Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (4)
Raspunsuri - Pagina 19
sunnyday07 spune:
si noi suntem obosite si asteptam vacanta ....
Fata mea chiuleste luni si marti, pleaca sambata in tabara. Vineri seara avem serbare, vine si Mosu si ma gandesc daca sa-i transmita vreun mesaj moralizator
sau nu (ne-a spus doamna sa scriem cateva lucruri pe care sa i le spuna mosul pe o hartie si sa i-o trimitem).
Noi am ajuns la +-3 si la L. Trebuie sa mai exersam cu cititul, lenea e cam mare si acum trebuie sa deosebim i mare de l mic de tipar (aici ne-am cam incurcat si implicit descurajat). Ieri a venit si cu mesajul de la doamna ca nu si-a facut tema (era dintr-un fel de culegere) dar speram sa nu se mai intample.
Am inceput sa facem bradul (punem cateva globuri in fiecare seara), citim o carte cu "povesti la gura sobei" si visam la vacanta, povesti, zapada, Mos, cadouri si multa distractie ceea ce va dorim si Voua!
De vanzare
vali2000 spune:
Gata....pt noi a venit vacanta!!!!!!!!!!!iupiiiii!
Aseara a fost serbarea la scoala si su fost ff frumosi..a avut si spectacol de sf de an si la dansuri unde au fost senzationali...mos craciun peste tot..fericire maxima
Azi ultima zi de scoala..nu se mai duc sapt viitoare...
In vacanta dna ne-a recomandat sa citim cu ei si sa le mai dam dictari...asa ca sa nu isi iasa din ritm
oricum noi lucram acasa...
Azi le trece si ultimele aclificative in carnet...il asteptam pe mosul numai cu FB
geniest spune:
Gata. Si la noi vacanta. Aseara am avut serbarea, a venit si mosul. Din pacate ne-a adus un joc pe care-l are de anul trecut. A spus ca se simte foarte dezamagit...
In rest numai FB, o tona de teme pentru vacanta...speram sa trecem sarbatorile cu bine, sanatosi in primul rand, ceea ce doresc tuturor mamicilor si prichindeilor de clasa I de aici.
Sarbatori fericite !!
Elyante spune:
La noi nu a venit vacanta inca. Ma rog, sint multi parinti care nu-si mai aduc copii luni si marti dar cum invatatorul va fi in scoala indiferent ca vine un singur copil, am decis, ca din respect pentru el, sa o duc la scoala pina la final. Nu vor mai face lectii noi, cel mai probabil se vor juca.
Si noi am avut serbarea simbata dupa prinz si a fost frumoasa si atent organizata de comitetul de parinti.
Noi marti dupa scoala plecam in vacanta citeva zile sa ne reincarcam bateriile. Probabil ca nu voi mai intra pina dupa vacanta asa ca va urez sarbatori frumoase, linistite si un Mos darnic pentru toti puiutii.
ingridnen spune:
si noi mai mergem la scoala azi si maine, iar miercuri toata ziua la after-school... de joi in sfarsit intru si eu in concediu.
Copilu e racit cobza
sper sa nu se complice cu febra ca asa avem noi "noroc" de sarbatori
Ingrid si Cristi 7 ani
cristinamh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanabadin O sa vina Mosu, (l-au gasit cateva mamici cu 145 de euro pe ora). Sincer, mi se pare cam mult |
e... enorm! m/am ocupat de mosi la ambele serbari, am avut o oferta pe ora, 250 roni, includea mosul si un spiridus, si o alta, 10ron/copil, doar mos, pe toata durata serbarii. am terminat cu serbarile, nu mai reiau povestirile, cine e curios, le gaseste aici, la cadouri nu am strans bani decat la andrei. ne-am incadrat in 20 lei, cu diverse instrumente utile pentru orele de abilitati, pe care deja le-au folosit azi, caci au facut felicitari. au primit si scrisoare moralizatoare, fiecare parinte a completat pe un model ce voia sa-i transmita mosul, si doamna le-a printat. nu prea le-a picat bine copiilor, chiar comenta o fetita, care se apucase sa citeasca... mda, bine ca le stie el pe toate!.
revenind la activitati de vacanta, o sa ne mai chinuim cu dictarile, inca nu scrie cu litera mare la inceput de propozitie, ci doar la inceput de rand
. dar ma bucur ca parca au sens enunturile, acum, ca sunt mai multe litere...Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
Maadi spune:
Va doresc din suflet un Craciun Fericit!
Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori!
La Multi Ani!
Pupici multi,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Maadi spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Sanatate, noroc, bucurii!
Maadi spune:
In anul 2011 va doresc din suflet atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme.
Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
"La multi ani sanatosi!"

anemona spune:
La multi ani tuturor si sa ne fie copiii sanatosi ! Sa ne reintalnim cu bine in 2011 cu vesti bune si note mari !