Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Tunde uite listuta mea cu bagajul, acum la voi poate e mai lunga, ca stiu ca in Romania te duci cu chestii de la A la Z :

1) Pentru mama
- acte + copii de la eco si analize - desi la noi le au in sistem, eu tot le duc
- Kitul pentru recoltat celule stem - in cazul in care optezi pentru asa ceva
- ceas (la noi celularele sunt interzise in spitale)
- balsam de buze - aerul din spital e tare uscat
- Kleenex
- I-pod / carte
- bani cash
- hartie si pix, carnetel
- perie de par
- sampon si sapun
- periuta, pasta
- deodorant
- tampoane foarte absorbante
- chiloti - moartea pasiunii
- 2 camasi de noapte cu nasturi - am si din alea deschise, cu fante, insa nu le prefer la spital, mai intra unul, altul si ma vede cu tztatzele pe-afara, prefer cu nasturei
- servetele antibacteriene - maini, fata
- halat
- papuci de casa
- sutiene de alaptat si tampoane pentru sani
- pompa de alaptat
- sosete
- pungi

2)Pentru bebe:
- scutece - pampers
- body- 2-3
- sosetute si capison
- manusi
- 2-3 costumase
- hainuta groasa
- scaunul de masina
- paturica
- crema pentru fundulet

3) Pentru tati:
- aparat foto
- fise pentru telefon
- agenda cu numere de telefon

-

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 23+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Deocamdata si eu am renuntat la Elevit ca luasem 5 kg intr-o luna (9 in total). Acum iau fier (Tardyferon) si Magne B6. Parca nu mai am asa pofta de mancare, sau e numai in capul meu?

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si la mine ruperea apei a fost precedata de dureri puternice de spate, jos, respingeau asa catre bazin, simteam cum se departeaza oasele bazinului. Si acum am experimentat de vreo 2-3 ori asa o durere si m-am speriat tare ca le tin minte. Contractii regulate au inceput dupa ruperea apei.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 23+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Azi am avut 3 contractii destul de puternice. Una dintre ele mi-a taiat respiratia. Nu au fost dureroase, mai degraba simteam o presiune in tot uterul. Pana la urma, vizita "intamplatoare" pe care o planuisem sapt viitoare la dr va fi perfect justificata. Chiar m-am speriat. In ultimul timp imi fusese bine, contractiile pe care le aveam fiind foarte slabe.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Irinukaaa, multumesc de incurajare.la fel si al tau
Lorich nu-i musai sa impachetezi sarmale. Poti face varza a-la-cluj: un strat varza, unul tocatura, iar varza,etc..cat ai.Si pui apa si bulion si fierbi la foc mic, exact ca la sarmale.Eu pun si afumatura si ies ... traznet .Noi am bagat ca spartii, cu mamaliga ,smantana si ardei iute.Fac iarasi, mi-ati facut pofta.
off, sa pap acum pt ca e gata spanacul.
pup fetele

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

A! uitasem Doloress am vazut lista ta si ma intrebam la ce vor folosi pungile de la urma. Asa, pungi pungi sau ... special.
Eu nu maipot sta la masa, nu mai am loc de burta

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Lamuriti ma si pe mine cu fierul cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Si eu cu elevit am luat 3 kg intr o luna, iar fara am luat 2 kg, in total 5 pana acum

Valisanita, din ce stiu eu, odata ce inainteaza sarcina creste si cantitatea noastra de sange dar fierul ramane in aceeasi cantitate deci scade concentratia

si mie mi a dat alaltaieri sa iau pt o luna fier
limitele hemoglobinei sunt 11.7-15.5.....mie mi a iesit 10.6
tu daca ai 11.7 esti la limita inferioara deci incepe sa iei asa cum ti a prescris dr tau
pupici si sanatate

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

re-hello
am fost la doctorul de familie si mi-am facut niste nervi, de am plecat bineinteles plangand de acolo. constat ca dintre voi toate, eu stau cel mai prost cu nervii ... plang din absolut orice - chiar si lucruri dragute, emotionante, dar la nervii rai - mi se taie respiratia si nu mai pot scoate un cuvant...

in alta ordine de idei, gabriela bine ai venit, sarcina usoara si la termen!
apropo de "la termen", am aruncat un ochi in ograda bebelusilor de octombrie, ba chiar si noiembrie-decembrie, s-au nascut foarte multi deja ...
pofta mare, ca vad ca vorbiti de mancarici, si ma duc sa vad lista romaneasca neaosa, ca
doloress vad ca-ti iei numai lucruri placute [:)))] carte, ipod, aparat foto... la noi e cu tampoane gigantice, alea-alea...

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 22 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

de bagajul pt tata chiar am uitat,foarte tare doloress

28

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput