Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna seara si de la noi, dupa ce am cam disparut ca magaru in ceata azi, dar am lipsit motivat.
Irinukaaaaaa multumesc pentru cont si parola dar desteapta de mine am uitat sa imi activez mesajele private; am facut-o acum.
Noi azi am fost la doctor si suntem bine, scumpa mea fetita are 956 g si in rest toate sunt bune; finalul a fost ca ne vedem cu d-nul doctor peste o luna. Asa ca o sa pot sa dorm si eu linistita in seara asta ca aseara m-am tot foit .

26 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Multumesc Bebelu pentru ca ne-ai pus pe lista. Sa-ti rasplateasca Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gabriela, medicul meu da prenatal de la 30s implinite, eu oricum imi voi lua putin mai tarziu, Nu prea e o regula, fiecare medic cu piticii lui, asa ca cel mai bine e sa vb direct cu al tau, sa te lamuresti care e parerea lui. La Sf Gheorghe e magazin Rococo, dar din pacate nu sunt tocmai ieftine. Am butonat un pic pe forum si am gasit niste postari in care fetele spuneau ca lenjerie d-asta gasesti in carrefour sau cora...o sa verific. Oricum, orice alte sfaturi sunt binevenite...

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

fatele eu ma duc la somn.ne auzim duminica sau luni.va pup si sa aveti un weekend asa cum va doriti

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la rococo au preturi pt mine f mari.
poti sa intri p site la ei sa vezi ca idee ce preturi practica sa nu bati drumu degeaba.

Lili nu imi mai multumiti. nu fac cine stie ce.
e prea putin ceea ce fac asa k nu merit multumiri

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A, Ralu, vrem si noi pe listuta> Roxana-Teodora si Andrei

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

iubita.maranoapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

da, am intrat pe site la rococo... cam scump.. bine ca m-am uitat sa nu ma duc pana acolo de pomana, ca nu dau atatia bani pe o pereche de chiloti...

Multu' si de sfaturi cu prenatalul...
seara buna si weekend placut... maine am in plan sa gatesc niste ardei umpluti... poate va servesc si voua o portie

Gabriela
26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mama ce ma mananca si p mine in talpa sa fac o sarba

acu as rupe un pic podeaua....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Roxana draga, eu mi-am cumparat sutien pt alaptat de la uniconf. E din bumbac, nu are intarituri si nu jeneaza deloc. Gasesti acolo si chilotei pt gravide asa i-a numit vanzatoarea.

Fluturas, bine ai revenit!

Bebelu ce harnicuta ai fost! Ai spalat de mana

Laura sper ca ti-a trecut sperietura!

toate burticile cu buburuze

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput