Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

doloress
multam pt lista

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu o sa plec la biserica.
Va pup!!! W-e placut si fara griji la toata lumea.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

sanziana, multumesc de urari... oricum asta e o perioada in care suntem mai emotive... dar incearca sa te inconjori de lucruri frumoase si o sa fie bine...
doctorii astia ne mananca zilele... dar nu avem incotro. de ce te-a enervat al tau?

26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madalina_m sa te rogi si ptr bebei nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Dolores chear sa te rogi pt noi si pt bebelusi nostri,eu am fugit la somnic va pup si ne auzim cand ma trezesc

Cu ajutorul lui Dumnezeu27+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

fetelor sa va zic ce boacana am facut,am pus pe aragaz la prajit niste carnita si cu ochii pe aici pe forum la noutati ,cand m-am dus la bucatarie era o flacara in tigaie de jumate de metru nu stiam ce sa fac ,m-am speriat de nus buna de nimic tremur toata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf Laura...bea niste apita si stai in pat sa te linstesti.
ai grija. k poate Doamne fereste sa se intample altceva mai rau

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

madalina multumesc pt informatii ... pai atunci o sa imi cumpar camasa ... si pijamale pt acasa .

eu nu am terminat de cumparat tot ...pt mine nu am luat nimik , adika nu am cu ce sa fac bagajul si nu ma grabesc f tare , doamne fereste ... dar eu simt ca va fi ok totul si bb al meu va veni pe lume pe 1/2 ianuarie ( insa ma voi apuca incet incet de el )
Pt el numai imi tb decat sa fac patutul , sa iau cadita si lenjerie si cosmeticele ..in rest hainutele sunt spalate , calcate si puse la locul lor .

ps : de unde ati luat tifon ??

dolores multumim pt lista o sa notez si eu

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

laura ..of iubita ai mare grija .....eu cand pun pe foc ceva nu plec din bucatarie , doar sa am la cuptor mancare in rest nu prea parasesc bucataria . ma gandeam sa te cert ...dar te iert acum ca na ....esti si tu cu gandul la bb

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput