Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare,

in primul rand:
La multi ani!
sarbatoritilor de ieri si de azi...

Alinutaa, la capitolul jucarii, Tudoras al tau parca e copia Mateiului meu. Si noi am avut o perioada cu carucirul ROZ, nu l-am putut convinge sa aleaga alta culoare, noroc ca a trecut perioada, si al meu a fost mare fan "Fifi si floricelele", avea si puzzle cu,Fifi, la fel ii place sa mestereasca cu suburi, ciocan, fierastau, truse cu scule, chestii de-astea. Totusi ii plac si masinutele, sinele de tren, este fan Thomas, ii place sa faca si puzzle.

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Mary, Ioana sta in fundulet in bratele mele cand o bat pe spate dupa ce a mancat sau cand mai stau la calculator. Am mai pus-o pe canapea acum cateva zile insa sta ce sta in echilibru apoi cade pe o parte. Pediatra zice ca pe la 6 luni sa o pun sa stea in fundulet. Acum, daca ea trage sa se ridice singurica in leganus sau carut sau scaunul de masa, eu o las.Ca doar nu pot sa o leg cu forta sa stea pe spate.Insa nu face des faze din astea, ci doar observ ca se intampla in ultimele zile. In rest, e lenesa mare la capitolul intors pe burta sau de pe burta pe spate.Pur si simplu n-are chef, nu o atrage, habar nu am.Daca o pun pe burta sta, e vesela, apoi incepe sa maraie. Daca e pe spate, abia asteapta sa o ridic, numai cand era nervoasa si maraita a facut efortul sa se intoarca singura pe burta...cam asta e cu evolutia ei...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Suntem deci la acelasi stadiu evolutiv... si mateo vrea in fundulet - il pun, dar nu mult.. cit sa se oboseasca.
CU intoarcerile: am spus: doar catre "pe burta"

Acum chiuie de chiar ma deranjeaza la timpan - pe el sa nu il deranjeze???

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Multa sanatate copilasilor bolnaviori. OOOOOOOOOffff, cu gradinitele astea..... Si eu l-am avut pe Matei acasa vineri, pt ca joi seara a varsat, pe urma a spus ca il doare burtica, a avut diaree, deci regim, ceaiuri, Biotics. De ieri si-a revenit si asa am putut reintra in colectivitate.

Sorana, succes in lupta cu kg. Super , - 5 kg, incet dar sigur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, daca incepi cu BLW iti recomand sa astepti pana sta bine in fundulet;

Sorana, am ajuns cam la 2 l de ceai/zi!
De mancat tot prostii mananc insa muult mai putine din cauza cantitatii de ceai

Ioana & Arturicii'S

Mai avem pina la 6 luni, cind sper sa stea bine - sa vedem acum.

Ceaiul verde face minunea asta? reduce pofta de "prostii"?
Nu o agita pe micuta?

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Apropos, de botez, nici la noi, preotul nu l-a scufundat pe Tudor in cristelnita. A tinut cont de rugamintea noastra.
Gabitza nici nu vreau sa imi imaginez ce au trait parintii si invitatii in mom. ala.

Mergi la inceput

Alinutaa, sa-mi spui si mie daca ai luat lapte de la dozatorul de la Kaufland. Daca ai luat cum a fost? atat pentru branzica dar si de baut.

Mergi la inceput

Alina si multumesc pt raspuns!
Deci a face estimari, si mai ales cumparaturi de pe acum, e total gresit.
Am ramas la ideea achizitionarii unui topogan si a unei masute de picnic, a unui leagan si mai stiu eu ce - pt un loc de joaca.
Intentionez (acum) sa-mi las copilul sa se joace in nisip, pamint, apa, bineinteles echipat corespunzator.
Gresesc?

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Alina si multumesc pt raspuns!
Deci a face estimari, si mai ales cumparaturi de pe acum, e total gresit.
Am ramas la ideea achizitionarii unui topogan si a unei masute de picnic, a unui leagan si mai stiu eu ce - pt un loc de joaca.
Intentionez (acum) sa-mi las copilul sa se joace in nisip, pamint, apa, bineinteles echipat corespunzator.
Gresesc?

Fericita, puiul

Cum il echipezi?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ha, baietii au rasturnat TOOOOT Lego; cica din greseala!

un pas nu mai poti face la ei in camera iar ei is afundati in Lego pana la gat

nici masa nu le mai trebe, nici desene

in paralel cu Lego noi am avut si alte pasiuni gen Thomas, hot wheels, puzzle-uri, ben 10; insa singura constanta a ramas Lego.

Acum intram cu vreo ocazie in Toys R Us si ei se uita la tooaaattteee insa tot cuh Lego plecam acasa.

Cu Sabina cred ca tot Lego ne paste insa au si variantele mai "roz"; ea are acces si la tot ce au baietii; daca o vrea si Barbie o sa ne conformam;

Ioana & Arturicii'S

fain la voi - ce sa spun:)?
asa am gindit si eu cind am spus ca l-as vrea pe al doilea copilas... insa avin in vedere ca-s bugetara ... si traiul din RO am zile cind ma gindesc: oare-mi "permit" sa mai fac un copilas? Extinzind asta in timp - nu pt perioada cit sunt mici si mai poarta/folosesc unul de la altul....
Ce parere aveti?

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

marylenac, eu am luat de mai multe ori lapte de la dozatorul Kaufland.
este foarte bun, atat de baut cat si pentru branzica dulce.

Mergi la inceput