Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)
Raspunsuri - Pagina 2
inacat spune:
b]MSymo si Mairis[/b] felicitari pentru bebelinele, sa fiti cu toate sanatoase!!!!
Fetelor scrieti intr-un ritm.... Asa cum vadca au inceput si nasterile. Dar sa fie cu nororc si sa auzim numai de experiente placute.
Eu am o nelamurile.
In septembrie, la echo de 30 sapt. nu mi s-a mai facut programare pentru o alt echo si mi s-a spus ca de acum doar la ginecol. care ma urmareste o sa mai fac.
Bebele atunci avea circulara si sunt curioasa daca nu era normal sa ma mai evalueze odata la 36 sapt. de exemplu.
Am vazut ca unele dintre voi mergeti la aceasta varsta de sarcina la echo, chiar la dr. la care am mers si eu (la medlife).
Ma intreb care ar fi criteriile dupa care face programari mai tarziu in sarcina?
Fetelor, daca nu ati trecut de 38 sapt. incercati sa stati cuminti, sa nu fortati lucrurile si sa lasati bebelu sa vina cand vrea el.
34+
ukume24 spune:
Fetelor imi raspundeti si mie va rog unde il simtiti pe bebe?fetele la care bebe e in pozitia craniana?? sunt un pic stresata daca s-a intors bebe sau nu si mai am 2 saptamani pana la control
32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Fetelor imi raspundeti si mie va rog unde il simtiti pe bebe?fetele la care bebe e in pozitia craniana?? sunt un pic stresata daca s-a intors bebe sau nu si mai am 2 saptamani pana la control 32+ Luca Stefan S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Eu simt picioarele in dreapta sus si manutele in stanga jos...
De un de stiu care sunt picioarele???ca in ele are mai multa putere si acolo doare mai tare...
Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Ioana_Mami spune:
Fetiliiii!!!!!!!!!
Mi-a iesit analiza culturii de col PERFECTA!!!
Nici streptococ , nici candida ...NIMIC...
Acum sa vedem ce zice maine doctoru de colul meu ....si de dop ...
va pup
Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
beatrice75 spune:
Iar vin sa ma plang!Daca ati stii ce va invidiez ca puteti iesi din casa!!!Asa m-am plictisit!Cum spuneam, voi sunteti legatura mea cu exteriorul.
Acum e tanti cu curatenia la mine si mai ma conversez cu ea!Dar eu vreau afara!!!Cand vine sotul, deja nu se mai vede soarele pe cer si culorile astea frumoase!asa as pleca la munte!Acolo culorile copacilor sunt superbe si diverse.
Fetele, pe voi va va ajuta cineva cu bebeii? ma sperii uneori pt ca eu voi fi mamica 24 de ore din 24. Va sta mama cu mine in primele 2 sapt, va fi si sotul acasa o sapt in concediu, dar apoi? Oare ma voi descurca?
36+
37 ecografic
inacat spune:
Ukume la mine bebe e in poztie craniana inca de la echo de 30 sapt. si ii simt foarte bine capul in zona pelvina, dar in rest nu stiu exact ce este ceea ce simt. Cumva se impinge cu funduletul sau picioarele in zona subcostala dreapta (ficat), dar cand il apuca dansul toata burta e numai valuri.
34+
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Oare ma voi descurca? 36+ 37 ecografic |
da
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ana_o spune:
In chiloti. Eu asa i-am zis si dr. meu, ca stiu sigur ca e in pozitie, pentru ca-l simt jos de tot, in chiloti. Normal ca a ras. Dar mi-a confirmat ca e "infipt" bine... deci...
citat din mesajul lui ukume24 Fetelor imi raspundeti si mie va rog unde il simtiti pe bebe?fetele la care bebe e in pozitia craniana?? sunt un pic stresata daca s-a intors bebe sau nu si mai am 2 saptamani pana la control 32+ Luca Stefan S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...
anya2010 spune:
Eu simt cand sughite ca e cu capul in jos
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
Hera25 spune:
Ukume la mine bebele nu s-a intors si ii simt capul direct in stomac, chiar simt cum se indeasa acolo. Tu cum il simti?
Beatrice sigur te vei descurca. Dar oare eu ma voi descurca cu 2?
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+