Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taisia spune:

Ingrid, eu nu l-am dus la after tocmai in ideea ca eu acasa as lucra mai mult cu el. Il ia maica-mea la pranz, eu ajung destul de devreme, dar nu stiu cum facem ca rar ajungem sa lucram in plus. Nici Adi nu lucreaza ca vrea el, dar n-am ce face daca avem teme din ce nu s-a facut la clasa trebuie sa-i explic, nu? de ex. inainte de a incepe adunarile si scaderile, a avut tema un exercitiu asa: 3 10 2 1 6, iar intre numere ei trebuiau sa completeze semnele =,+,-. Norocul a fost ca se descurca bine la mate, a inteles ideea, dar in clasa nu facusera nimic asemanator.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

mi se pare aiurea ce le cere copiilor cand ei nici nu au inceput adunarile si scaderile..nici nu au voie sa dea ceva ce nu au lucrat in clasa....
hmmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

taisia, noi am avut de 4 ani o bona care ne-a parasit brusc din motive de sanatate. Nu facea copilul nici cu ea mare lucru (chiar mai putin decat la after).
A trebuit de azi pe maine sa-i gasesc un after. Eu nu ajung inainte de ora 18 acasa... asa ca toata nadejdea mea este in ceea ce fac la after (unde sant noua copii cu totul).. dar vad ca slabe sperante
Dupa ce descarc cumparaturi, fac un pic de ordine si scot cainele afara se face ora 19... mai apuca-te de teme daca ai cu cine

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Maadi nu era vorba de frica de dentist. Evident ca nici ei nu ii e frica de dentist atita timp cit nu a suferit dureri de dinti astfel incit sa asocieze mersul acolo cu suferinta fizica. Era pur si simplu mirare ca mie imi ia sub un minut sa scot un dinte cu tot cu pregatirea ustensilei (adica a atei)

Geniest nu cred ca ai de ce sa iti faci griji atita timp cit a inceput sa-i piarda. Oricum intervalul la care ii pierde este destul de mare. Cel putin in cazul nostru nu a avut niciodata 2 dinti lipsa deodata. Pierde cite unul la citeva luni. Ea a schimbat deja toti incisivii de jos si pe cei centrali de sus. Imi amintesc ca primul incisiv central de sus a cazut in august (eram in vacanta) iar celalalt de abia acum la inceputul lui noiembrie.

In ianuarie trebuie sa ajungem si noi la dentist sa incepem sigilarea maselelor de 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taisia spune:

Multumesc vali2000, am inteles exercitiile, am lucrat si noi.
Ingrid, te inteleg perfect, asta si spuneam, ca eu ajung devreme si tot nu reusesc sa lucrez cu el, daca as fi in situatia ta nici o sansa de ceva in plus, cred ca nici temele nu le-am face, ca nu vrea sa le faca decat cu mine.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyante

Geniest nu cred ca ai de ce sa iti faci griji atita timp cit a inceput sa-i piarda. Oricum intervalul la care ii pierde este destul de mare. Cel putin in cazul nostru nu a avut niciodata 2 dinti lipsa deodata. Pierde cite unul la citeva luni. Ea a schimbat deja toti incisivii de jos si pe cei centrali de sus. Imi amintesc ca primul incisiv central de sus a cazut in august (eram in vacanta) iar celalalt de abia acum la inceputul lui noiembrie.

In ianuarie trebuie sa ajungem si noi la dentist sa incepem sigilarea maselelor de 6 ani.

Pai cum sa nu-mi fac, cand a trecut 1 an de zile de cand i-au cazut cei de jos ??? Si nimic nu se misca....daca ramane cu ei ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Avem si noi serbare, in ultima zi de scoala, adica pe 21. Se vor
cumpara cadouri in valoare de 50lei/copil, la toti la fel, sa nu fie
discutii. Se vor lua carticele, creioane colorate, in general ceva
util pentru scoala.
In ceea ce priveste costumatia, s-au cerut bluzite rosii si fesuri de Mos.

Elyante - Nu de voi era vorba ca va este frica, ci de noi.
Mie imi este frica sa-i scot dintisorii singura (sotul este mai rau
decat mine), iar de mers la dentist cam tot la fel stau lucrurile
cu noi parintii. Calin nu seamana cu noi din acest punct de vedere.
Toata stima ca esti o mamica curajoasa .

In rest, asteptam cu nerabdare vacanta.
In we vrem sa decoram casa cu luminite, iar we-ul viitor sa facem bradul,
in felul acesta sa profitam cat mai mult de atmosfera de sarbatoare.

Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata'

Am intrat si in ultima saptamana de scoala.
Intr-adevar, ne asteapta ceva evaluari, poezii si colinde de
invatat pentru serbare, dar ne gandim cu bucurie la impodobitul bradului,
la scrisoarea catre Mosu', la micile surprize lasate prin casa, cand si cand, de
spiriduri (daca suntem cuminti).

Avand in vedere ca am fost putin raciti in we si nu am iesit afara,
am stat si ne-am "delectat" cu dictari, exercitii la mate (acestea
le face din placere) si citit (aici este punctul slab), solfegii si
partituri. Teme nu a avut, avand in vedere ca stagnam la "8" si "C", asa
ca am putut recapitula in voie.

O saptamana usoara si mult succes.

Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Buna..suntem si noi pe ultima suta de metri ca sa zic asa...nu prea mai au chef se vede ca sunt si obositi si dornici de vacanta.
Dar ieri ca tot a fost luni i-a luat din prima cu o dictare..azi vedem rezult.
Ei sunt la scaderea cu 3 si la"c" ...cuvinte din ce in ce mai multe mai greute...propozit..si citit mult citit.....
Azi are medit. la engleza,maine avem spectacol la dansuri,joi serbare la scoala..si uite asa s-a mai dus o sapt.....
UIIII si noi alergam dupa mosul.....si nu il mai prindem si tot asa
O sapt usoara va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

al meu nu-i obosit ca nu are de ce... teme ioc ...alte activitati ioc .. in afara de patinaj in week-end.
Dupa sarbatori vreau sa-l inscriu la tenis, sa vedem..

ieri a avut de scris doua randuri de "c" mic
serbarea e pe 16 decembrie, pana ieri nu au avut nici macar o repetitie..asa ca sant taaare curioasa

M-am mobilizat eu in week-end si l-am pus sa citeasca si sa scrie cate ceva.
La fel voi face si in vacanta, ca tot nu plecam din Bucuresti

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput