Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna,
Pentru raceli mie mi-a zis dr de oscilococinum, vitamina c cu propolis, ceaiuri cu lamaie si fructe.
Am acasa facuta de mama catina cu miere si iau preventiv.
Pana acum am avut doar o raceala usoara.
Referitor la gatit eu nu prea gatesc ca nu am unde desi imi face f mare placere. M-am mutat in apartament nou si nu avem inca mobila de bucatarie asa ca deocamdata gatesc "in deplasare".
Celule stem nu o sa recoltez tot din motive financiare si sper din tot sufletul sa nu regret mai tarziu. Oricum nu am prea inteles ce ati vrut sa spuneti prin faptul ca ajung doar pentru 15 sau 24 de kg. Nu prea m-am informat ca stiu ca nu imi permit.

Valentina, imi cer scuze daca ai povestit mai inainte si eu nu am retinut dar poti sa imi spui la ce anume te-ai referit ca nu puteai sa continui cu dr Rotaru din cauza ca trebuia sa mergi la Fundeni?

Va pup pe toate si multa sanatate!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna burtici,
si noi am depasit raceala cu homeopate si ceaiuri.
Inca suntem la greturi, parca nu se mai sfarsesc. Fetelor, cand vin perioadele acelea cu pofte, ca eu abia le astept, sincera sa fiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ralu sangele,se recolteaza din cordonul ombilical.Se recolteaza,apoi sunt trimise la analiza.In urma analizei,in functie de cantitatea de celule stem rezultate,se stabileste ca aceste celule vor ajunge pentru o persoana de 50,70,15,25...de kg.La mine ajung pentru un om de 25 kg,din cauza ca sangele recoltat a fost putin,nu stiu din ce cauza.Probabil n-a stiut asistenta,probabil a fost cordonul scurt.Dar pentru aceasta cantitate n-am platit 30 de milioane,cu numai 12 parca,ca a fost mai putin.
Sper ca ai inteles.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

miris, nici eu nu pot gati. daca ma apropii de aragaz mi se face rau instant. In timpul zilei mananc te miri ce...numai uscaciuni (adica paine cu branza mai des), poate un fruct.... iar seara cand vine coplu de la gradiita si sotul, in loc sa fiu mai vioaie..mie se face mai rau. Am sotul intelegator si mai face el ceva la viteza de mancare daca eu nu ma simt in stare.... El a tras-o cu mine rau la sarcina trecuta asa ca acum i se pare si lui parfum

referitor la celulele stem, si noi am recoltat la Sofia si au fost pt pacienet de maxim 21 kg parca. Putin, nu e o siguranta pentru multa vreme dar am zis ca de data aceasta nu mai recoltam, ramanem cu ce avem acolo si cu speranta ca nu vom avea nevoie de ele in veci!

mie raceala astaa nu imi mai trece. mai ales acum ca s-a racit afara. dimineata ies in frig sa duc fata la gradinita si ma intorc acasa vraiste..si asa o iau de la capat in fiecare zi. Nu pot respira noaptea de la nasul infundat, nici un efect cu aerosolii... ma curat cu sare marina si in secunda 2 sunt iar infundata. imi ies ochii din cap cand vreau sa imi suflu nasul, am zis ca o sa-mi crape ceva daca mai insist..... si cu toate astea diseara am cina in oras cu familia, nu am nici un chef de iesit dar trebuie ca a venit tata in vizita si nu l-am scos nicaieri pana acum

----------------------------------------
Marina9+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Musette, mi-am notat sa cumpar paragrippe. Dr nu mi-a dat detalii de ce n-as putea sa iau...una alta: mi-a zis doar ca nu pot lua nimic. Asta la prima sarcina. Ca si atunci am luat o raceala...ce m-a tinut. Dar atunci ma durea si burta de la pierderile de sange si raceala era un moft. Nu m-a lasat sa iau nimic, n-am putut face nici DT/TT...nimic. Am mers pe mana dr-ului si-a Pregnyl-ului...
Singurul tratament cu care e de acord este cel homeopatic.

sanatate si bebelusi de poveste!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Aha, am inteles perfect Ramonella, merci frumos!
Eu sper sa nu imi vina poftele acelea de sarcina pentru ca oricum sunt o mancacioasa daca o sa fiu si mai si nu stiu ce o sa ma fac....

9+

Mergi la inceput

mda, este cam ciudat testl ala chinezesc. am pus data sofiei sa vad daca corespunde si a zis ca e fata dar cu varsta mea au dat-o in bara:))) adica aveam atunci cat am acum :)))

oricum e o joaca de copii, nu e posibil ca toate femeile nascute intr-o zi cu mine sa nasca fete daca ar avea acelasi dpn :)

imi zice ca va fi fata, ar fi bine

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ramo nu m-am gandit ca fac diferenta intre ei daca nu recoltez,pur si simplu simt ca nu mai are rost...oricum fac diferenta ca nu mai cumpar la bebe 2 nimic aproape ca folosim de la Luca tot...daca este fetita va avea un carucior albastru de toata frumuseteaDin ce m-am documentat atunci nu are legatura prelevarea cu rezultatul nostru asa mic,pur si simplu asa a fost cordonul ombilicalsi eu am platit tot 30 de mil

Pe mine ma macina o intrebare,ce faceti cu patutul pt bebe 2,il folositi pe acelasi?Luca desi nu doarme in el cand i-am propus sa doarma bebe in el a luat foc,la restul cadita,hainute etc cand i-am zis ca le va folosi bebe 2 a fost f ok dar la patut a inceput sa se jeleasca,mi-a zis "nu voie mami bebe patut Luca"ce ma fac?cumpar alt patut de bebe sau voi cum veti proceda?

mie la testul chinezesc imi iese Luca fata si acum baiat

de Luca si 9+

Mergi la inceput

musette, cu atutul va fi in felul urmator la noi:
Sofia are patut din lemn la care acum i-am luat grilajul dar mai avem si un patut din acela pliabil , pentru calatorii. initial m-am gandit sa comand mobila noua, sa fac un fel de supraetajate dar nu are sens acum. Sofia e prea mica sa stea sus (am zis ca e ok de pe la 4 ani asa) si in plus pe asta mic nu pot sa il tin cu ea in camera la inceput. in primul rand o va deranja pe cucoana, in al doilea rand nu am incredere in ea...si asa stau cu frica ca vom avea de furca cu gelozia....
Asa ca in primul an Sofia se va bucura in continuare de al ei patut de lem, iar noul venit va sta in cel pliabil, cu toate ca nu prea imi place mie dar attia copii au crescut in patut din ala si nu au avut nimic.... Doar o sa cumpar o saltea mai adevarata ca aia de la patut e o vrajeala. Nu vreau sa mai aduc in casa un atut din lemn si dupa un an sa nu mai am nevoie. Iar dupa un an-un an si ccevva, cand o sa fie capabul bebe doi sa doarma fara grilaj , am de gand sa comand cam asa stil de www.termoplanet.ro/mobila%20tineret/mari/mobila%20tineret%20 68 .jpg" target="_blank">patuturi. la astia sunt multe solutii interesante. patutul de jos e pe roti si il scoti cand copilul se urca . iar cel de sus nu este chir atat de sus ceea ce imi place....

Nu stiu ce sa faci tu, adevarul e ca e cam dur sa apara brusc "ocupantul" in casa si sa-i mai ia si patul

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

marina merci de raspuns.
Patut din ala de voiaj avem si noi,eventual pot cumpara o saltea adevarata vb ta insa de ce vreau eu patutul lui Luca.El oricum nu doarme in el,a dormit pana la un an apoi gata, cu noi in pat.Patutul e din acela transformabil adica acum cand e de bebe e cu masuta de infasat care mi-a fost fff utila iar apoi masuta se da jos se face noptiera si patutul se lungeste si merge inca cativa ani buni.Mi se pare aiurea sa culc pe bebe2 in patut de fas,sa nu am masa de infasat cand ala al lui Luca a fost super si m-as folosi teribil de masuta de infasat.Intelegi unde e durerea mea?stiu ca e f nasol sa vina brusc un intrus si sa doarma in patul lui chiar neutilizat de el,tot al lui este dar si sa irosesc bunatate de patut si sa culc copilul in ala de fas?Ma gandeam sa-i cumpar lui altul,eventual sa-si aleaga el,in forma de masinuta,thomas ce vrea el dar ce certitudine am ca nu face oricum crize cand il va vedea pe bebe in patul lui vechi.nu vreau nici sa-i provoc traume:( Chiar nu stiu ce sa fac.
Nu se vede linkul,il poti pune din nou?chiar sunt curioasa sa-l vad.

edit:si la patutul de fas nu ar merge pus nici caruselul,merge numai ala ala de lemn

de Luca si 9+

Mergi la inceput