Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Fluturas imi pare rau sa aud ca ai fost internata si ai trecut prin asta. ai grija de tine.stai linistita la pat si sa iti revi repede

Gabriela eu le-am spalat de mana k nu stiam dc iese ceva, dc se strica ceva. eu mai dar de data viitoare le bag la masina. clar..nici nu mai stau la discutii.
de data asta am folosit detergent dalin fulgi de sapun. e special pt bb si miroase bine. numai k e cam scumpicel. o punga e 30ron
dar m-a batut mama la cap k macar prima spalare sa fie cu din asta..
de data viitoare bag ariel. sau poti sa pui orice alt detergent.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna seara si de la noi! A mai trecut o sapt...mai am inca trei de mers la serv si gata

Am tot citit ce ati scris voi pe aici si am 2 nelamuriri:
- Zicea cineva (nu mai stiu cine...) de momentul in care te leaga de masa la nastere. Acu scuzati-mi nestiinta, dar chiar aud prima oara de asta. In ce moment si de ce te leaga? Este o practica curenta sau se intampla doar uneori?

- Chilotii aia "moartea pasiunii" de unde ii procurati? dar sutienele pt alaptat?

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

mai eu am vazut multe nasteridar nu am vazut sa te lege cineva.de legat te leaga la cezariana,dar asta e pozitia clasica si ca sa fie toata lumea linistita ca nu iti misti miinile.sa nu iti inchipui ca te leaga strans, emai mult de forma.
mi-am luat si eu detergent de bebelusi de la amway.inca nu m-am apucat sa spal, dar nu cred ca am rabdare sa le spal de mana asa ca , cu orice risc le bag la masina.bine asta se va intampla dupa ce termin de facut curat in camera dupa ce montam mobila.

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Roxana, am vazut si chiloti si sutiene la C&I, la sectiunea de haine pentru gravide... nu mai retin preturi, eu inca nu mi-am cumparat... la sutiene mi-e cam teama sa le iau de acum ca inca imi mai cresc sanii.. si sa nu ma trezesc ca sunt prea mici
imi mai zicea o prietena de un magazin pe la pta sf gheorghe, cu preturi accesibile...

Gabriela
26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

am si eu o intrebare, voua doctorii de la ce "varsta" v-au spus ca puteti intra in prenatal. La mine nasterea e programata (cu cezariana) pt saptamana 39 si atunci as vrea sa intru in prenatal in saptamana 29... stiti cumva daca se poate??
dr de familie mi-a zis sa merg dupa el cam pe la saptamana 31, dar nu as vrea sa mai astept asa de mult...
un sfat va rog si multe multe multumiri

Gabriela
26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

dc bagati la masina de spalat hainutele, verificati-le bine inainte de etichete. nu faceti ca mine...k aveam impresia k le-am scos pe toate si dupa ce am pus o hainuta in lighean, s=a albastrit tot si apa si hainute si tot.. zici k am turnat cerneala.
noroc k a iesit imediat cand am clatit cu apa rece din abundenta.
dc nu vedeam, va dati seama k le stricam p toate.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

A INCEPUT DANSEZ PT TINE !!!!

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

daaa, si eu ma uit!!! O sa fie seara cu dansuri populare!!

Noapte buna fetelor si vise placute!!

FVL heterozigot, 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

si eu ma uit la dansez

Mergi la inceput

gabriela eu mi-am bagat prenatalu de marti..adica fix de la 29 sapt pline. deci se poate.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

roxana super faza cu chilotii ¨moartea pasiunii¨

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput