Handmade....

Handmade.... | Autor: Cokk

Link direct la acest mesaj

Salut...
Ce parere aveti de handmade fetelor?
Bijuterii,impletituri de mana ...
De cateva zile,printre timp, caut pe internet informatii despre handmade.Am gasit o gramada de lucruri. E interesant si totodata pare usor de facut: cercei,coliere, toate din lut polimeric,diferite margele si material textil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vioricac spune:

Consider ca iti trebuie o mica suma de investit la inceput si apoi multa rabdare. Daca vrei sa le vinzi, trb sa-ti faci un blog, sa te implici putin.
Gasesti aici un articol interesant pe acest subiect: http://www.mihaelaanghel.com/2010/04/08/cum-sa-ti-faci-propriile-creatii-handmade-2/ - contine multe linkuri catre site-uri cu tutoriale, cu vanzari de materii prime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

interesant articolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si eu m-am gandit sa ma apuc sa ma apuc de facut lucruri handmade,chiar daca e o investitie cam serioasa eu consider ca se merita,se pot scoate ceva bani din aceste lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pe bogul din semnatura gasiti lcruri hand-made, dar nu de mine ci de o doamna pensionara. daca faci lucrurile potrivite se vand, bineinteles sa fie si preturile ok.
Un site dragut : www.breslo.ro
Bine, sunt niste preturi pe acolo de te loveste rasu' , dar gasiti si chestii faine de inspiratie si de cumparat.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Xio - m-am uitat pe site, si nu prea inteleg ceva.
La o rochie / sarafan din cele vazute pe site lucrezi ceva, adica nu le faci intr-o singura zi. Ok, pensionara, sa zicem ca are ceva mai mult timp liber... dar chiar si asa, mi se par exagerat de subevaluate - 30-35 de lei per piesa.
Eu am facut un pulovaras si o vestuta pentru piciul de 1 an, si numai materialele m-au costat 25 de lei, fiecare (uitele aici http://picasaweb.google.com/kirinati/KC#5538636010194155538 , http://picasaweb.google.com/kirinati/KC#5538636010194155538 ).

Decat sa le vand cu 30-35 lei, mai bine le fac cadou.

Concluzia e ca imi pare ca munceste o gramada, pe foarte putin bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Un site on-topic aici: http://facutdemana.com/
Va poate servi ca sursa de inspiratie.
Andira ai dreptate ca e multa munca sub-evaluata dar depinde si de usurinta la lucru a doamnei respective, de timpul liber pe care il are si asa mai departe. Eu fac o paturica pt bebelusa prietenei mele si desi tricotez repede si usor mi-e greu pana ma decid sa ma apuc. Deci inca n-am terminat-o si de o saptamana n-am mai pus mana pe lucru. Daca as fi stat acasa singura cuc si fara nici o alta treaba decat privitul la TV sau pe geam as fi terminat paturica in 3 zile si atunci poate altfel as fi apreciat valoarea muncii mele.
In alta ordine de idei, hand-made se pot face si sapunuri si bratari din noduri (si de-alea stiu sa fac ) si cutiute de bijuterii, si rame foto si multe alte lucruri simple care nici nu iti mananca atata timp. Depinde de inspiratie si talent.



Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

XIO... m-am tot uitat pe blog si nu inteleg cum se comanda. Nu gasesc nici o adresa de mail de contact. Si mi-a placut foarte tare acest produs: http://3.bp.blogspot.com/_0UUbDls5ATE/TNcaLT_cmNI/AAAAAAAAAKE/YQ3C4nox48U/s1600/ponc mic.jpg




Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna!
Si eu sunt pasionata de tot ce presupune handmade, de la crosetat/goblen pana la margelit, bijuterit, pictat pe pereti.
Andira, asa este, din pacate toate lucrusoarele astea facute manual sunt subevaluate, oricat ai munci, cat timp si cat material consumi tot nu reusesti sa strangi prea multi banuti din treaba asta.
Am lucrat si eu acum ceva timp cercelusi, reusisem sa vand cate ceva si mi-am recuperat macar o parte din banii dati pe materiale, acum sunt in stadiu de crosetat. Crosetez diverse, si am inca multe idei, pacat ca nu am timp sa le pun in practica. Chiar as vrea sa ma apuc sa crosetez mai multe sa incerc sa le vand, dar ...de frica de a nu fi luata in ras, si subevaluata munca mea prefer inca sa stau in standby..
Plus ca si timpul e inamicul numarul 1, am o fetita de un anisor care imi solicita atentia nonstop, plus ale casei. Deocamdata nu m-am intors la munca si de asta inca mai am timp de forumit si crosetat..
Va invit sa vizionati la semnatura o parte din ce am lucrat eu cu mainile mele, ca tot discutam aici de handmade.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Andira, asa a cunoscut-o pe doamna aceasta. Eu mergeam in fiecare weekend intr-o piata (unde gaseai tot ce vroiai, de la nou la second, hand made samd), avea lucruri tricotate ieftine, dar nu moderne. I-am spus ce si cum sa faca, i-am dus modele si acum vinde, e fericita. Si mie mi se pare putin, dar daca e prea scump nu mai cumpara nimeni. Ea hotaraste cat costa. Chiar a spus sa pun si eu in plus ceva, ca sa imi iasa si mie bani. Pai prefer sa pun preturile ei dar sa stiu ca macar vinde mai multe, decat sa imi pun mie 10 lei in plus si sa vanda o bucata.
Lana daca iei de la depozit e mai ieftin.
Oricum, daca va uitati pe breslo.ro va veti distra cand veti vedea ce preturi sunt pe acolo (unele enorme).


Emilia, da, am sters din greseala mailul :))))))))))))
Se poate lasa la "comentarii", sub postarea respectiva.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A comandat o tipa de pe siteu-l acela handmade un poncho ca cel galben, doar ca pe alta culoare. In descriere am trecut "bolerou-ri, poncho" si am scris 20 de lei la pret, ca trebuia , dar am specificat in descriere ca preturile variaza (logic, din moment ce boleroul e mic si poncho-ul mare). Ii scriu inapoi fetei ca pretul e de 30 de lei si ea-mi raspunde ca nu-i ok, ca a crescut cu 50% (asta pt. ca i-am scris ca daca nu e din Tm transportul e max. 10 lei)
Deci daca se putea sa il primeasca gratuit si sa platesc eu si transportul era ok... ce ti-e si cu oamenii astia...

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput