Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mai intreb o data ca nu mi-a raspuns nimeni: perna pt gravide, de alaptare aveti???

mami x2 , de printesica si printisor s 23

eu am perna de gravida si am folosit-o cu drag si la Maria si acum..intrebasei de perna de alaptat

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

am ajuns

vedeti cat e ceasul

mama lor de doctori ...daca stiam nici nu ma mai duceam deloc decat sa stau 6 ore sa astept sa se uite cineva la mine

in concluzie ca nu mai am chef sa scriu mai mult decat atata, cica e bine si durerile mele se datoreaza largirii muschilor si ridicarii uterului ???? Really ???????!!!

gata , ma duc in pat sa dorm ca mi-e somn de mor ...

noapte buna burtici

PS: Multumesc la toate pentru incurajare

BB on board!!! 17+

strumfule...bine ca este totul ok...durerile astea cred ca le-am avut si eu,dar eu am fost mai norocoasa cu sistemul privat...l-am sunat pe dr,m-am plans putin,mi-a zis sa ma duc sa ma vada...a bagat ecografia si gata teama...cica uterul se mareste si are crampe...mi-a dat magneziu sa beau si am terminat cu grijile...de aia zic eu ca parca se merita sa dai niscai bani(destui..asta-i adevarul),dar la orice ora din zi sau noapte am simtit ceva ce ma nelinisteste am pus mana pe tel si l-am sunat pe dr..
oricum...bine ca ai terminat cu grijile si sunteti bine

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor dar cam cat costa perna asta?

stefy, anaxena

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy, anaxena

aici la mother care este in jur de 50 de euro...nu stiu exact ca este cadonata..dar pe site e asa si nu este mare dif intre preturile de pe site si magazin

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Citat:

stefy, anaxena

http://www.mothercare.com/b/79267031?ie=UTF8&title=support%20%26%20feeding%20cushions&pf_rd_r=1C6XA4SETSEHD151DY0N&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42822041&pf_rd_p=468460953&pf_rd_s=global-top-7
incearca sa intri aici...si poate gasesti ceva sa comanzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:

stefy, anaxena

Pe site-ul pe care il gasisem eu erau doua modele, una la 98 lei si una la 144 lei si sunt umplute cu bile de polistiren si am intels ca au si bile de rezerva. Oricum, eu incerc azi sa ajung pana acolo, sa vad daca au si magazin, sa pun mana pe ele, daca nu, as vrea sa comand una de proba, si va spun cum sunt.

Stef 17+ cu cel mai scumpel

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy am vazut
dar nu este cam mult? mie mi se pare cam scumpa. in banii nostrii vine cam 200 lei.
stefana

Mergi la inceput

eu am dat pe ea 65lei de la quelle..caut acum link-ul si il pun...asta acum 3ani..oricum era cea mai ieftina..si a trecut prin alte 2 burtici si e impecabila,e umpluta cu bilutze si e super moale si se ia dupa corpul tau..acum sincer mi-ar fi placut sa fie mai lunga,dar a fost ok si asha si am folosit-o si pt Maria cand era bebe

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

hallo, pup burticile

mami de Naty (10.04.2009) si 23+ cuAlex

Mergi la inceput

se pare ca nu mai exista...va pun o poza pe picasa sa vedetzi despre ce este vorba

dar am gasit ceva interesant care shtiu ca eu o sa am sigur nevoie http://dmail.allshops.ro/produs/392060/OTTO+-+Perna+pentru+sani+si+zona+cervicala.html

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput