Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Zguby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani
Zguby
La multe lunite
Evelyne Maria de Murica
Mihai Alexandru de oanarus
Tudor de teuta2
Luca de tigruta

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dimineata!

Urez cu mult drag La multi ani lui Zguby!
La multe lunite si multi-multi anisori pentru:
Evelyne Maria de Murica!
Mihai Alexandru de oanarus!
Tudor de teuta2!
Luca de tigruta!

Sunt cam obosita, s-a trezit piticul de 2 ori azi noapte...asta pentru ca ma bucurasem prea mult ca nu se mai trezise de 2 nopti, probabil!

Am reusit sa pun cateva poze noi in album, sa va prezint prima batalie dintre cei doi fratiori, care a avut loc ieri seara, in sufragerie, pe jos!
Aaaa si am pus si prima opera de "arta" a lui Denis in album! Hahaha!

Va pup, o zi super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

LA MULTI ANI!

Evelyne-Maria de murica
Mihai-Alexandru de oanarus
Tudor de teuta 2
Luca de tigruta

zguby77

Revenind la oile noastre, va multumesc dragelor pentru tot (nu mentionez sa nu uit pe cineva). Ma hotarasem sa intru in slienzio stampa nu pt ca m-as fi suparat, ci pentru ca mi se parea ca oricum nu zic nimic interesant dar si pt ca am constat si eu cu tristete ca albumul Adelinei nu mai e pe webshots. Poate revine mamica ei la sentimente mai bune. Eu nu sunt certareata de felul meu, doar ca imi mai sare si mie basca cateodata, eu raman la parerea mea ca unde sunt multe femei sunt si discutii, insa eu la iau doar ca pe niste discutii in contradictoriu intre niste oameni maturi.

Laurita, felicitari pentru Ilincuta, wow, ce mare e, se ridica in picioruse!

Corina, felicitari pentru rasul in hohohte, oho, cat am asteptat si eu sa se intample asta, acum rade de se prapadeste si bebe Stelios cand il gadil pe burtica.

T_Ioana, bine ca Sonia e ok si ti-ai alungat toate indoielile of, cate ati patimit intr-o singura zi, tu esti si tare, eu m-as fi pus in mijlocul drumului pe plans. Multumesc frumos pentru melodie, esti tare draguta, pe mine ma impresioneaza lucrurile marunte facute din inima de catre cineva la care nu m-as fi gandit niciodata. Si cu incuscrirea ce sa zic, vad ca Murica ne-a sedus cu Evelyne si ne-a abandonat. Ficiorul meu cel frumos a avut activitati noi ieri: dupa ce i-am dat eu toate tipurile de carti, de baie, de bucatarie, de plastic, de carpa, de povesti si de nu mai stiu care si n-a fost interesat neam, ieri a studiat o revista din scoarta in scoarta, rezultatul a fost mai bun decat daca as fi bagat-o la o masina de tocat hartie. Apoi, daca tot ne-am autodiversificat cu revista, i-am curatat un mar si i l-am dat asa intreg, l-a sucit pe toate partile, l-a lins si l-a supt pe toate partile (nu stie inca sa muste cu gingiutele lui stirbe) si i-a placut gustul rau de tot, nu ma mai intelegeam cu el cand i l-am luat. Eu de vreo cateva zile chiar il vad pregatit pentru diversificare, se lupta cu mine cand ii dau lapte, vrea sa tina el sticla si nu poate ca-i grea, oricum, pediatra probabil c-o sa ne zica sa incepem dupa 5 luni, eu as fi vrut pana pe la 6 luni sa nu incepem, insa vom vedea.

Sabina, pentru mine ai ramas o desfatare sa te citesc. Il rugam pe Silviu sa vina mai repede ca sa poti intra mai des pe aici. Sanatate Alexandrei si felicitari Ekaterinei pentru ridicat in picioare si pupici Iustinei cea mancacioasa.

Ref. la calcat, eu calc rar, toate odata, acum am vreo 3 masini de calcat de ex., insa calc si carpele de sters praful, nush ce m-a apucat dupa ce m-am maritat, ca inainte nu calcam decat in caz de extrema urgenta sau sifonare. Si nu-mi place neam sa calc.

Ref. la sterilizare si eu o fac ca-n prima zi, o sa ma opresc din sportul asta cand o incepe fi-miu sa adune diverse de pe jos si nu mai vad rostul sterilizarii. Am stricat si eu in sterilizator un inle de dentitie, insa nu-nteleg nici acum de ce, ca zicea ca e din silicon, ca p'alea de plastic m-a dus capul sa nu le bag acolo.

Ref. la vaccinuri, noi oricum suntem aici pe o schema diferita de cea din Ro, insa mi-a subliniat pediatra ca daca mergem pe-un producator pastram schema aluia.

Fug ca maraie prichindelul.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Luca, Tudor, Evelyne, Mihai Alexandr !!!

Gabitza : macar tu te-ai trezit de 2 ori ... eu de vreo 5-6 ori ca nici nu mai tin minte exact , si asta de 2 nopti ... cred ca o deranjeaza gingiile ca se trezea si vroia suzeta, ea care noaptea dormea fara ... offf ... oare la noapte cum va fi ??? Acum programul ei obisnuit de trezire, o data sau de doua ori pe noapte mi se pare lux ( ca tot eram nemultumita ca nu doarme toata noaptea ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Theophillina, ma bucur muuuult-mult ca ai revenit printre noi!!!
Deci bebe Stelios a morfolit un mar... ia sa incerc sa ii dau si eu azi lui Alex unul, sa se joace un pic cu el!

Aoleuuu R_ocsy, de 5-6 ori s-a trezit?? Offf, saracuta de tine...! Ar fi cazul ca eu sa nu ma mai plang atunci, ca se poate si mult mai rau de atat!

Al meu bebe baleste la greu, dar deocamdata nu vad vreun alt semn ca i-ar aparea vreun dintisor, nu zaresc nimic pe gingiutele lui.

Mergi la inceput

Sper sa nu tina foarte mult epidodul asta, am mai trecut prin unul acum vreo luna ... cred ca a tinut-o 3 sau 4 nopti, nu mai stiu exact ! 2 au trecut, sa vad ce urmeaza .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor,

Nana, hai cu iubiricea aici te rog! Cum sa nu vad eu Adelina crescand???

Tatyana, pai nu o diversifici pana nu cere ea:

Cu BLW diversificarea e sugerata de bebe. El e cel care va transmite semnale clare ca e pregatit. Solidele sunt introduse cand bebe demonstreaza ca poate sa proceseze solide si va progresa in ritmul propriu. Filozofia metodei consta in oferirea sansei si observarea copilului, care va transmite semnale clare cand e pregatit: vor prinde cu mana o bucata de mancare si o vor duce la gura.

Mancarea trebuie sa si-o duca singur la gura bebe; tentatia e mare sa i-o tii tu (ca aluneca, ba ca e prea mare); insa daca bucata e ok (vedeti in poza in care Sabina tine pepenele singura) bebe reuseste.

ATENTIE LA MAR. Stiu ca ati auzit la mine ca i-am dat Sabinei; insa eu ii dau un anumit tip de mar, gasit pur intmplator cand am mers sa culegem din livada. Insa marul NU este recomandat ptr inceput.
Trebuie un fruct/ o leguma moale, care sa se "topeasca" in gura; gen crtof dulce sau pepene galben f bine copt

Dienutza, da, ii dau bucati; insa nu am inceput serios sa ne diversificam; i-am dat dupa 6 luni si doar cand luat singura si a dus la gura.

Metoda se chema BLW, da-mi pe PM adresa ta de mail si iti trimit ce materiale am primit si eu de la Corina . Oricum, un Google cu BLW baby iti da multe informatii; ba chiar si un Youtube iti ofera cate ceva.

Serul, asa facea si dr nostra de fam baietilor; insa pe mine m-ar enerva teribil sa imi faca cineva asa; ca urmare nu practicam.

Cris, m-ai zapacit cu cafelele tale . Eu sunt la un Capuccino acum.

Sabina, succes cu micutele!

Theo,

Ha, vorbiti de treziri, eu sunt zombie rau dar rau; am apucat sa adorm la 22 iar pana la 23 deja Sabina s-a trezit de 2 ori si unul din baieti o data; apoi iar pauza pana la....24 si iar am vazut ceasul din ora in ora.

Nu stiu cum e la voi dar eu asa as dormi vreo 9 ore legate..

Diseara vizitam pe cineva, maine avem musafiri asa ca la munca!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu sunt asa de happy. Ptr prima oara muctele au lins castronul de mancare. Eu pun cate putin in castron, iar de data asta am facut ture la bucatarie sa il umplu, mama mama ce scandal pana reveneam. Acum dorm cu bibe ca desert. Am comandat de pe net biscuiti fara gluten si am sa incerc sa le dau si biscuiti in diverse combinatii. Ii astept saptamana aviatoare.

Vai Artu si eu ce as mai dormi. Sunt rupta de somn. Ai mare dreptate cu marul, e cel mai periculos aliment ptr bebei, ptr ca se pot ineca f f usor cu ele. Am patit-o si eu cu Ale, desi ma avertizase nasa mea si eu nu am luat-o in serios, drept urmare am patit-o. Oricum la capitolul innecat eu sunt Stan Patitul cu multe, ultima faza a fost cu un sambure de cireasa si acum 2 saptamani cu o bucata de chiftea ramasa in gat. Trag niste spaime de mama focului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Gaby, . Ma bag acum sa vad lupta dintre baieti.

Artu, ha,ha, si eu tot un anumit mar (adica tare) cules de noi din livada i-am dat si de aia i l-am dat si intreg si nu felii, tocmai ptr ca sa nu poata suge sau musca din el, sa nu aiba mult suc adica si nici moale sa nu fie. Autodiversificarea nu e pentru mine caci eu sunt o mama dezesperata, asa ca spun pas. Astazi i-am dat un morcov intreg, adus de bunica-sa de la tara, s-a distrat cu el ca si cu marul, el le ia drept inele de dentitie doar ca au un gust mai bun, nu de plastic.

Sabina, bravo pentru micutele mancacioase.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput