Zmeurici de iulie-august 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
lucialu spune:
Theea, vigantolul oel(vagantoletten) este vit. D, care se da pt prevenirea rahitismului de la 2 sapt pana la 2 ani parca. http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1597. Mie fata cand mi-o facut in vara diaree, era fix inainte sa plecam in concediu si aveam deja trusa cu medicamente conform indicatiilor doctorei, pt calatoreala in caz de orice. Nimic n-o fost de folos, pt ca refuza efectiv sa le ia. Normal se dau niste hapuri contra diareei, plus niste probiotice si saruri pt hidratare, ca tre sa fie hidratata la max cand are diaree. Si nu prea papa, decat san. Am stat cu ea vreo 5 zile asa si m-am enervat pe mine ca ma mileam si nu insistam cu nimic dc incepea sa scartaie. Asa ca l-am trimes pe al meu sa ia o seringa mai mare si i-am facut ceai pt bebici(din ala de la Hipp pe care nici acum nu-l bea) si in apa incalzita pt el am spalat un pic si un pliculet de ceai fr menta, deci totul tre sa fie slab, aproape incolor. Si cand deschidea gurita sa faca tambalau, eu hatz cu seringa cate un pic. Apoi am pus in seringa supica de pui. Si cel mai indicat e orezul fiert cu morcovi si un pic de carne de pui. Orezul nu-i place. Asa ca am pasat totul si a mancat, ne-am luptat cu prima lingurita, dar apoi a mancat ceva, si in alta tura inca un pic si tot asa, ceai supa si orez. Si am pus fata pe picioare. Poti sa incerci sa-i dai si mucilagiu de orez, a mea nu l-a acceptat. Treaba asta cu ceaiul si supa am facut-o pe vremuri cu un catel de-al meu bolnav si l-am salvat ca avea parvoviroza. Iar apoi cu pisicul cand mi-a fost otravit. De-asta m-am enervat pe mine, ca pe ei am fost in stare sa-i inviu si cu fata parca imi lua cineva mintile, ma mileam de ea si in loc sa o ajut ii cantam in struna. Poti sa mai incerci cu iaurtul dar cu masura, ca nu-i tocma koser. Iar faptul ca papa san inca e excelent in astfel de situatii.la noi sigur a fost virus si stim si de unde l-am luat, toti 3 am fost varza.
Bafta!
Giova spune:
Neatza!
dau o
! pe urma deschid cap. nou...ca se cam cere.
Edi a papat aseara iaurt, mananca numai prosti daca i-as da....a cerut un morcov din piata si a ros pe el in masina pana acasa.
Lucialu mersi de amanunte. Crema cumpar si eu, si asa folosim doar cand e nevoie, nu zilnic. asa ca sper sa merite banii.
Flosideea ce fain...vitel de la tzara. eu trebuie sa ajung prin Auchan sa iau, ca numai pui a mancat in ultimele 2 zile...de casa binenteles. peste vad ca nu vrea
.
Theea of draga de SAlessia. clar e un virus. Bine ca suge, asta e foarte important. si edi cand mi-a facut entero la mare, numai dupa san nu
, in rest tot dadea afara.
Ti-a explicat foarte bine Lucialu...sper sa-si revina cat mai repede.
Eu nu stiu ce are Edi de nu papa, sa vedem azi...e a 4 zi de cand face figuri.
hai
si ne vedem la cap. nou.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi