ecografist cardiolog
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
noi am facut in vara aceasta ecografie la o d-na dr. cardiolog de la CMU Kids.. nu mai retin numele... ma uit acasa si va scriu maine
Ingrid si Cristi 7 ani
narcisica28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clarmai buna,eu am fost cu fetita la dr.alin Nicolescu,la fundeni,e un dr extraordinar de bun si s-a comportat bine si cu copila care avea 1 luna,noi avem o gaura la inima intre camere,atunci avea 3 mm,acum la 2 ani are 1 mm,ne-a mai chemat sa o vada,si a zis ca daca va fi nevoie o vom opera pe la 4 ani.Bafta si sper sa fiti bine ![]() |
Se ajunge usor la dr Nicolelescu la Fundeni ? Ma refer daca poti face programare telefonic, cam cat se sta la coada acolo, care sunt "costurile".
Multumesc anticipat de raspuns.
clarmai spune:
In legatura cu daca se ajunge usor la dr.nicolescu,noi am intrbat in spital si ne-a trimis sus la el imediat,parca la etajul zece sau nu mai stiu,dar nu ai nevoie de programare,noi am stat la coada la usa lui am batut si am intrat,am un nr de tel dar nu trebuie neaparat,plus ca cred ca si-a schimbat nr a trecut un an,oricum bafta si nu trebuie programare noi am mers fara.Pupici multi si poate revii cu un mesaj sa ne spui daca e ok.
clarmai spune:
Revin am uitat sa-ti spun de costuri,i-am bagat cat am considerat noi ,pe usa nu scria tarif,e spital de stat deci nu e cost ca la particular
narcisica28 spune:
clarmai Multumesc pentru raspunsuri. Deocamdata am fost la cardiologul care ne-a urmarit pana acum.
Statul la coada la Fundeni a fost de ordinul minutelor sau orelor ?
narcisica28 spune:
Buna mamici!
Am ajuns si la dr Niculescu la Fundeni; refacem eco peste 2 zile cu un supozitor sa stea mai linistit piticul, dar din cele vazute azi dimensiunea DSA-ului este mult mai mare fata de ce stiam pana acum, adica masuratorile dr Dumbrava. Sunt destul de bulversata, deoarece noua informatie face ca operatia sa fie o prioritate.
Sa mai cer si a 3-a parere ? Am cautat-o pe dr Ioana Alina Anca recomandata intr-un post anterior, la privat nu o mai gasesc, la stat se asteapta mult ? Voinicelul meu se plictiseste foarte repede si cele aproape 2 ore petrecute astazi pe la Fundeni au fost chinuitoare pentru amandoi...