Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Dudutocmai te intrebam cand ai DPN,bine ai venit.Te trec in listuta imediat!

Marina serios?ma asteptam ca la privat sa-l aduca pe bebe macar 5 minute sa-l vezi,primele ore dupa nastere,fie ea si cezariana sunt f importante pt un bebe nou nascut sa fie petrecute langa mama,nu mai zic sa fie alaptat...oare si la Euroclinic si Regina Maria e la fel?oricum nu sunt hotarata sa merg pe varianta privat,bugetul va hotara

Stefaniadinu am uitat ieri sa-ti zic ca ma bucur ca bebele tau e ok.

Floretronela felicitari si tie pt intalnirea cu bebe.care e faza cu bataile inimii si fetita?

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna dimineata!
musette, blugii i-am luat de la kiabi. super pret!
eu stau langa medlife favorit, mergeam tot la dr bican inainte de a ramane insarcinata, dar pt ca nu lucreaza si la un spital de stat, nu merg cu el m departe. initial am vrut sa nasc tot dr mendez la municipat, pt ca mi-a urmarit sarcina si am nascut cu el in 2001, dar nici el nu mai lucreaza la stat, ci doar la cmu. spital privat nu imi permit. ma gandisem sa merg la brasov, la eva, dar ne e greu sa facem drumuri acolo pt controale, si si dupa nastere, cu masina, inapoi in bucuresti, cu mormoloaca (am botezat bb-le din burtica, pt ca din calculele mele are sansele cele mai mari sa fie o "ea" - nu ca ar conta, dar asa.. pt mine e deja o persoana).
avem prieteni in brasov, fetele au nascut la eva, au fost foarte multumite de conditii, plus ca am inteles ca o parte din costuri se deconteaza, avand contract cu cas.
am ales sa fie spit elias, unde daca e asa cum ziceti, sa nu iti lase bb-le in camera cu tine, mie mi se pare ok. imi aduc aminte cand am nascut baietelul, cred ca la max 1 ora l-am avut in camera. pai am plecat acasa terminata. 2 zile nu am inchis un ochi, am stat numai sa vad daca respira, ingrijorata ca nu mananca si doar doarme... si m-am dus acasa... varza, luand-o de la capat: respira? doarme? dar de ce doarme asa mult, dar nu mananca atat cat trebuie...
cred ca toate reactionam la fel la primul copil, si sunt curioasa cum o sa fac acum. atunci o aveam pe mama langa mine, sa ma ajute, de data asta.. voi fi singurica dar mult mai... trecuta prin viata, ca sa zic asa...

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata la amiaza
Am vazut aseara prima data bobul de fasole si i-am auzit si inimioara.
Aseara i-am spus si fetitei ce am in burta si ea imediat mi-a cerut albumul cu poze de cand era mica si la mami in burta (nu cred ca a priceput exact ca acum e alt bebelus pt ca ea e cand bebelus cand fetita cand copil - depinde daca vrea sa fie mica sau mare , sper ca atunci cand cand va creste burta sa inteleaga si sa o pot pregati cum trebuie).Inainte de-a adormi mi-a zis:"mai stii mami cand eram mica si eram la tine in burta?"

DPN-ul e 12.06 pt ca am ciclul doar de 26 zile.

Eu nu fac dublu test ci doar triplu, si-asta am inteles ca se face dupa sapt 13-14, sau am inteles eu aiurea?

Ma scuzati ca nu fac conspect, dar chiar acum nu am timp.Am vrut doar sa va tin la curent
Ma intorc la greturile mele.Macar stiu ca bebe e bine.

Lilly 7+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna, foarte tare ca ne-ai zis Miris, o sa ma duc si eu la kiabi ca am unul mare aproape de casa.
Eu nu stiu de ce ma simt fff ametita acum, simt ca nu ma pot ridica de pe scaun. Stau putin calma sa imi revin.

Si eu am auzit de la mamici ca e mai bine sa nu ti-l dea pe bebe in salon pentru ca este epuizant si oricum nu prea stii ce sa-i faci.
Om vedea cum o sa ne fie experientele cu bebeii.
M-am programat si eu pentru vienri la Medlife la analiza de secretie

