E toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOBITA, pai de aia ziceam si eu, ca am tot felul de principii insa sa vezi cum renunt la ele in practica, parca vad Ca daca n-o sa vrea cu niciun chip legume tot cu fructe o sa incepem, deci pana la urma tot copilul are principalul cuvant de zis. Cu Luca a mers relativ usor, desi am inceput cu fructe a acceptat si legumele, asta pana pe la 9-10 luni, cand n-a mai vrut cu niciun chip legume cu carnita decat de alea din borcanas, asa ca a mancat la borcanase o gramada.

Sunt tare curioasa cum va fi Alex, el asa la laptic e mancacios si pune bine pe el, sunt curioasa cum va fi cu restul. Si in general, ma uit la Luca ce omulet a devenit, cu preferinte, tabieturi, cum se schimba uneori si acum de la o luna la alta si cat de diferit e fata de cand era bebelus si tot ma intreb oare cum va fi Alex, abia astept sa-l vad cum creste si pe de alta parte parca asa repede trece timpul

ANA, da, intr-adevar nu intelesesem eu de asociatia suzi-paturica, atunci inteleg de ce incerci sa-i ascunzi paturica. Nu intelegeam pentru ca ti-am zis, eu nu stiu ce e aia sa apeleze la un obiect preferat cand e suparat, Luca tot la bratele lui mami apela mereu. Si citind ce zici tu poate ca e mai bine asa, sau ce stiu eu, probabil nu exista bine-rau, ci trebuie sa ne adaptam la nevoile fiecaruia. Din ce vad eu pe aici cred ca e aproape o regula, primii nascuti sunt mai mamosi, iar urmatorii ceva mai independenti, ca deh, n-au incotro.

Da "Babu" lui Stefan cine e?

BUJO, si Luca acum descopera jucariile de plus (dar nu la somn) si chiar si jucariile de bebe de la Fisher Price, partea a doua nu-mi prea convine pentru ca parca vad ca n-o sa-i pot lua nimic de bebe lui Alex fara sa ii sterpeleasca Luca.

Eu imi fac de cap acum, Luca s-a dus cu tati la cumparaturi, Alex doarme si eu ar trebui sa fac gombotii cu branza pt. pranz, si in loc de asta stau aici si scriu Maine vine mama la noi pe cateva zile asa ca o sa pot sa respir si eu un pic, parca imediat altfel vad viata. Plus ca m-am culcat ca gainile la 21.30, cu ambii copii, aseara, asa ca acum sunt cat de cat odihnita.

Fetele cu parola, pe unde sunteti? Nu schimbati sarbatoritii si capitolul? Eu m-as oferi dar nu stiu parola si oricum habar n-am cum se schimba capitolul, este scris pe undeva?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

200

Mergi la inceput