ecografist cardiolog

ecografist cardiolog | Autor: catrinutza

Link direct la acest mesaj

Buna seara...cunoaste cineva dintre voi un ecografist bun pecializat pe cardio in Bucuresti?!...ne-a fost recomandata o ecografie la inimioara pentru pitica noastra de 2 saptamani.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

De obicei cei care fac eco cardiaca sunt cardiologi, care au si competenta de eco cord.Asta se intampla si in cazul ecografiilor cardiace la adulti.
So, ca sa-ti raspund la intrebare , conf. Doru Dumbrava de la Budimex si prof Ioana Alina Anca de la Emilia Irza.Ambii lucreaza si in privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

pe langa cei pe care i-a pomenit delsim (la care am fost si eu cu baietelul meu si am fost multumita de amandoi) ti-l mai recomand pe Dr Alin Nicolescu de la Fundeni, cel care il urmareste pe baietelul meu. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

De obicei cei care fac eco cardiaca sunt cardiologi, care au si competenta de eco cord.Asta se intampla si in cazul ecografiilor cardiace la adulti.
So, ca sa-ti raspund la intrebare , conf. Doru Dumbrava de la Budimex si prof Ioana Alina Anca de la Emilia Irza.Ambii lucreaza si in privat.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Dr Anca e cea care lucreaza si la Medicover Kids? daca da, am fost si noi la ea acum vreun an, stiu ca si pe Sonia de Kay o vedea din cand in cand, e foarte buna

Catrinutza, te pup si sper ca veti primi vesti bune la echo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Da,e aceeasi si e ok. Noi am fost la un consult la IOMC , am avut pe cineva care ne-a pus o pila urgenta, dar daca o sa mai fie cazul vom merge la Medicover

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri...sper si eu din suflet sa fie ok...pediatra spune ca n-ar fi nimic ingrijorator, nu simte ceva la stetoscop, nici un suflu, nimic...dar ca preventiv sa facem o eco la inimioara, ca pot aparea complicatii abia dupa 3 saptamani pentru ca la cateva ore de la nastere manutele si piciorusele s-au invinetit fff tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Pe noi ne urmareste pentru un DSA dr. Dumbrava si suntem multumiti, e foarte calm, balnd si vorbeste foarte frumos.
Ultima data la privat era la Medlife Favorit, acum vad pe site-ul lor ca nu mai apare, in locul lui e dr Alin Nicolescu (care ne-a fost recomandat pt o 2-a parere);

Stiti unde mai consulta acum dr Dumbrava?

Multumesc anticipat pentru raspuns. Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Pe domnul Dumbrava il gasiti la CM Unirea. Asa spunea acum 2 luni cand l-am mai prins la Favorit.

Syl, mami de Ati si acum 33+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Am auzit ca in dr. Nicolescu ar avea mare incredere dr. Sandica din Germania. Aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Pe domnul Dumbrava il gasiti la CM Unirea. Asa spunea acum 2 luni cand l-am mai prins la Favorit.

Multumesc mult de raspuns. Asa este, la CMU am facut programare, la Diagnosis au zis ca la ei vine din ianuarie.
(Am descoperit de curand pe alt forum un topic despre problemele cardiace si ti-am recunoscut pseudonimul).

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

buna,eu am fost cu fetita la dr.alin Nicolescu,la fundeni,e un dr extraordinar de bun si s-a comportat bine si cu copila care avea 1 luna,noi avem o gaura la inima intre camere,atunci avea 3 mm,acum la 2 ani are 1 mm,ne-a mai chemat sa o vada,si a zis ca daca va fi nevoie o vom opera pe la 4 ani.Bafta si sper sa fiti bine

Mergi la inceput