai mult de 3-4 nopti....daca va iubiti ( si cred ca e asa) de ce sa lasati raceala asta intre voi...doar de ambitie....clar raceala din timpul noptii se rasfrange si ziua si de aici probleme, discutii etc. Ori voi suneti acum o familie...e vorba si de binele copilului tau in fond. Nu stiu eu as organiza o cina romantica....chiar daca is super incapatanata de fel ( berbec...). Mai ales ca barbatii dupa nastere asteapta semnalul femeilor ca sunt pregatite pentru. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
Total deacord cu tine!!! Dupa nastere ei sunt mai bulversati ca noi, gelosi pe copii etc. chiar daca nu-ti vine, esti prea stresata, obosita.... trebuie bagat si sotul in seama sa-l asiguri ca-l iubesti. Defapt barbatii sunt niste copii mai mari care trebuiesc tot timpul asigurati ca sunt iubiti!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
bubster spune:
'seara!
hai sa rasucesc si eu cutitul in rana putin inainte sa culc bebelul.noi facem aproape in fiecare seara si am facut pana in luna 7 de sarcina.si k greutate am 67 de la 77 .
somnic usor,io is rupta in 2 de oboseala.
Mycya spune:
Larissa multumesc mult
Diana ce as fi vrut si eu sa dau comanda dar nu livreaza nici in Germania :(. tre sa caut si eu ca poate daca vine mai mult laptic papa si gagicuta mea mai mult
ehe vb de la noi nu a schimbat nimic faptul ca avem un bebe, ne facem timp pt asa ceva si de 3-4 ori pe sapt
Mami de Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Deci, io am papat binisor azi, cam putin fata de obicei... Mic dejun: branza vaci, oua fierte, paine prajita, la amiaza portie dubla de spaghete ca mi-au iesit bune de tot, iar acum 2 placinte cu branza, a facut socrela. Plus peste zi - cola, 3 iaurturi si 2 budinci, mere... Azi a fost fara cioco... Iata cum reusesc io sa ma mentin... la 70 de kile...
Diana, bine ca apuci oricand ceva cu sotul, ca nu e musai seara...
Ilinca, hmmmm... am incercat si io zilele astea, dupa ce papa el asa putin, sa strang cu mana, vedeam ca iese - bine iese laptic putin, pe 1 canal... cand la inceput tasneste de numa... Simteam ca mai am ceva laptic in san, strangeam si curgea, dar copilul nu vroia. Zice sotul sa il mut la celalalt, care era plin... Asta vroiam si eu, dar mai doream sa ia si laptele satios din primul... Ei, il mut la celalalt san, si surpriza.. mananca... ii venea foarte bine laptele... Si ma gandeam ca s-o fi puturosit sa traga la greu, din cauza ca seara ii mai dadeam cu bibe lapte de al meu... Asa ca de aiz, adio pompa... si daca scot ceva (de durere) bag direct in congelator, iar copilul sa se sature cu ce produce ma-sa... Iar de stimulente - bag spirulina si Galafor. Am incercat si Galactogil , e gretos, si nu am vazut imbunatatiri... Nu ca acum as vedea ceva... Dar parca totusi e un pic mai bine... Fiecare cu ce ii prieste. Eladea zicea ca foloseste Galactogil, ca ii merge bine cu el, ca l-a folosit cu rezultat si la Eric.
Diana, legat de cat papa copilul, io stiu ca tb sa manance intre 120-150ml pe kg corp. La 6 kile cat are Eva, ar tb sa manance intre 720- 900 pe zi.
Bubster, Mycya, Larisa, cum mama zmeilor aveti timp atat de des de actiune... Timp ca timp, da chef, dispozitie, copil dormind la ora respectiva... Inca pe Larisa o inteleg ca e la al doilea, si stie cum sa se organizeze... Dar voi, mamici de august... De abia fac copiii 3 luni...
Ca rezumat al ultimelor zile- vad multe mamici cu somn nasol, si copii cuminti care nu stiu ce au, de urla...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Diana_Eva spune:
Ma faceti geloasa noi niciodata atat de des .
Ce e bine e ca avem amandoi acelasi ritm - putin dar bine .
Daca vrei comand eu si iti trimit.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
a si legat de uitatul pe pereti fix - am declarat ca vorbeste cu ingerasul ei. i-am transmis si eu salutari si atat.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)