Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

buna fetele!
Off ,abia mi-a adormit piciul, chiar ca sunt lilieci de noapte,sper sa nu se trezeasca pana dimineata!
Mary,noi suntem ortodocsi, dar la Bistrita nu-i scufunda pe copiii, acum nu stiu, cred ca e la alegerea fiecarui preot cum face,eu stiu?Dar nu cred ca e mai putin primit botezul daca nu-i baga de tot in apa,slujba ,ritualul tot sunt facute ,mai putin scufundatul in apa!
Gata ,fug si eu la somn !Noapte buna!

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Liliacul meu a adormit inspre ora 1. L-am lasat sa ceara sa doarma (sa se frece la ochi, miriiala) - l-am pus la sin si a cazut in somn profund!:)
Asta e cheia succesului - dak ma stresam, ce faceam:)!?
Succes si voua!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

mi-am tradat firma de scutece cu care mi-am crescut si primul copil cu succes ,am cumparat puffis sa speram ca nu o sa avem probleme sunt un pic mai ieftine am dat 58 ron pe 82 buc,deocamdata mi se par bune nr 3 pe care il folosim e un pic mai maricel ca la pampers,si vune foarte bine pe talie parca se muleaua mai bune la spata si in fata cand il prinzi in scaieti

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

succes, noi suntem pe 4 deja, cu 65 lei 70 bucati.
primul copil crescut cu pamp? nu regreta alegerea!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Artu mi se pare interesanta autodiversificarea voastra,care dupa cum scri e un succes,probabil la urmatorul bebe

Alinuzza si David al meu are carucior si isi plimba cu drag jucariile de plus,iesim si in parc cu el .

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

curajoas-oo!!!
joci" cu miza mare!!!!
3??
bravo!!!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

buna fetele!
Off ,abia mi-a adormit piciul, chiar ca sunt lilieci de noapte,sper sa nu se trezeasca pana dimineata!
Mary,noi suntem ortodocsi, dar la Bistrita nu-i scufunda pe copiii, acum nu stiu, cred ca e la alegerea fiecarui preot cum face,eu stiu?Dar nu cred ca e mai putin primit botezul daca nu-i baga de tot in apa,slujba ,ritualul tot sunt facute ,mai putin scufundatul in apa!
Gata ,fug si eu la somn !Noapte buna!

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

e bn oana ca mai sunt si preoti deschisi la minte: in fond botezul e un act care se indeplineste cu sau fara apa in plamini, si Dumnezeu nu impune astfel de manevre...
Doamne iarta-ma!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

Sorana, daca mergi la psiho, sa-mi zici si mie cam cum se desfasoara o sedinta...ma bate gandul si pe mine sa ajung, nu mai pot, efectiv o iau razna cateodata. cand zic ca se mai calmeaza apele, revin toate cu o forta si mai mare si ma izbesc pur si simplu. la noi se suprapun o gelozie uneori extrema cu un pui de complexul lui oedip, cu mica adolescenta, cu probleme la gradinita, cu perioada lui "nu vreau" (orice ii cer eu este "nu vreau") si a cuvintelor urate (da, e o etapa si asta...), cu oboseala mea (=lipsa de rabdare, nervozitate), cu lipsa tatalui (culmea, tocmai acum e si taica-su foarte ocupat, ajunge seara tarziu, la fel de obosit si el).
dupa ce am vazut ca fac lucruri pe care constientizez ca nu e bine sa le fac, am decis ca avem amandoi (eu si copilul cel mare) nevoie de o pauza - asa ca l-am facut pachet si l-am trimis la bunici, o saptamana. sper sa am ragazul sa ma adun si sa gasesc noi canale de comunicare, altfel innebunesc de tot.

noi am fost azi la vaccin, piciul e ok, are 68 cm si 8 kile fix...asta la 4 luni jumate. e bine, s-a hlizit cu doctorita si cu asistenta in hohote...i-a mai trecut cand ne-a vazut ca il imobilizam 4 persoane (eu eram persoana responsabila cu partea de "fun" ).

jucarii...hm, avem si noi cativa saci, din experienta mea, ambalajul e de multe ori mai interesant decat jucaria. david e amator de lego, uraste puzzle-ul, ca n-are rabdare, are o flota intreaga de masinute, dar si papusi...in general jucariile si le-a ales singur, n-am intervenit prea mult decat cand s-a pus pb preturilor . dar are inclinatii spre jucariile mai baietesti, tractoare, trenuri, unelte mecanice...jucaria lunii e un buldoexcavator (si pronunta f bine, nu face nimic fara ala, ma dispera...).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Cris, hihi, pai o sa-i fac o poza rochitei si o pun pe webshots, in albumul meu (anunt eu cand reusesc, ca-s tot in criza de timp). Pe fitita o cheama Miruna Ioana, si m-am gandit ca ar fi dragut sa-i brodez si numele pe hainutele de botez, ce ziceti, o idee buna? Doar ca nu stiu unde sa fac asta, stie cineva unde gasesc sa brodez numele pe hainute??

Despre diversificare: Am inceput acum vreo 2 saptamani, din nou, cu suc de mar, dupa 3-4 zile am dat marul ras pe razatoare + suc de morcovi, mananca grasunul meu de rupe, eu i-am dat tot cate putin, el insa rade tot, asa ca am ajuns la 150-200 ml de piure mai subtire, mancat cu lingurita. Intre timp am pus si para in piure, iar de azi si suc de struguri. pediatra mi-a zis ca de ce merg asa lent, ca trebuia sa-i fi bagat deja si supa, la 6 luni, dar eu nu ma grabesc deloc. Ce-or avea toti medicii astia sa-i dam bataie cu diversificarea, cica intr-o saptamana sa bag si carnea de pui, sa nu ramana bietul copilas nemancat Nu stiu ce-i cu graba, sincer, eu nu cred ca gresesc ca merg mai lent, adica vreau sa-i mai dau fructe cateva zile (dar nu stiu ce-as mai putea introduce, portocala si banana mai tarziu, nu stiu de avocado daca-i ok, pruna??) si mai apoi sa incepem cu supa de legume.
Branza mi-a zis inca nu, cereale inca nu. Si carnea mai are de asteptat, la fel oul..
Cam asta la noi...

Mergi la inceput

Sorana: bravo cu -5!!!
Eu las pe Mateo pe masa de infasat - cit sa duc scutecul - si ma intorc in fuga, cu o mie de scenarii....off@
Sa ne spui despre Matei.

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vivela, eu am alte probleme cu Matei. Nu are deloc incredere in el, este temator, are probleme de interactiune si socializare cu copiii, este foarte sensibil, orice respingere, refuz, in relatia cu copiii duce la plins si izolare, iar eu la fel cum zici: obosita, fara rabdare, etc nu stiu cum sa-l ajut sa devina mai puternic, mai independent (lipsa de incredere in sine il face ff dependent de noi, parintii, nici nu ma mir ca nu s-a adaptat la gradi), nu stiu sa-i insuflu mai mult curaj, sa-l intaresc, etc..As vrea sa-l pregatesc un pic inainte de colectivitate, sa nu ne lovim iar de neadaptarea la gradi..Am o prietena al carei baietel face la gradi niste cursuri de psihologie "learn to be" (invat sa devin) si l-as duce si eu pe Matei, dar m-as duce si eu l aconsiliere psihologica, sa invat cum sa ma port cu el. Asa mai avea multe de zis, dar tre sa plec in oras, am niste drumuri, apoi sala, bine ca Matei doarme iar de Tudor se ocupa mama.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Vivela, eu am alte probleme cu Matei. Nu are deloc incredere in el, este temator, are probleme de interactiune si socializare cu copiii, este foarte sensibil, orice respingere, refuz, in relatia cu copiii duce la plins si izolare, iar eu la fel cum zici: obosita, fara rabdare, etc nu stiu cum sa-l ajut sa devina mai puternic, mai independent (lipsa de incredere in sine il face ff dependent de noi, parintii, nici nu ma mir ca nu s-a adaptat la gradi), nu stiu sa-i insuflu mai mult curaj, sa-l intaresc, etc..As vrea sa-l pregatesc un pic inainte de colectivitate, sa nu ne lovim iar de neadaptarea la gradi..Am o prietena al carei baietel face la gradi niste cursuri de psihologie "learn to be" (invat sa devin) si l-as duce si eu pe Matei, dar m-as duce si eu l aconsiliere psihologica, sa invat cum sa ma port cu el. Asa mai avea multe de zis, dar tre sa plec in oras, am niste drumuri, apoi sala, bine ca Matei doarme iar de Tudor se ocupa mama.

Va

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

e doar o etapa. nu te ambala. de la 4 ani se schimba complet situatia. asa era si Alexandra intre 2 si 3 ani.Pe mine m-a ajutat mult cartea Irinei Petrea "Si tu poti fii Super Nanny".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sorana, Vivela si la noi e la fel
uneori chiar nu stiu cum sa reactionez si nu am rabdare sa fiu consecventa cu pedepsele in cazul lui Mirci Imi reprosez ca din cauza mea o bate si ca nu pot mereu sa o apar, dar nici nu stiu cum...asta ma doare cel mai tare...bataia pe care si-o ia fata.
Vivela mama ce grasut ai! Dar nu parea asa cand l-am vazut. Ilinca mea e o fetitza durdulie si are 68 cm si 7750 la 6 luni...
Mary ce misto ca poti sa-i faci un loc de joaca in curte...ce as vrea si eu asa ceva..
Sabina ia sa-mi cumpar si eu cartea asta! Merci de sfat

Mergi la inceput