Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara burtici!! Am intrat sa va urez o saptamanaa frumoasa, plina de vesti bune! Imi pare rau pt fetele care au pierdut sarcina, sunt alaturi de voi.. Va pup!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!

Cine face capitol nou?eu nu stiu sa fac:(

Alina_anto

de Luca si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna ziua fetelor

Abia am reusit sa citesc ce ati scris,tare harnicute sunteti.
Eu nu prea pot sa tin pasul cu voi ca am un job care ma solicita destul de mult dar cand prind o fereastra imediat intru sa vad ce s-a mai intamplat.

Fetele care au pierdut sarcinasi sper sa va refaceti repede si bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze cu un bebic cat mai curand
Noi ne simtim bine doar o permanenta stare de oboseala si somnolenta,pofte....mai putin dar si cand le am fac niste combinatii de nu dorm o noapte intreaga de durere de stomac.Ce ma sperie si pe mine sunt durerile pe care le mai am pe sub burta dar cred ca unele sunt normale tinand cont ca se maresc toate cele odata cu bebe.De aseara ma doare o maseluta si mi s-a umflat si un ochi,cred ca m-a prins un curent ceva ca altfel nu imi explic.Stiti daca pot face ceva cu maseluta?Se baga vre-un medic stomatolog chiar si asa graviduta cum sunt?

floretroneladaca mergi la triplu test pe 12 nu ar trebuii inainte sa iti faca si un ecograf?eu asa stiu,la toate clinicile unde am sunat ptr triplu mi-au zis sa fac si un ecograf inainte dar sa nu treaca mai mult de 7 zile de la eco pana faci analiza de sange ptr triplu.

Eu m-am hotarat si fac penta testul ptr ca este mai performant decat triplu si daca iese bine nu fac nici o amniocenteza chiar daca medicul insista(sincera sa fiu cred ca nu facem altceva decat sa umplem buzunarele cu bani unora).

Va pup si va doresc sarcina usoara
+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gata,am facut capitol nou,aici!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157933

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput