Zmeurici de iulie-august 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/uliiasi/uliiasi.jpg)
uliiasi spune:
Salut fetele, am intrat doar sa va spun ca SUNT MATUSICAAAAAAAAAAAA!!!!
Cezara, 3200 gr, dupa un travaliu de 2 ore jumate!!! Sunt foarte mandra de surioara si nepotica mea !
Somn usor sa aveti!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Uliasii, felicitari! Sa fie sanatoasa!
am stiut eu ca uitasem ceva, numa bine am revenit si ti-am vazut mesul.
Aaa, noi am facut analizele asa de control din degetel, am refuzat VSH cand am vazut ce si cum, ne luase cu fibrilatii pe amandoi. E bine, nu are nevoie de vitamine. Numa o analiza a iesit hacana, dar ne-a spus doctora sa stam linistiti ca se poate sa se greseasca la numaratoare,ca restul absolut toate sunt ft ok, oricum sa imi linistesc total piticii o sa o repet peste cateva luni.
Si pui mananca mancarica cu noi, ce e ok dp meu de vedere.
cred ca iar am uitat cevacand o sa imi aduc aminte, parca vad ca nu mai pot sa scriu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
Elenada,incearca sa-l pui pe Matei in patut cit o schimbi pe Ana,cred ca in patut e in siguranta chiar daca protesteaza.Drept ca e cam de mult iritatia insa cum stati cu eruptia dentara?Daca e in plina eruptie,s-ar putea sa aiba legatura si cu asta.Citisem intr-o revista de-aici de legatura asta si apoi am observat la juniorul meu cind i-au erupt cele 4 maselute ca avea mai multe scaune decit de obicei (6/zi fara sa fie scaune diareice ci normale)si daca nu reuseam sa-l schimb imediat,se irita f rpd.Asta a durat citeva sapt bune.Eu il dau numai cu crema Weleda cu calendula si il spal de fiecare data si il usuc.
Lucialu,eu i-am luat cizme juniorului marimea 22 dar el poarta 21.Uite,eu nu ma repatriez in Ro,imi pare rau sa spun si nu vreau sa par deloc snoaba insa nu as mai putea sa traiesc acolo desi am dus.o f bine si am posibilitati f multe si ma mir de unii care se intorc dar nu-mi permit sa judec,stiu ca pot fi 100 de motive pe care le inteleg.
Nici eu nu stiu ce sa iau de mosi,imi e si groaza sa mai iau jucarii la cite tone avem dar cred ca ma orientez spre o masinuta si vreun garaj suspendat .Nici haine nu-i mai iau ca iar am dat navala in magazine si m-am ales cu multe pt ei
.Si cind e sa mergem undeva,tot mi se pare ca nu au suficiente,mi se pare ca nu reusesc o asortare 100% si din astea.Io-s tare fixista cu asortatul
.
Sera faina sa aveti!
![](images/user_woman.png)
theea spune:
Uliasii felicitari sa fie sanatoasa nepotica si refacere rapida mamicii!!
Sara -amira ,Crixia votat
Fetelor multumim frumos de voturi
Alina da eu am intrebat unde stai eu am stat un an pe langa Koblenz si un an pe langa Frankfurd .Daca ajungeti in Londra da un mes si poate ajungem sa ne si vedem
http://apps.facebook.com/baby_modelcomp/entry/843625
Giova frumosi flacaii mai ai
Off fetelor cu educatia si noi ne luptam ........Parca atunci cand era mai micuta parca mai repede intelegea cand ii ziceam Nu acu rade la mine si face mai departe.Ii palce tare mult sa imi ia carbunii de la semineu si sa ii arunce ,dulapiorul meu cu cosmetice e o provocare ,se duce il deschide si imi aduce cate o crema sau ce gaseste
tufa o seara buna
cezara
elenada spune:
Alina sa stii ca Ana e in plina eruptie dentara. Au explodat maselutele in gurita ei. Poate o fi de la asta ca vad ca de vreo cateva zile si matei s-a iritat. Dupa ce face kk e jale daca nu am i-am schimbat in secunda unu. toata ziua stau si miros fundulete ca ai mei nu protesteaza cand fac kk. Stiu ca ar fi bine sa ii spal la fiecare schimbat dar sincer nu ma tin puterile. Ana are peste 12 kg si cand nu vrea ceva se lasa ca un bolovan. Le place in cada sa faca baie dar nu le place dusul. urla cat pot ei de tare desi apa curge incet ca sa nu ii sperie. si matei e greu si dupa ce hamalesc singura la ei aproape o zi intreaga caut si eu sa simplific unele lucruri. Oricum am dat-o pe ana cu crema si nu am vazut nimic deocamdata. o sa o dau numai seara dupa baita cu ea.
elena fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Giova spune:
Edi mai intra si in ghete de 20, dar si cu 21 il port. el e lat rau, de abia ii intra piciorul in niste bocancei misto de la marco.
Vad ca multe o tragem cu nazbatiile si fitzele zmeuricilor. Nervi de otel ne trebuie, recunosc si eu ca nu rezist sa repet acelasi lucru de multe ori. Cand ridic tonul se apuca de plans si e calare la mine in brate.
Ungaras bine ai facut ca te-ai bagat in alea de la cresa. of cat o mai trageti si voi cu asta.
Alina bafta cu baby-sittera. cand mai pui niste poze cu copiii? mama ta ce mai face?
si eu m-am gandit la ceva garaj, chiar ochisem pe amazon unul de la fisher price, solid, asa pt. pitici. si a aparut o noua gama de masinutze WOW. edi e innebunit dupa ele, trebuie sa-i cumpar si dintr-astea.
Lucialu am luat eu crema Petrini din DM, dar nu e asa stralucita. Noi cu Sudocrem si Reviken am scapat.
ma bucur ca au iesit analizele pupei ok.
Uliiasi sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa, mancacioasa si fara colici. Surorii tale refacere rapida si mult laptic!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
Uliiasi,bravo,felicitari matusico!
Te invidiez ca poti trai sentimentul asta de matusica,eu nu am frati si surori si nici in familie nu prea avem copii asa ca sunt f putin "matusica".
Elenada,off,stiu cum e cu hamaleala.Si Stefan are peste 12 kg si am 3 rinduri de scari in casa(scari cu 14 trepte)si o iau rzna de atitea ori cu el pe scari.Si sa nu-ti zic ca e innebunit sa arunce tot ce prinde pe scari asa ca,in cursul unei zile,la subsol se "aduna"de la cremele mele,la pantofi,umbrele,haine si ce mai gaseste.
Theea,su tot sper ca la primvara sa venim la Londra.Sotul imi zice sa merg singura intr-o excursie,as avea mai mult timp de cumparaturi si de vizitat,as fi mai linistita pt ca e greu cu Stefan insa nu-mi vine.Mai stii ce ma mai apuca .El oricum a fost de multe ori in Londra si nu e gelos pt asta
.
Giova,pai daca Edi are piciorul lat nu e asa problema.Vezi ca pe toti papucii de firma scrie sub numar s/m/l si tu alegi varianta large.
Slava Domnului,mama e bine.Tocmai si-a facut tomograf in Timisoara,saptamina trecuta plus alte consultatii si e in regula,nimic pe nicaieri.Am avut niste emotii,nu am putut sa dorm citeva nopti de griji.
Eu nu mai stiu parola de la contul comun ca sa pun linkul de la album.
Gata,plec repejor.Sa va zic ce fac?Ma apuc de calcat.E musai!!!
Am sperat ca mi-am gasit o femeie la curatenie si calcat.O tanti tare de treaba de pe linga Timisoara.Ti-ai gasit!!A venit o data si nu mi-a placut,superficialaaaaa si in plus,am lucrat cot la cot cu ea,trebuia sa-i aduc toate la indemina si apoi inca niste ore in plus,dupa ea.I-am dat 10 euro/ ora dar a doua oara nu o mai chem ca nu e suficient de harnica asa ca o sa fac eu cind voi putea si cum imi place mie.
Gata,va pup pe toate si seara faina sa aveti,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Motana spune:
elenada si ungaras am avut si noi problema asta cu iritatiile, exact cand am venit in Ro. Stiu f. bine ca nu e ca nu ne ocupam noi bine de bb, dar se intampla. Eu o spal pe Dari cu apa la fiecare pipi si la kk si cu sapun si tot eram disperata. Ceai de galbenele, creme de toate, una de la Uriage parca cu zn a fost mai ok, dar pana la urma am apelat la cremele astea injurate de toti. Triderm, sau nidoflor parca sau advantan ceva de genul.. dupa cateva aplicari s.a terminat problema. In strat super super fin. Eu care numai pe naturiste, uite ca am facut si asta si e ok, eram chiar prea inflexibila la capitolul medicatie.
lucilau si noi tot papucei nr 20 ii dam Dariei, abia am trecut la talpa de tenis asa normala, pana acum numai cu de aia moi a umblat.
Darisia mea nu se prea duce cum zici de pupa, sta m mult dupa mine, doar cu alti copii se mai incanta, dar dupa mult timp de scanat.
Eu vb din citite acolo, nu din facute si zicea ca da, la locul faptei iei cupilu si il flocai
haha.. adik vb cu el, dar sa il scoti din confict. Anyway, cand o fac, dau de stire.
danielle n-am apucat sa te felicit pt. bb. Sa vina repede si usor!
Alina stii cum e, home is where your heart is! Eu am ajuns la concuzia ca orice decizie e personala, fiecare stie ce si cum, ca auzi la fiecare pas "ce sa faci in Romania? fugi, e dezastru" sau "mor de dorul de casa". Astea is generalitati, nici pe de parte sfaturi.
Hai ca devine palpitant cu zmeuricile astea, care mai de care.
Daca mai vreti sa ne mai vedem, blanca, patricia cine mai zicea, eu sunt disponibila. Uliiasi, noi mergem in IOR mereu, dar unde vreti voi.
V-am pupat!
CriPOD spune:
La multi ani, pooh, Patricia si flosideea!
Clara, daca vreti sa dati o tura si prin TO sau pe la Niagara, da un semn. Produc si niste fulgi daca e nevoie.
motana, nu mai stiu nimic de Daris, ma bucur ca mai dai un semn.
Vad ca v-ati apucat de studiu... si eu, numai ca eu bag chestii tehnice (nu se prinde nika, dar nu mai spuneti ), noroc cu ardeleanu', ca vad ca imi lasa timp de studiu, nu-s sub presiune. Bafta cu imblanzirile.
Se intelege de minune cu buna-sa, pot sa ma duc unde si cand vreau, numai tzitzi sa i le las acasa. Mai trebuie sa corectez pe ici pe colo, de exemplu "lasa-ti sapca in cap ca vine nenea cu o bata", insa per global e cea mai buna chestie pentru el. Il mai duc si la copii, insa la varsta asta nu-i prea pasa de ei. Ii studiaza un pic, dupa care isi vede de ale lui, adica se joaca langa ei, nu cu ei. Nu-i pierdere asta. De la 2 ani incerc sa ii gasesc un loc potrivit undeva.
Cu iritatia de la fundulic, poate deja stiti. Eu imi amintesc de la ceilalti doi, cu pepitul n-am avut inca aceasta problema, dar cu cei doi, ufff. Cel mai important e sa nu apuce umezeala sub crema. Deci daca ii spalati sau folositi ceva umed musai trebuie sa fie pielea uscata, altfel umiditatea care apuca sub crema agraveaza iritatia. Poate e chiar mai important decat crema folosita. Poate va ajuta.
Sanatate puilor bolnavi.
Va citesc, nu prea am timp de scris...
edit c-am uitat: felicitari uliiasi surorii tale!
pepit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica2008/monica2008.jpg)
monica2008 spune:
buna fetele
uliiasi felicitari matusico
cred ca gogoasa mea e cea mai tapaligoasa gogosica poarta 22_23
intru mai tarziou am gogoasa care protesteaza
pup
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009