Va pup si o zi usoara va doresc,

9+

Mergi la inceput

Miris i-am vazut si eu la kiabi,erau f draguti,merci

Eu nu am stat cu bebe in salon,am stat fara el si mi s-a parut f nasol,imi era dor de el,sa-l studiez,sa-l analizez,sa-i dau san sa pape...asa mi-am facut o mie de griji ce face el la neonato singurel,daca plange cine il alina, sa nu va inchipuiti ca daca plang vine cineva si ii linisteste...nu, le baga repede un bibe cu lapte praf si gata.recunosc eu am avut noroc de un bebe f cuminte fara colici fara nimic asa ca atunci cand am ajuns acasa cu el nu facea decat sa pape si sa doarma,chiar nu mi s-a parut obositor deloc,plus nascand prin cezariana nu eram deloc obosita,poate cele care nasc natural sunt mai obosite caci depun un efort dar eu chiar eram ok si chiar am suferit ca nu il am pe bebe langa mine.Nu va spun ca la un moment dar m-a luat si depresia,bebe la neonato,eu in pat cu sonda,sotul nu avea voie sa vina la mine in salon si eu plangeam sa-l vad pe bebe....noroc ca i s-a facut mila unei asistente de mine si mi l-a adus sa-l vad,apoi l-a chemat pe dr rezident sa-mi scoata sonda sa ma pot da jos din pat si sa merg la bebe.Apoi numaram cele 3 ore ca sa mai apuc sa-l vad pe bebe....eu una chiar imi doresc sa-l am cu mine in salon.

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Buna dimineata la amiaza
Am vazut aseara prima data bobul de fasole si i-am auzit si inimioara.
Aseara i-am spus si fetitei ce am in burta si ea imediat mi-a cerut albumul cu poze de cand era mica si la mami in burta (nu cred ca a priceput exact ca acum e alt bebelus pt ca ea e cand bebelus cand fetita cand copil - depinde daca vrea sa fie mica sau mare , sper ca atunci cand cand va creste burta sa inteleaga si sa o pot pregati cum trebuie).Inainte de-a adormi mi-a zis:"mai stii mami cand eram mica si eram la tine in burta?"

DPN-ul e 12.06 pt ca am ciclul doar de 26 zile.

Eu nu fac dublu test ci doar triplu, si-asta am inteles ca se face dupa sapt 13-14, sau am inteles eu aiurea?

Ma scuzati ca nu fac conspect, dar chiar acum nu am timp.Am vrut doar sa va tin la curent
Ma intorc la greturile mele.Macar stiu ca bebe e bine.

Lilly 7+ , mami de Julia (30.05.2008)

Felicitari pt inimioaravrei sa modific DPn-ul?
Triplu test eu il fac la 14 saptamni imediat dupa ce fac eco de morfologie.

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

mai, fetelor.. ma lasa greturile. bine... nu de tot, dar s-au calmat simtitor. oare sa fi trecut apogeul? dar ala al insomniilor oare cand trece? aveti idee? imi amintesc ca fi'miu era agitat noaptea, si nu ma lasa sa dorm, dar sarcina era avansata.
nu sunt ingrijorata rau de greturi mai slabe, pt ca s-au intetit arsurile la stomac. pana si noaptea beau lapte rece si adorm in fund. de astea nu scap pana la nastere...

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare gravidute!!!

Eu ma simt bine,mai ales dimineata.Greturile incep pe la amiaza,si tin pana seara,cand ma culc.Seara nu prea pot manca mai nimic....Am noroc ca nu vomez.Sper sa fie in continuare tot asa.Miercuri ma mai duc la eco.Ca eu ma duc in fiecare saptamana,ca e sarcina cu risc.

Lilly felicitari pentru inimioara!!!Dar de ce ti-a zis ca DPN-ul e 12 iunie???Si eu am ciclul de 24 de zile,si cealalta sarcina am dus-o pana la 40 de saptamani si 4 zile.Dar intradevar,la eco,bebele a fost mai mare cu 4 zile,si acum si atunci.Om vedea...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Multumesc, Musette!

Fetelor,

Ce-mi place agitatia de aici!
Ce legatura aveau bataile inimii cu sexul copilului? Vineri, la ultimul control, il intrebam pe dr dc vede ce e si el ii spune copilului: dc esti fetita, ridica o mana! Dupa cateva secunde, asistenta striga: a ridicat mana, a ridicat mana!!! si eu am vazut dar a fost de-o rapiditate fantastica. Acum o sa asteptam eco de sapt viit si va anunt daca se confirma.
Poate ma ajutati si pe mine cu ceva leacuri de raceala ca nu ma lasa deloc si-n ficare zi parca ma ia din nou...

Sanatate tuturor si bebelusi de poveste!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetele!
In legatura cu bataile inimii si sexul copilului... se spune ca baietii au bataile inimii in jurul valorii de 140-155 iar fetitele 160-180.. de aici legatura.. acum sunt curioasa daca e si valabil la noi! Desi eu din prima am simtit ca e fata, bataile inimii 174bpm mi-au confirmat banuiala dar acum mai astept si eco
Inainte de a ramane insarcinata ziceam mereu ca vreau baiat.. acum ma uit numai si numai la lucruri de fete, cercei si alte minuni. Recunosc ca de cumparat am cumparat ceva hainute cu portocaliu si verde.. ca poate poate...si sa nu am surprize.
Felicitari celor care rotunjesc saptamanile.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C12+

Mergi la inceput