Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (4)
Raspunsuri - Pagina 8
cristinamh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elyante Ingridnen, eu sint in concediu de vreo 3 ani |
idem... cu criza asta m-am trezit muncind acasa, pe proiect. partea buna e ca am timp... cea proasta e ca si proiectele se cam duc,nu ai nicio siguranta... ca sa nu innebunesc, m-am apucat de un proiect frumos... fusese ideea mea inainte sa se inchida firma, si mi-am zis sa incerc singura, poate merge.
btw, n-am ajuns azi la muzeu... mi-e o ciuda de mor cand trebuie sa schimb planurile

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
vali2000 spune:
uff ce repede trec zilele cand suntem in vacantaaaaa![]()
Noi am reusit macar sa ne relaxam in aceasta vacanta chiar daca am mai facut lectii suplimentare asa ca sa nu ne pierdem antrenamentul...am fost la filmul Aventurile lui Samyy 3D care este absolut superb..si mie mi-a placut
...am revazut(pentru ca a vazut-o de 3 ori) piesa de teatru Alba ca zapada si cei 7 pitici(este povestea lui preferata de cand era mic,...o citim la nesfarsit)si multe plimbari lungi in parc cu tataie....cu multa joaca...vizite la bunici...si dansurile care nu le-a intrerupt...deci o saptamana dupa cum zice el...geniala![]()
Asa ca revenim cu forte proaspete....la scoala...
si sebi
ingridnen spune:
noi am stat mai mult in casa. Raceala asta e tare rebela, azi e fix o saptamana de cand a inceput. Nu are febra, nu tuseste, dar e jaaale cu nasul.
Ingrid si Cristi 7 ani
vali2000 spune:
ingrid multa sanatate la micut...sa se faca cat mai repede bine
Eu am fost racita rau de tot fara febra timp de aproape 3 sapt. am crezut ca nu mai scap...tuse ca ramasesem si fara voce... dureri in gat....groaznic...imi era frica sa nu ia si sebi si slava domnului e ok..mai este caeodat infundat dar nu ceva grav
multa sanatate
si sebi
l_carmen2003 spune:
Si noi am tras-o - noi parintii, apoi copilul- dar copilul a scapat incredibil de usor comparativ cu ce aiurea a fost la noi... La el am folosit apa cu sare si bicarbonat! In 2 zile nu a mai avut nimic. Iar pt tuse prospan.
Noi am luat de toate si a cedat cand a avut chef - mai ales nasul! La el insa am aplicat de la inceput apa cu sare, echinaceea si propolisul cu miere de albine si nu a ajuns sa se complice. Pe bune daca in 2 zile mai avea ceva.
Aseara am facut lectiile pentru scoala, si intradevar nu au durat la un loc mai mult de o ora si jumatate. Cum ma asteptam sa dureze mai mult, trag concluzia ca mi-a crescut copilul!...
In rest, joaca si iar joaca. Pana seara.
dulcetica spune:
Cind aud de raceli intru in panica,fiindca al meu e astmatic si o raceala cit de mica, ne perturba rau de tot.
l_carmen2003la ce folosesti apa cu sare si bicarbonat?Apa cu sare presupun ca in loc de spray cu apa de mare,dar ce rl are bicarbonatul?!
Azi s-a trezit cam brusc si a inceput sa plinga cind a vazut ca ma imbrac ,deoarece banuia ca vreau sa-l duc la scoala. Am impresia ca luni se va lasa cu plinsete dupa vacanta.
Am facut si noi lectii...impotriva vointei mele.Tare as vrea sa schimb legea educatiei si s-o lase putin mai moale cu temele pt acasa si cu ritmul asta alrt ,de parca in clasa a doua ne mutam la Harvard.
cristinamh spune:
deja un nas curgator nu+i mai spun raceala, e atmosfera de sezon...
in schimb am profitat de ziua superba de ieri, am ajuns pana la urma la muzeu.fainut muzeul, #351;i desi mie mi s+a parut mic, lor le-a ajuns. de unde trag concluzia ca pentru muzeul national de istorie nu sunt inca pregatiti.
in rest am frecat menta toata vacanta. maine vreau sa verificam temele. azi ne-am dat cu trotineta toata dimineata, si daca se trezesc in timp util, poate mai iesim un pic afara.
sper sa nu ne ia tusea mai rau...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
Elyante spune:
Trebuie sa aduc subiectul pe prima pagina. Poate asa sint tentate mamicile sa scrie mai multe in legatura cu boboceii lor. Ocazie cu care uram succes in a doua jumatate a semestrului. Eu deja am inceput numaratoarea inversa cu gindul la vacanta de iarna ......
l_carmen2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcetica Cind aud de raceli intru in panica,fiindca al meu e astmatic si o raceala cit de mica, ne perturba rau de tot. l_carmen2003la ce folosesti apa cu sare si bicarbonat?Apa cu sare presupun ca in loc de spray cu apa de mare,dar ce rl are bicarbonatul?! dulcetica |
Bicarbonatul are rol de baza, deci nu permite bacteriilor sa se inmulteasca...
Maadi spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Multa sanatate,succes si bucurii!
Astazi m-a sunat Calin de la scoala sa-mi spuna ca au intrat
pe program de iarna si termina orele la 11:15. Pe noi insa nu
ne-a anuntat doamna.
Dimineata s-a trezit bine, nu am avut probleme cu mersul la
scoala dupa vacanta, desi in masina m-a intrebt cat mai este
pana la vacanta de iarna.
O saptamana usoara sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)