Zmeurici de iulie-august 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi nu a vrut nici ciorbitza sa pape. sa mor de stiu ce are...treaba lui.
Incerc mai tarziu cu iaurtel, poate-poate.

Ca si scutec incercati si gama Puffies. sunt bestiali, noua ne plac mult de tot.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

puffies nu am incercat.absorb bine?sunt moi ca pampersul?nici nu mai stiu unde am vazut,dar i`am ignorat,m`am dus direct la pampers pt ca nu stiam cum sunt.

Mergi la inceput

in auchan, kaufland, si in Real am vazut, dar numere mici.
Sunt moi, ok...mie imi plac si nu se lasa asa ca si pampersul cand sunt plini.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova, Flosideea uitati aici: http://www.farmaciiledona.ro/produse/weleda-baby-lot-curatare-samp-galbenele-200ml-I52164 si da sunt unele mai scumpe, depinde ce iei, cam astea sunt preturile si dincolo difera ce produs iei din gama lor. Noi pana acum avem niste creme si folosesc mai ales samponelul & dusul si laptele de corp, dupa baita.
Giova suntem in faza iesitului afara in special seara. Da, acolo + si inca unul tot in zona, cu leagane pt ea. Imi face circ pana iesim din casa si mai am si treaba, asa ca ziua mai greu pana la somnul de amiaza, dar muncim mult la capitolul asta. Ca se face seara devreme si parca nu-mi place sa stam pe intuneric. Ieri am stat ft putin pt ca batea vantul rau, ca sa nu o duc acasa atat de repede am plecat la tati la lucru cu taxi, mai inauntru mai un pic in curte...Nu pot inca sa merg in alta parte ca si asa e dificila, si in brate sau pe josPoate ne vedem
gata, ca mai am treaba si e ciufi rau azi, a mancat tot timpul cate ceva, dar ciugulit, supa crema i-a placut dar prea putina a servit, ne-am mai scos cu iaurtul+ un pic de cottage, hoffffff. Iese o maseluta si ne da de furca.
tufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aa Giova pai una e in centru cred ca langa pesti, pe coltul alalalt la sensiblu. Una pe Gh Lazar si mai sunt, eventual pe site de sus poate si spun unde mai au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

ptiu ptiu ce printesa e Daris!!e superba in rochita aia,iar combinarea evenimentelor o idee geniala!!sa ii fie de bine si botezul si ruperea turtei!!a crescut mult,o adevarata domnisoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Fetele, help!
Stiu ca ati mai discutat despre asta, dar am uitat....Spuneti-mi si mie cum se cheama remediul ala homeopat pt stimlarea lactatiei, ce concentratie trebuie sa fie si cum se ia...Soramea se lupta cu laptele acum, zice ca nu are suficient, aia mica tipa de foame...deja a fost nevoita sa-i dea lapte praf de 2 ori...
I-am spus sa bea mult ceai de stimulare a lactatiei, sa ia Galactogil, sa sa ia si remediul asta, numai ca nu mai tin minte ce si cum in legatura cu el, so...help!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Uliiasi remediul e Ricinus comunnis CH5, 2 granule/zi, una dim, una seara.

revin mai tarziu pt. restul.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Multumesc mult!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna seara tufa am intrat sa ma plang ,sunt tare amarata.Alessia de duminica seara nu a mai mancat aproape deloc mancare.ieri a mancat pe la 5 un galbenus de ou fiert cu jumatate de avocado si san iar azi 2 guri de iaurtAre diaree si a si vomat de vreo 3 ori.Am fost ieri cu ea la doctor si mi-a zis ca poate e o raceala .Azi am fost iar si mi-a zis ca e un virus dar ce fel de virus ????????????Am luat un pampars cu caca cu mine am crezut ca poate macar se uita sa vada cum arata sau ceva ti-ai gasit Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea nu vrea nimic ,am incercat sa ii dau de toate nimic nu vrea sa bage in gura.Mi-au dat sa ii dau un praf sa il bea dar si pe asta il refuza daca nu o conving sa il bea tre sa ne internam sa il dea intravenos mai am putin si imi iau campii.De vreo luna a inceput sa imi faca figuri la mancare dar am pus ba pe seama maselutelor,ba pe seama racelilor ,ba a vaccinelor nici acu nu stiu sigur ce e

Giova am vazut ca si Edi face figuri la mancare off sper sa isi revina repede

Fetelor am vazut ca majoritatea dati bebeilor Vigantoil .Ce e asta ,pt ce e bun ?Eu nu i-am dat pe aici nu se da decat paracetamol in toate problemele

La noi fontanela e aproape inchisa dar nu imi fac prea mari probleme si eu stiam tot pana la 18 luni se inchide

Oare virusii astia se transmit prin internet ca vad ca sunt o multime de zmeurele bolnavioare .Multa sanatate tuturor

Ma bag la somn ca nu stiu ce noapte ma asteapta .Nu am apucat sa vad pozele sper sa apuc maine pupici

cezara

Mergi la inceput