Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
biajitaru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yoyoyo Ioana5255, ce biscuiti ai comandat si de pe ce site comanzi , eu am gasit la farmacia Donna la pretul aprox 30 ron, biscuiti pisati Plasmon fara gluten au si varianta biscuiti intregi nepisati , i pun cind i dau fructele ( mar, para) si i plac mult , dar am avut surpriza ca la un moment dat nu aveau !http: //www.farmaciastejara.ro/alimentatie-sugari-si-copii-mici-biscuiti-c-48_252_469.html?osCsid=4vio03ifqbjo899e6cgqfpji73 Yoyoyo mamica de dom'shoara Maria Sofia 06.05.2010 si de fecior Tavi (18.05.07) |
eu ii iau de pe dinodany.ro
:)Bia
Dienutza spune:
Ioana - ti-am trimis PM cu adresa mea de mail. Iti multumesc pt. documentere ref. BLW. Nu stiu daca chiar voi merge pe aceasta varianta, mai degraba m-as orienta catre schema de diversificare propusa de OMS (de pe blogul Vivielei). Cred ca ii voi da complementar si pe metoda BLW - sa vad cum functioneaza.
Noi nu am inceput de loc diversificarea. Nu ii dau nici apa, nici ceai. Bucatica de piersica pe care i-am dat-o zilele trecute a fost primul aliment pe care l-a primit.
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Alinutzza, succes, sa ne zici cum ti-au iesit. Marylena, si tu. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
Sa imi spui te rog cam cat inseamna, in grame, o jumatate de ceasca. Sau cam cate linguri. Sau cat de mare e ceasca
theophillina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alinutzaa
Sa imi spui te rog cam cat inseamna, in grame, o jumatate de ceasca. Sau cam cate linguri. Sau cat de mare e ceasca Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Alina, ceasca din aia mai maricica de cappucino sa zicem, cascaval cam 100-150 gr si faina cam 2 linguri cu varf sau 3 rase.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
Alinutzaa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui theophillina
Alina, ceasca din aia mai maricica de cappucino sa zicem, cascaval cam 100-150 gr si faina cam 2 linguri cu varf sau 3 rase. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
Am pricipit Maine vin la raport
yoyoyo spune:
multumesc, multmuesc si de urari, sarbatarim da mai putin cu , la fel si voua va doresc tuturor! happy family to all of you!
Ioana5255 spune:
am luat de pe bebelusultau cu 8 lei pachetul. m-am uitat si pe dinodany dar mi s-au parut f scumpe.
taty_ana spune:
Theo am ascultat melodia dedicata lui maribell si mi s-a facut un dooooor de grecia,de mare....abia astept vara viitoare ca anul asta n-am avut curaj sa plecam cu bebe dupa noi
vaaaai cand citesc ca vi se trezesc bebeii din ora in ora ma consider o mamica foarte norocoasa, Emma de cand s-a nascut niciodata nu m-a tinut treaza,la inceput ma trezeam eu din 3 in 3 ore sa-i dau papa insa acum doarme dusa toata noaptea....mi-e si rusine sa va spun ca ma culc la 12 noaptea ma trezesc la 7-8dim ii dau sa manance si pe urma iar somn amundoua pana la 11-12
artu am inteles ideea cu marul bine ca ne-ai zis
Madamar spune:
Revin pe "tura" de noapte sa va salut, sa mai spun odata taaare ca
O ASTEPT PE NANA AICI, LA NOI, UNDE-I ESTE LOCUL, INTRE GRAVIDOASELE EI!
NANA, IMI ESTI TARE DRAGA SI TU, SI FRUMOASA ADE!
FOLOSESC LILIACHIUL PENTRU FLORICICA TA!!!
Imi pare rau pt problemele voastre cu somnul: si noi stam destul de prost, in sensul ca nu-mi adoarme neam, la ore normale!
In noaptea asta a adormit dupa 1, aseara la 12.20... si doarme pina la 12...
E ok cumva, somn avem, insa mi-i ca s-o deregla in continuare ... si nu-i a buna!!!
Oanarus - zici ca sunt bune wickies? Am vz azi in kaufland.
Nu sunt grosolane, nu? Noi am abandonat pampersul tot in urma iritatiei pe piciorus - e clar ca nu mi s-a parut ca de la scutec este. Si noi tot cu albastru de metil si Sudocrem, am scapat, semn ca ar fi fost de cauza infectioasa, spunea dr.
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
Noi astazi am avut in program achizitionarea de vesela si tacimuri pentru ca startul diversificarii se apropie cu pasi repezi!
Am cumparat 2 castronele cu ventuza, canita 3 virste (se pot adapta la ea tetina, cioc si pai), lingurite (si de silicon) si furculitza.
Am mai luat si ceva bavetele (nu am gasit destul de lavabile, de aceea nu am luat prea multe) si nu am dat mai mult de ... 80-90 lei.
Ce voiam sa spun este ca inafara unui castron cu personaje disney si ventuza (care a fost 14 lei) si a citorva lingurite, restul pieselor sunt de la Primii Pasi si chiar arata bine. Sabina, merci pentru pont, firma asta chiar isi merita banii pentru ceea ce produce!
Pentru cine e interesat: din Carefour am gasit toate cele de mai sus!Nu am depus efortul de a schimba locatii.
Va las acum si va salut pe toate!
O noapte frumoasa si un we minunat!
Spor la gatit si casnicie fericita yoyoyo!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul