Help - cum sa invat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Andata, multumesc! Complicat cu ascultatul din acelasi motiv de mers mereu cu pitica. Dar cred ca ar merita sa inregistrez oricum si sa ascult seara in timp ce adorm copiii!! Tiiiiii!!! Genial!
Sar'naaaaa!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

depinde ce vrei sa inveti.
daca inveti limba x trebuie sa cauti post de radio si tv in limba respectiva si sa asculti cat de mult si sa re-vorbesti ceea ce ai ascultat;
daca inveti "continut" nu ai incotro, trebuie sa-ti faci timp sa studiezi si sa-ti insusesti cunostintele specifice.

eu am un program ... cam ca al tau, exclus sa mai asimilez ceva dupa ora 22 (de fapt tu ai munca efectiva 13 ore pe zi, pentru ca si imbracatul copiilor, transportatul lor la gradi ssi inapoi e tot o munca) si singura chestie care merge este sa pasezi copiii (fie sotului o parte din zi, fie altor persoane din familie)

bafta multa

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu functionez bine dimineata.
Cred ca merita sa incerci sa te scoli cu doua ore mai devreme, iti faci tabieturile in timp ce te trezesti si, pe liniste, inveti cu spor.
Dar asta depinde si de bioritmul tau. Oricum, este perioada cu cea mai mare liniste.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am un servici la care a tb sa muncesc cat mai mult in primii 5 ani, pt. ca la sfarsitul celor 5 ani esti evaluat si concediat sau pastrat, in functie de rezultate. Intrucat tot asa, aveam copil si tot ce decurge din asta, ma trezeam la ora 5 dimineata si plecam la birou sa ajung cat mai devreme si sa plec la 4pm la copil. In felul asta puteam munci 10 ore pe zi. Acum sotul nu e cu mine, dar am pe cineva care sta cu mine si tot asa fac, vin la servici la ora 7am, ca sa pot munci mai multe ore si ea pregateste copilul dimineata.

Mie mi se pare ca 7 ore de somn pe noapte, de la ora 10pm la ora 5am, sunt suficiente pt oricine n-are o problema de sanatate (tiroida sau stiu eu ce altceva ce da somnolenta exagerata). Dimineata sotul ar tb sa ajute cu copiii, dus la gradinita etc. Pe mine asa m-a ajutat. Dc. nu vrea sa te ajute nimeni, atunci te trezesti tot la 5 si inveti de la 5 la 6.45 cand te trezeai de regula. Ma rog, barbatii au mereu scuze cand e vorba sa ajute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Alina, n-ar merge sa ii iei si piticei un mp3, sa ii inregistrezi povesti si sa ii dai si ei sa asculte? Asa va fi o chestie pe care o faceti ca intre fete, chiar daca ea e inca micuta. (Daca nu iti surade ideea, considera ca vb si eu sa nu adorm).
A mea la 15 luni asculta povesti, e drept ca nu mai mult de 10 minute, dar uneori sunt bune si alea
Tin pumnii, indiferent ce solutie gasesti.
Si implica pe sot in pregatirea copiilor dimineata. Poti sa inregistrezi pe mp3, transferi pe calculator si asculti eventual dimineata cat va pregatiti. Sau poate sa inregistreze sotul daca si el se pregateste si v-ar prinde bine amandurora.
. Bafta multa! Nu intra in panica, ai timp de invatat.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Alina, problema mea e mai grava: pe mine ma apuca somnul la orice ora m-as apuca de invatat. Si la doua ore dupa ce ma scol dupa o noapte de somn.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pe linga ideile fetelor : sculat dimineata si cursuri audio (si eu lucrez foarte bine dis de dimineata cu conditia ca sa fi dormit bine inainte).

Nu stiu cit timp de transport ai zilnic si daca esti in autobuz/metrou si stai oe scaun, atunci iti poti scoate din geanta ceva de citit. Nu-ti pune mintea cu cei care se uita la ce citesti.
Mai ai pauza de masa la care poti invata cu un sandiwich in mina sau un mar.

De pe alta parte, putin timp ai putea sa-ti faci timp la sfirsit de saptamina, ii trimiti pe toti la plimbare sau in vizite si tu ramii acasa si citesti/inveti.

Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

bafta Alina, sigur vei trece de interviul ala cu bine !

la mine merge cel mai bine cu ascultatul; pentru ca lucrez in mediu francofon 95% ma lupt eroic sa nu-mi pierd engleza acumulata cu greu, asa ca am setat totul: radio, tv, carti de la biblio, reviste de citit in baie:)) in engleza, si tine figura; incearca sa asculti inregistrari cum au spus fetele, chiar acasa prin bucatarie pune caseta cu raspunsuri tip pentru interviu citite corect de cineva/un dialog usor in franceza, etc si sa vezi ca treptat intra in cap...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Eu am aplicat metoda si seara si dimineata.
Seara invatat pana la 12 noaptea si dimineata sculat la 5 si invatat pana
la 7. A fost foarte brutal pentru ca in mod normal am nevoie de 8 ore de
somn si functionez cel mai bine dimineata insa nu am avut incotro. Am
rezistat 4 luni cat am avut nevoie.

Trebuie insa sa discuti cu sotul si sa impartiti cine se ocupa de copii
si sa alternati o zi unul, o zi altul, macar dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Alina - ce job ai ?Nu poti invata " un pic " in timpul serviciului ?( asa pe furis )Stiu ca ai spus ca acum esti intr-o perioada mai aglomerata,dar poate mai gasesti timp...Sau,nu iti poti lua doua zile libere, chiar inainte de interviu ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput