Help - cum sa invat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Alina - ce job ai ?Nu poti invata " un pic " in timpul serviciului ?( asa pe furis )Stiu ca ai spus ca acum esti intr-o perioada mai aglomerata,dar poate mai gasesti timp...Sau,nu iti poti lua doua zile libere, chiar inainte de interviu ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

Asadar, pasat copiii la sot este exclus pentru ca este si el in aceiasi oala ca si mine (sustinem impreuna interviul), cu singura diferenta ca el are mai mult timp ziua (cand fata este la gradinita si eu la job).
Ca si detaliere a programului meu:
- 6:45 trezire, pregatit eu, copii, mic dejun
- 7:45 dus copila la gradi
- 9:00 birou
- 18:00 plecat spre gradi copila
- 19:45 ajuns cu copila infometata acasa (unde ne asteapta baietii)
- 20:00 cina si apoi verificat lectii
- 20:45 baie si pregatit kinderi pt somn
- 21:30 bagat kinderi la somn
- 22:00 the end

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

5:00-7:30 trezire - invatat - 2.30 ore invatat
- 6:45 trezire, pregateste sotul copii, mic dejun
21:30 - 23:00 - invatat 1.30 ore
- 21:30 bagat kinderi la somn (sotul sau doar ei)
- 23:00 the end
-----

Total 4 ore de invatat pe zi.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!!!

Fara sa stiu ce sfaturi mi-ati mai dat, am combinat culcatul mai tarziu (putin) cu trezitul devreme. Efectiv mi-am impus aseara sa nu adorm si cu un efort de vointa destul de mare, am reusit sa ma ridic din pat. (Ma gandesc ca facand exercitiul asta de vointa cateva seri la rand, pana la urma se obisnuieste creierasul cu situatia :) ).
Nu am citit ci doar am ascultat...mi-a prins bine ora aceea.
Apoi, dimineata trezirea la 5:30 (am zis sa nu intind coarda la maxim din prima). Invatat pana la 7! Ma simt mult mai optimista!!

De maine voi ajusta programul: somn incepand cu ora 23:00 si trezire la ora 5! N-o sa mor intr-o luna jumatate! (sper ).

Multumesc mult pentru toate raspunsurile si incurajarile!

Acum luand punctual:

Rufus asa pateam si eu cand invatam ceva ce nu-mi placea, dar acum nu am problema asta de adormit cu cartea-n nas...problema este ca adorm inainte de a ajunge la carte!

Allexa in afara de pauza de masa, foarte greu sa mai gasesc timp. Mai sunt zile (cum a fost cea de ieri si cum sper sa fie si cea de azi) cand mai pot strecura pauze de 10-15 min. Voi incerca sa profit si de acestea!

Marius cea mica a stat mult timp despartita de mine (a stat la parintii mei, in provincie), acum am adus-o acasa si am dat-o la gradinita; cat timp suntem acasa si ea este treaza, este efectiv lipita de mine. Mi se pare crud si mult prea mult pentru ea sa o resping acum, indiferent de cat de important este interviul acesta pentru intreaga noastra familie. Vreau sa fac in asa fel incat acesta sa fie ultimul compromis pe care as fi nevoita sa-l fac. Pana acum a fost printre primele si regret!

Ana, ce n-as da eu sa aud numai engleza!!! Zavalita, sora mea de suferinta, unde esti??!

Referitor la sot, am ajutorul lui atat cu copiii cat si cu treburile casei. Altfel ne-ar fi fost imposibil sa functionam!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ca si detaliere a programului meu:
- 6:45 trezire, pregatit eu, copii, mic dejun
- 21:30 bagat kinderi la somn
- 22:00 the end

Eh...amu' e musai sa gasesc o portita pe undeva!

concediu .. .daca merita viitorul job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Eu, în sesiune combinam. Seara, cand eram foarte obosita, lucram la problemele mai usoare, care nu necesitau concentrare maxima, tu ai putea repeta ce ai invatat in dimineata respectiva. Dimineata, ma ocupam de problemele dificile. Succes! Am uitat, consumam cantitati mari de cafea, cam 3 cani mari pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vreau sa iti spun basca jos ca reusesti sa traiesti cu asemenea program infernal. Eu nu as putea. 3 ore zilnic pierdute in transporturi e enorm. Nu mai ai viatza, la voi e chiar metro - job - nani.

Bafta multa la examen si sper ca noul job sa iti aduca un pic mai mult timp liber!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Am si eu o intrebare, sper sa nu te superi pe mine ...

Nu ti se pare ca pierzi prea mult timp pe drum ? E chiar atat de importanta si unica gradinita fetei de nu gasesti una mai aproape de casa ta ? Pentru ca 1h45min mi se pare enorm de stat in trafic cu un copil !!! Si in transportul in comun ! Este foarte obositor !

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput