Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Referitor la Clinica Eva.. nasterea normala costa 2200 ron iar cezariana 2700 ron, in sistem co-plata. Conditiile sunt super, personalul la fel insa in caz de nastere prematura sau probleme la nastere te trimit la maternitate.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Floretronela, super tare chestia cu BCF. Ma uit in dosarul cu ecografii si vad ca la baietelul meu, aproximativ la aceeasi varsta a sarcinii avea BCF 158 bpm.
La controlul de vineri a masurat dr BCF= 175bmp. Ar fi taare dragut sa fie fetita. Sa avem si noi pereche.
Abia astept sa vedem daca se confirma chestia asta.

Sanatate si bebelusi de poveste!

Ceva de raceala, imi spuneti si mie, please!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, dragelor! Bine v-am gasit!
Si eu sunt o burticuta la inceput de drum si mi-ar placea, Musette,sa ma adaugi si pe mine in listuta: DN: 13.02.1983, UM:02.09.2010, DPN: 09.06.2011
Sper ca de data asta sa fiu pe listuta pana la nastere, pt ca si eu am trecut prin 2 sarcini oprite in evolutie acum 2 ani, dupa care nu m-am refacut psihic nici acum. Inteleg durerea fetelor care au patit la fel si le doresc sa nu-si piarda increderea si sa fie sanatoase pentru a ne da vesti bune in viitorul apropiat.
N-as putea sa va zic exact cate saptamani avem pt ca mi s-au dat 2 estimari diferite (8 sapt si 2 ile la eco de miercurea trecuta si 7 sapt si 1 zi la eco de sambata ce a trecut). Motivul pt care am facut 2 eco la distanta mica una de alta este ca sambata brusc, nu mai aveam niciun simptom de sarcina, si avand experientele trecute la activ m-am speriat f tare si m-am dus sa vad daca bebe e bine.
Am greturi dimineata, pot sa mananc aproape orice, nu prea dorm si am usoare dureri de burtica.
Am cateva intrebari pentru voi: la cate sapt se face dublu test, cand fac morfologia fetala si la cate sapt triplu test. Dr. mea (Nitulescu-Sanador) imi zicea de triplu test la 12 sapt, desi stiam ca se face dupa 14.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Dudu si eu sunt curioasa rau! Mai ales ca acum sincer deja sunt fixata pe fetita
Daii bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos.
Triplul test se face la 14 saptamani nu la 12, stiai bine. Ma mir ca dr a zis asta. Dr meu initial imi fixase ziua de 8 noiembrie dar eu pe 9 fac 14 saptamani si a zis "hai mai bine vineri sa fie 14 implinite".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

ramonella conforma masuratorilor de la eco bebe avea 7s si 2 zile, nu 7s conform UM si a zis doctorita ca sigur diferneta asta e pt ca ciclul meu e la 26 zile, nu la 28.Stiu ca primul eco e cel mai bun in privinta DPN-ului, ca apoi bebele se dezvolta diferit.
Oricum DPN e doar data probabila, pt Julia aveam dpn-ul in 24.05 si s-a nascut in 30.05.
Pe mine ma paleste greata cand dimineata, cand la amiaza, cand seara, sau ma tine toata ziua.Aseara asteptand sa intru la doctor rontaiam biscuiti ca nu mai puteam de rau si biscuitii imi mai alina greata.

musette cand mai modifici lista poti sa modifici si DPN-ul in 12.06 si te rog sa o adaugi si pe Julia (30.05.2008).Merci.

Apropo de bebe adus in salon, eu am primit-o pe pe Julia la 5 ore de la nastere.Eram nedormita, epuizata, dar m-am bucurat enorm.
Si a ramas cu mine in salon pana am plecat acasa.Mi-au mai luat-o pt vaccin, cantarire, dar pt putin timp.
Si se observa diferenta intre mamele fara experienta si cele care sunt la al doilea.Eu primeam sfaturi de la colega de salon care era la al doilea bebe , ca asistentele nu treceau pe la noi (daca nu le bagam plicuri , dar se poate si asa)

Ma intorc iar la lucru.

Lilly 7+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Buna,

Vad ca ne inmultim pe zi ce trece. Eu l-a primit pe Darius in salon la 1 ora si l-am pus la san, apoi am stat cu el. Eram epuizata si nimeni nu ma ajuta, aveau impresia ca stiu ce trebuie sa fac si se mai si ratoiau la mine cand le ziceam ca plange cand il alapteze si mi-au sugerat sa-i dau suzeta, unui copil de cateva ore. A fost un cosmar in spital si am facut cerere sa plec dupa 2 zile pt ca stateam degeaba acolo, o decizie mai mult decat inteleapta. Noroc ca am avut multa tarie si facusem si un curs de puericultura si stiam teorie, pt. ca infirmiera nici macar nu mi-a aratat cum se schimba un pampers, mi la trantit in brate si a plecat, iar dc intrebam ceva se ratoia la mine.Iar in spital nu avea acces nici o ruda, doar cat sa imi aduca mancare 10 minute.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare fetelor! oare e adevarat cu bataile inimii? ca la ultima consultatie bebe mic avea 180 de batai pe minut, si era si doctorul uimit, zicea ca e puternic tare. nu m-ar deranja sa avem o fetita, dar nici baietel. acum vreo 3 ani as fi fost convinsa ca vreau fata, dar acum am 2 finuti minunati, si ma gandesc si la baietel. acum ce o fi, sanatos sa fie. floretronele, am vazut ca esti din brasov, la ce doctor esti si unde nasti? eu azi am una din zilele rele, nu am dormit bine deloc, mi-e greata de nu-mi trebuie nimic, ma doare si capul. dar ieri a fost mai bine, asa ca sper ca vor trece curand.va pup burtici si sarcina usoara

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

musette, hai sa iti zic cum s-a procedat.
am facut cezariana si am facut anestezie rahi. am vazut-o cand au scos-o si o curatau etc. apoi mi-au adus-o langa mine sa o vad, sa o pup.... nu a durat mai mult de un minut..... apoi mie mi s-a taiat firul ca mi-au facut o injectie sa ma ameteasca de tot....era dimineata in jur de ora 9. M-am mai trezit spre seara la ATI, copilul era la "acvariu" (asa se zice acolo la sala de neonato). s-a dus sotul si i-a facut poze si mi le-a trimis pe telefon. mi-am consumat bateria telefonului pupand poza Sofiei pana pe la miezul noptii..... A doua zi dimineata a venit medicul sa ma vada si a zis ca de acum eu decid cand merg la copil...bineinteles ca am "sarit" din pat... Ei bine in salon am putut sa stau cat vreau cu ea. o luau ei sa o schimbe si sa o hraneasca daca nu aveai lapte ori erai obosit. Ce nu mi-a placut: faptul ca nu insista deloc pe alaptat. nu se prea agita. vine o tanti colo sa iti arate ce si cum. la colega de camera a functionat dar copilul meu a dat de bine cu bibronul si nu a mai vrut in veci.....

----------------------------------------
Marina9+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

marina, m-ai facut sa plang! doamne, ce moment minunat trebuie sa fie. cred ca si eu as fi pupat telefonul incontinuu. sa-ti traiasca fetita si sarcina usoara

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Musette, multumesc ca m-ai trecut pe listuta. Noi sintem colege si la cealalta odisee - Ellen e nascuta pe 5 Sept. Numai ca eu sint cam lenesa la scris. :)

Mergi la inceput