Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna seara burtici.

Eu am stat mai in umbra,duminica seara iar am sangerat putin si am fost f trista si speriata.Dar azi l-am vazut pe bebe,e bine dragul de el.
Se pare ca nu voi mai face dublutest din cauza tratamentului cu pregnyl care influenteaza rezultatul si deci nu are rost,ramane sa fac doar triplu test la 14 saptamni dupa eco de morfologie.

Nu mai stiu cine zicea ca si-a luat blugi de gravi?de unde?vreau si eu.

Igor te-am trecut pe listuta.

RaluM si eu tot in colanti si rochite umblu.Ref la Elias ,eu acolo l-am nascut pe Luca,a fost oribil,(imi pare rau daca te demoralizez)dar nu neapart din cauza conditilor ci pt ca nu au lasat pe nimeni sa vina la mine,nu sot,nu mama nu nimic,infirmierele cat am stat la terapie intensiva s-au purtat oribil desi au fost unse,neonatologia e varza,nu-ti da bebelusul cu tine in salon,te duci sa-l vezi doar la orele de alaptat din 3 in 3 ore adica,pe Luca l-am luat acasa cu conjunctivita...una peste alta nu mi-a placut noroc ca nu am stat decat 2 zile.Acum sincer as vrea sa nasc la privat dar si pe mine ma sperie asta cu prematurii.Om vedea si in functie de buget.Ce lucrezi tu?m-ai facut curioasa

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Bun venit noilor burtici!
Daca vreti sa va trec in listuta sa scrieti datele voastre.

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

musette, sa te interesezi la medlife, din cate stiu eu, mai nou te primeste cu medicul tau daca vrei. beneficiezi de serviciile lor dar vine medicu tau cu tine....

eu la Medlife imi fac analizele, acolo am si medicul, aclo am nascut prima data si asa intentionez si acum. Referitor la prematuri: eram si eu panicat data trecuta si am intrebat medicul ce ma fac daca ma apuca nasterea mai repede de 36 sapt. a zis sa stau linistita ca toate se rezolva. nu stiu ce a vrut sa zica cu asta dar cert e ca m-am linistit Nu a fost cazul atunci dar acum chiar ma panichez un pic pentru ca avand o cezariana deja cine stie ce se poate intampla.... o sa reiau discutia Medicul meu nu mai merge si la alt spital si de aceea imi pun problema asta. Vom vedea noi....

eu azi m-am simtit oribil. am avut niste greturi cum nu am mai avut de ceva zile....si in plus stau si mesteresc la costumul de halloween al Sofiei pentru serbarea de vineri de la gradinita....of ce chef am....

Am inceput sa ma misc mai greu. am crampe, incep sa ma deranjeze pantalonii.... Tin minte la sarcina trecuta abia pe la 20 sapt am inceput sa am burtica dar tot ma puteam apleca lejer. acum deja abia ma aplec sa imi leg sireturile la bocanci.

nu am kg in plus. tot cu -1,5 sunt. Deci creste burta, scad eu ca mananc ca o vrabie...

----------------------------------------
Marina9+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Musette, trece-ma si pe mine. UM 22.09, DPN 29.06

Multumesc!

Am avut si eu niste episoade de scurgeri maronii deschis, care m-au cam deprimat. Dar le-am avut si la sarcina trecuta, si totul a mers perfect.

Atitudinea aici este urmatoarea: daca ceva nu e in regula cu embrionul, atunci se elimina si nu poti (si nici nu vrei!) sa intervii.

Cit despre simptome de sarcina: ca si la prima sarcina, ma dor sinii si sint somnoroasa dupa-amiaza (sau citeodata toata ziua :-)). Altceva, mai nimic. Sint norocoasa ca fetei mele, Ellen, ii place sa doarma (ii urmeaza pe mama si pe tata). Daca m-ar trezi noaptea, cred ca as fi terminata.

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Musette, stiu ca peste tot sunt avantaje si dezavantaje. Sper din tot sufletul ca la Elias nu mai e cum a fost cand l-ai nascut pe Luca. Mie imi inspira oarecum incredere spitalul acum dar cel mai important este ca am incredere in dr pe care l-am ales.
Eu de exemplu v-as recomanda sincer sa va feriti de Sp Universitar dar bineinteles ca alegerea apartine fiecareia si conteaza foarte mult si doctorul.
Musette, eu lucrez la o firma care importa si comercializeaza dezinfectanti medicali si cunosc sistemul ca sa zic asa din interior. Este infiorator ce se intampla din punct de vedere al dezinfectiei si igienei in spitale.
De aceea am zis ca la privat e mult mai bine pentru cine isi permite, ramanand intr-adevar problema nasterii premature.
Dar daca tot facem toate testele si ecografiile posibile eu zic ca nu riscam sa fim surprinse de anumite probleme ci vom avea situatia sub control, nu?
Asa ca daca va permite bugetul orientati-va catre privat....

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna seara burtici! mussette trece-ma si pe mine pe lista te rog-DN:07081981,UM:19082010, DPN:26052011. apropo de locul unde sa nasti eu m-am hotarat la clinica eva din brasov. pentru ca am auzit ca conditiile din spital nu sunt cele mai bune si ptr ca doctorul meu e acolo si in luna in care nasc mi-a zis ca nu va fi si la maternitate. iar ca bani ajungi tot pe acolo cu cata spaga trebuie sa dai in spital.iar conditiile sunt diferite, asa ca...la ultima consulatatie medicul meu imi povestea ca cu o zi in urma nu mai aveau algocalmin la maternitate,ceea ce e absurd, avand in vedere ca e un medicament ieftin.

9+

Mergi la inceput

Mmimi te-am trecut,mi-am permis sa o trec si pe buburuza ta.Deci si tu cu scurgeri:(speram sarcina asta sa fiu mai relaxata da de unde sunt mai stresata ca prima data.

Marina super,mai ramane sa-mi conving si dr,data trecuta nu a vrut sa nastem la privat.

raluM si eu sper sa fie altfel acum,desi intre timp un prieten s-a operat la Elias de hernie de disc si s-a ales cu hepatita B.....au cica si niste rezerve,erau destul de scumpe atunci si sunt ffff departe de sectia de neonato iar eu nu am vrut sa fiu departe de bebele meu pe care oricum l-am vazut abia a doua zi dupa ce l-am nascut,lucru care acum mi se pare cumplit.

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

musette, dar si eu l-am vazut abia a doua zi pentru ca am stat la ATI si acolo nu vine bebe. a doua zi te mobilizezi si mergi in salon....

deci sa te astepti la asta si la privat!

in schimb, dupa ATI il poti tine cu tine in camera cat vrei tu. daca nu mai poti suni si vine sa il ia.

Marina9+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetelor!!
In primul rand imi pare rau ptr vestile rele. Suntem alaturi de voi si va imbratisam!
Apoi as vrea sa le urez bun venit fetelor noi, sarcini usoare si duse cu bine pana la capat!
Acum sa va dam informatii despre noi: pe 25 am fost la nenea dr in formatie completa, adica a reusit si tati sa ajunga. A fost o intalnire foarte frumoasa si relaxanta, nenea dr fiind si el un pic mai liber si avand timp sa stea mai mult cu noi.
Suntem bine, avem CRL: 5.21cm, BPD: 2.20cm, FL: 0.69cm si 174bpm . La un moment dat s-a rusinat si a inceput sa se agite si sa ne intoarca spatele. Banuiala noastra e ca este fata, fapt confirmat si de bataile inimii... acum sa vedem daca ramane la fel
In ce priveste dublul test dr nu a fost de accord cu el, a zis ca doar aruncam banii pe fereastra si ca oricum relevant este cel triplu asa de statistica. Deci in 12 facem triplul test.
La medicamente am modificat lituta in sensul ca acidul folic l-am oprit, no spa mai luam 7 zile, utro si dupha doar 4 saptamani iar aspenterul inca 2 saptamani. Vitaminele le vom lua pana la final.
Cam atat despre noi, sper ca nu v-am innebunit de cap
Va pupacim pe toate si speram sa fie totul bine la toata lumea!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Buna, dimineata tuturor!
Musette, ca tot ma intrebai dincolo dc m-am inscris la odisee... o fac acum. Asa ca, te rog, ai legatura: UM:28.07.2010/ DPN: 04.05.2011
Daca-ti mai sunt de folos si alte date, te rog, spune-mi.

Sanatate tuturor si bebelusi de poveste!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput