Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

stefy_apost te pup. Te invidiez ca stai la calsurica...apa, soare..si eu vreau. Cit despre infectia urinara, consumind frecvent lichide...ar trebui sa nu mai apara, ...(ceaiuri, compot) Ma bucur ca ai gasit codize de cirese, este f bun. cit despre ceaiul de zmeur rosu despre care aminteai, eu stiu doar de tinctura de mladite de zmeur ...luam pentru evitarea-eliminarea chisturilor ovariene. Faceam cite o cura de 3 luni aproximativ. Mai multe nu stiu, poate ne raspund fetele cu bb deja.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

stefy_apost caldurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

doamne strumfica......ca la nimeni acolo la voi......si vb accea....tara straineza...

so, cris, lasa tzitzile in pace!!! mai ai o gramadaaa de timp sa inceapa colostrul, ceea ce nu e obligatoriu sa fie inainte de nastere. nu trebuie sa tragi de tzitzi ci sa mulgi usor.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

strupmhy nu cred o iota din ce-mi povestesti. Printr-o simpla palpare nu poate sa-si dea seama daca este fibrom. Stai linistita fata draga, pune mina si zine ce mai gatesti bun maine ..poimaine si nu te agita. chiar te doare burta rau fara sa palpezi? se accentueaza atunci cint te-a palpat nenea dr? oi fi tu mai sensibila!... eu una nu cred! ZIMBESTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

m-a sunat nenea doctorul si mi-a spus ca a vorbit in spital si sa ma duc ca ma asteapta doctorii ca a vorbit el si le-a spus de caz

astept pe sot sa apara de la munca si o intind... pe la 5 a plecat de la munca, deci acu juma de ora, inca vreo juma de ora pana apare si apoi ma duc cu el la spital

nu pot sa mai stau asa sa ma gandesc ca una sau alta ... o sa se vada la eco ce si cum

azi cat m-am plimbat in cartier sa astept sa intru la doctor nu va spun ce dureri am avut pe la zona ovarelor si niste crampe si el doctoru ma intreba de 2 ori daca ma doare

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

stefy_apost te pup. Te invidiez ca stai la calsurica...apa, soare..si eu vreau. Cit despre infectia urinara, consumind frecvent lichide...ar trebui sa nu mai apara, ...(ceaiuri, compot) Ma bucur ca ai gasit codize de cirese, este f bun. cit despre ceaiul de zmeur rosu despre care aminteai, eu stiu doar de tinctura de mladite de zmeur ...luam pentru evitarea-eliminarea chisturilor ovariene. Faceam cite o cura de 3 luni aproximativ. Mai multe nu stiu, poate ne raspund fetele cu bb deja.

ama e decat ffff sarata..ca aia potabila si dulce nu prea e..
cat despre zmeura intra pe google.com si da un search..sunt vrea 20000 de rezultate cu informatii super...nea goagal romanesc e cam sarac in informatii

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

m-a sunat nenea doctorul si mi-a spus ca a vorbit in spital si sa ma duc ca ma asteapta doctorii ca a vorbit el si le-a spus de caz

astept pe sot sa apara de la munca si o intind... pe la 5 a plecat de la munca, deci acu juma de ora, inca vreo juma de ora pana apare si apoi ma duc cu el la spital

nu pot sa mai stau asa sa ma gandesc ca una sau alta ... o sa se vada la eco ce si cum

azi cat m-am plimbat in cartier sa astept sa intru la doctor nu va spun ce dureri am avut pe la zona ovarelor si niste crampe si el doctoru ma intreba de 2 ori daca ma doare

BB on board!!! 17+

strumphule...o sa fie totul super ok ... suntem toate siguresa ne spui si noua vestile bune imediat ce poti..pupici dulci

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi gata, promit ca le las in pace, nu le mai agit :)))) asta pe langa faptul ca habar n-am cum trebuie sa ma mulg...o sa descopar probabil la mom respectiv cand o sa am si ce mulge :))

shtrumph, incredibil ce se intampla cu aia. pai daca doamne fereste era o urgenta majora, cine te vedea? sau te tineau sa astepti inca o ora?? nu-mi vine sa cred, ma asteptam la ceva mai mult profesionalism si la un sistem medical mai bine pus la punct... cat despre fibrom? ce fibrom? cum sa il simta prin palpare? nu stiu ce sa iti spun referitor la durerile de burtica dar stai linistita...o sa te clarifici repede cand ajungi la doc...si zi le vreo 2 pe limba lor ca oricum ar fi nu e normal, k ai fost recent la doctor si daca era ceva in neregula ar fi trebuit sa vada mult mult succes si neaparat sa intrii sa ne povestesti!!! k eu nu ma culc pana nu aflu k totul e in regula

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumfule bine macar ca te primesc aia la spital sa iti faca eco ca sa te linistesti. eu una sunt sigura ca totul in regula. te asteptam cu vesti bune.

offfff iarasi s a pus sotul cu bubulina sa manance la desene in camera langa mine....si normal ca nu am rezistat... am bagat 2 felii de paine cu zacusca si 1 snitel si aproape un borcan de compot de visine....

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am plecat a ajuns sotu
va pup
vorbim mai tarziu

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput