Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Stefy sper sa reusesti sa teci peste etapa asta....stiu cat este de jenanta si cred ca si periculoasa pt bebe , ma gandesc eu.

apa cu bicarbonat doar sa te limpezesti sa schimbi ph -ul
eu mai imi fac intr-un recipient de la un sampon si dupa ce ma spal ma clatesc cu asta

de ceai de urzica nu stiu ce sa zic...citeste si tu pe net
dar potoi bea alt cei..de musetel , sau de menta
si pt Urinal incearca si la o farmacie normala...e de la walmark...eu in farmacie normala am vazut si in austria si in bulgaria

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Stefy sper sa reusesti sa teci peste etapa asta....stiu cat este de jenanta si cred ca si periculoasa pt bebe , ma gandesc eu
apa doar sa te limpezesti sa schimbi ph -ul
eu mai imi fac intr-un recipient de la un sampon si dupa ce ma spal ma clatesc cu asta

de ceai de urzica nu stiu ce sa zic...citeste si tu pe net
dar potoi bea alt cei..de musetel , sau de menta
si pt Urinal incearca si la o farmacie normala...e de la walmark...eu in farmacie normala am vazut si in austria si in bulgaria

multam dulce...am sa ma uit!! sper sa treaca si sa nu fie nevoie din nou de antibiotic

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Yasmi 4-5 portocale tot am mancat pe zi...am avut zile in care am avut doar portocale , in altele mere cu kiwi....portocale cam ingrasa
am vazut o emisiune unde era bilic invitata si ea spunea ca nici fructele in exces nu sunt bune...apoi ne intrebam dece nu slabim daca tinem regim..ea recomanda un fruct pe zi ca gustare

si in legatura cu salturile de la cantar...am citit la sarcina pe saptamani ca pe la s20-21 apar astfel de salturi...deci trebuie sa ne mai asteptam si la asa ceva

uff eu nu mai apuc sa citesc din urma

Scrish vad ca tu ai si trecut la treaba....te tzatzesti...eu doar le-am spalat si m-am uitat atenta la ele....cojitza nu au auveau doar asa ca o faina pe ele . dar nu am curajul sa ma trag de ele

mai dar mie cine imi da putin impuls, nu spray, sa ma apuc si eu de treaba. ar fi mers azi sa spal si eu geamurile de la fata din camera

pai 4-5 portocale cred ca e peste 1 kg.....ceea ce e multttttt

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAA!!!! am gasit ceai de codite de cirese si matase de porumb!!! dar luni le am...am sa beau pana atunci suc din asta de merisor si poate reusesc sa sar de antibiotice

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy ma bucur!! doamne ajuta sa aibe efect.

cine are perna de alaptat??? la ce pret ati cumparat-o?

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

URAAAAAAAAAA!!!! am gasit ceai de codite de cirese si matase de porumb!!! dar luni le am...am sa beau pana atunci suc din asta de merisor si poate reusesc sa sar de antibiotice

Bravo,ma bucur din suflet!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

va pupacesc pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello....

sunt efectiv terminata...am muncit azi ca o sclava si culmea...inca mai am oricum cam gata pt ziua de azi...

yasmi da, eu am citit ce mi-ai scris tu despre sani dar o puneam in tema pe shtrumphi ca ea nu stia despre ce e vorba

shtrumph, raport de la doctor? hope everything is ok!!

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

fetelor,tot "surfand" pe net pt informatii despre ceaiurile alea minune am dat despre niste chestii interesante despre ceaiul din frunze de zmeura rosie...cica ar fcae minuni in timpul travaliului....si ma gandeam sa "discutam" nitel ...stiti ceva despre acest ceai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ehh raport ... stati sa va spun

ajung la doctor la 2 jumate , ii spun la aia de la receptie, se uita ca tampa la mine, ma mai intreaba odata cum ma cheama si plus si data de nastere si eu in loc de 1981 i-am spus 1989 , as vrea eu sa fiu asa tinerica anyway, ii spun iar corect 1981 nah ca asao- la batranete le mai incurc si zice cu o privire pe sub ochelari la mine, si eu la ea ca si eu am ochelari dar nu aveti azi programare , miercuri dupa amiaza la 2.45 pm ? what ? si ii spun frumos, cucoana... eu-s de urgenta aici nu sa il vad pe doctor, am o urgenta si sunt insarcinata deci va rog sa ma vada un doctor !!! se mai uita ea putin in comp si zice , pai ar fi loc dar peste o ora , la 3.45 pm si era abia 2.30 ... zic ok o sa revin pentru 3.45. Pana cand am intrat la doctor m-am plimbat in cartier, e un cartier exclusivist, nu stau eu acolo ca nu am eu bani de casa acolo dar nu e tare departe de mine either si m-am plimbat prin magazine, sunt multe pentru copilasi... le-am luat pe toate la rand si mi-am facut cruce, cred ca am dat si ochii peste cap la ce preturi am vazut fata de magazinele normale pentru bebe gen mothercare... ptiu drace, 20 lire un body pentru un bebe nou nascut 0-3 luni ? zic ies repede ca mi se taie respiratia si nu mai ajung la doctor si cam toate aveau preturi de jenu` asta nah ce sa le ceri, stau in cartier exclusivist, Crouch End , unde parintii se bat la locurile pentru scoala la odrasle, sunt in stare sa plateasca 2-3 milioane de lire pe o casa normala dar numai ca sa stea acolo sa li se accepte copii la scolile din cartierul asta

ok, bun..se face ora 3 jumate... ajung la doctor si acolo ma intreaba nenea doctoru tot , eu ii spun, el se face ca nu pricepe, ii mai spun o data , el ma intreaba iar ...bai nene nu vorbesc englezeste sau ce mama naibii aveti toti azi ? ma pune pe masa sa ma palpeze si sa acultam inima lu` bebe ... ma palpeaza, auu auuuu... ma doare si zice nu e normal sa va doara aici asa ...dar stati linistita ca bebe e bine si uterul se retrage ... zic bon, asta e daca zici `mneata sa te cred ... pune gel pe chestia aia mica de arata ca un vibrator numai ca mai mic asa si sa ascultam pe bebe l-am auzit si zice acum sa sun eu la spital , la ala unde mi se supravegheaza sarcina , sa stau de vorba cu doctorii ginecologi sa vedem ce sa fac, a ma trimita la ei sa fac o eco sau nu... a stat pe telefon vreo 10 min si nu era nici un doctor dicponibil cica toti erau in teatru de operatie ... zice, mergeti dvs acasa si va sun eu pe mobil mai tarziu ca eu o sa insist sa sun sa vorbesc cu un doctor acolo si va sun si va spun ce sa faceti mai departe. Mi-a dat scrisorica , just in case ca am nevoie de ea pentru scan si acum astept telefon de la doctor.

cam asta e ... ahh si cand am iesit pe usa parea el mai ingrijorat ca mine si zice: nu va faceti griji ca e bebe e ok (cat statea la telefon sa astepte sa vorbeasca cu un doctor din spital imi zice ca s-ar putea sa fie nu stiu ce fibrom )

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput