Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Theo, nici morcovul nu e ok; daca vrei, si marul si si morcovul se pot da insa preparate termic intai; iar marul fara coaja clar

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Artu, marul fara coaja l-am dat, la fel si morcovul si repet, bebe practic nu a ingurgitat nimic, nici suc, nici pulpa. Si repet (ca repetitia e mama invataturii), noi nu mergem pe principiile BLW, adica eu chiar i le-am dat sa se joace, si nu sa se invete cu gusturile, cu gusturile se va invata direct din lingurita.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

io repet
tu repeti
noi repetam

eu am repetat ca or fi si alti ochi interesati ; si nu vreau sa pot zice ca nu am zis

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Da, da, repetam si invatam, nah, ce sa facem si noi. Io am salvat schemuta aia data de tine pe zile si acolo vad ca la mar nu scrie nika (adica abur sau cuptor). Or mai fi facut si alte fete ca mine.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare....

Theo..., bine ca exista oameni intelepti....

Ha, pai voi va plangeti ca se trezesc bebeii de 4, 5 sau 6 ori pe noapte? Pai, sa va spuna fata, aici...eu am inceput sa iau frica atunci cand se apropie ora de culcare a lui Tudor. Mai m-am jelit si eu pe aici .....Deci, si eu vad liniutele orologiului din ora in ora noaptea, uneori chiar mai des. Azi noapte, in afara de trezit din ora in ora, de la 00 la 01 Tudor a avut pauza de discutat cu nu stiu cine, evident nu am reusit sa il fac sa adoarma in nici un fel. Si urmatoarea pauza de discutii, de fapt de monolog, de fapt de ...crauneala, izmeneala...... a fost de la 4 la 5.30. Deci la noi e jale noaptea. Cred ca imi vor bate vecinii la usa curand ca nu pastrez linistea noaptea. Eu dorm acum doar cu Tudor, inchid usa la dormitor, Matei doarme singur la el in camera cu usa inchisa ca sa se poata odihni iar tati este exilat in living, din acelasi motiv.

Ooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Deci se poate si mai rau....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

hai ca acum vad si eu mai bine cum am scpus in mesajul anterior

Fara ofense....a nu se intelege ca ceilalti oameni nu sunt intelepti.
Neuronul meu obosit...

Mergi la inceput

hai ca acum vad si eu mai bine cum am scpus in mesajul anterior

Fara ofense....a nu se intelege ca ceilalti oameni nu sunt intelepti.
Neuronul meu obosit...

Mergi la inceput

spuneam eu ca neuronul meu .....sufera...

La multi ani !!!!
tuturor sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Marylena, io n-am inteles treaba cu intelepciunea nici in primul, nici in al doilea mesaj, dar io is mai . Imi pare rau ca Tudor nu doarme noaptea, eu cred ca as fi facut cu capul, vorba lui Maribell, draga de ea.
Mai fetelor voi ma bagati la idei cu nedormitul noaptea. Stelios doarme toata noaptea de la 1 luna jumate, oare s-o schimba si el?

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Maribell, draga mea, astazi ce obiceiuri de nunta mai ai in program? Eu iti urez de pe acum casa de piatra, fericire, sanatate, bucurii si impliniri alaturi de galusca ta frumoasa Antonia. Si iti dedic si cel mai frumos cantec de nunta grecesc.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput