Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (4)
Raspunsuri - Pagina 14
vali2000 spune:
buna
maine dau test la romana...ufff alte emotiii...dar va intreb si eu cam cum dau test acum cand au de scris cuvinte,propoziti...adica pe ce era intrebarea...pe caiete????ca primul test cu silabele...si ce a mai fost a fost pe foi xeroxate de dna...
Au dat test copiii dupa recapitulare toate literele pana la "I"???
sunnyday07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali2000 buna maine dau test la romana...ufff alte emotiii...dar va intreb si eu cam cum dau test acum cand au de scris cuvinte,propoziti...adica pe ce era intrebarea...pe caiete????ca primul test cu silabele...si ce a mai fost a fost pe foi xeroxate de dna... Au dat test copiii dupa recapitulare toate literele pana la "I"??? valentina |
Fata mea a dat saptamana trecuta.
Le-a dat doamna cate o coala A4 (un fel de fisa). Cam jumatate de pagina era cu linii de caiet tip I.
Au avut de scris dupa dictare cateva litere (mari si mici) si cateva cuvinte.
Restul de juma' de pagina era cu poze cu diverse animale/obiecte, trebuiau despartite cuvintele in silabe si trebuia facuta corespondenta cu niste casute cu numere in functie de numarul de silabe.
Sper ca n-am uitat nimic.
Fata mea a mancat al doilea i din "inima" si a mazgalit la un "N" (incepuse sa-l faca pe M si apoi si-a dat seama ca trebuia N, respectiv Nanu si nu Manu) si a luat B pe partea de cuvinte, FB pe restul si in final B-FB.
Acum au ajuns la E si doamna ne-a reamintit ca trebuie sa citim lectia acasa de cateva ori. La matematica-s la 8 (cred ca azi l-au facut pe 9) si e muuult mai usor ca la abecedar. E-ul e criminal de facut (eu n-am incercat sa-l fac de frica ca nu-mi va iesi si ma vede fata ca nu stiu sa-l scriu
De vanzare
Maadi spune:
Buna,
Si noi o tinem din teste in teste. Saptamana trecuta au avut probe
de evaluare la mate si romana. Culmea ca si la romana a luat FB.
Astazi a avut iar test la mate si maine au la romana. Dictari au in
fiecare zi, si ma bucur ca a inceput sa mearga bine si sa scrie
din ce in ce mai frumos, a luat FB.
Tot ieri au facut si poze. Am inteles ca vor face un calendar pe 2011
cu pozele lor, precum si magneti.
Referitor la serbarea de Craciun, inca nu se aude nimic. Poate o fi prea
devreme, dar totusi la alte scoli au inceput sa invete poezii,
sa se pregatesca oarecum.
Noi am ajuns la e si la 7.
Vali - Multa bafta maine! Sigur o sa fie bine.
Ingrid - Cum a fost la afterschool? Cu ce impresii a venit Cristi?
Ileana - Bine ai venit!
Mult succes si o zi frumoasa,
Maadi si Calin (19.07.2003)
maria2mami spune:
Si noi am dat azi test la romana....Maria are caiet de dictare si in coperta de la caiet cateva foi tip 2 rupte pt atunci cand zice doamna...."scoateti o foaie sa dam dictare"...si foloseste ambele variante.
Au ajuns la N si la 10
o seara buna sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
vali2000 spune:
Azi au dat testul la romana..destul de complicat plus dictare pe alta fisa....Diseara avem sedinta...sa te tiiii
Elyante spune:
Noi am ajuns astazi la E si vad ca i-a cam pus probleme. Ea era foarte mindra ca i-a iesit - imi povestea dupa ce am plecat de la scoala ca nu a fost foarte greu. Cind am ajuns acasa si am vazut ce facuse prin caiete.... Astazi mi-am propus sa nu facem lectii (miine oricum se duc la circ) ci numai E pe caietul de casa poate reusim sa-i dam o forma mai apropiata de cea din manual. La voi, cei care ati ajuns la E, cum a mers?
Ei au avut inainte de a trece la e/E o perioada cu dictari si transcrieri parte a recapitularii. Au recapitulat si la matematica vreo 3 zile cifrele 0-10 pe care le-au terminat de saptamina trecuta. Astazi vad ca au trecut la adunarea si scaderea cu 1. Of, tare mai astept vacanta ![]()
mama_lui_alin spune:
Elyante, Alin a trecut de E si l-a facut destul de frumos, fara sa se straduie prea mult. Spre deosebire de mine fiul meu scrie foarte frumos, desi e stangaci. Chiar mi l-a laudat doamna referitor la scris. Intr-o zi a luat abecedarul si a facut toate literele de mana pe caietul de casa fiindca a vrut sa-mi faca o surpriza, sa vad ca se pricepe la scris. Erau aproape perfecte toate. Noi la capitolul "nervi" stam mai rau ca in rest e totul usor.
Maadi spune:
Am vorbit cu Calin si il facusera si ei pe E.
Tare sunt curioasa sa vad ce ma asteapta acasa.
Elyante spune:
Mama_lui_alin si ea scrie frumos si ingrijit. Tocmai aici era problema: ca nu am avut probleme pina acum cu literele
. Intre timp am rezolvat-o oarecum. Nu arata la fel de rotunjit ca in manual dar este mult mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie fata de cum il facuse la scoala. Sper sa nu-l uite pina miine. Cit scria ea la E, eu am invatat sa-l scriu pe r/R sa ma pregatesc pentru saptamina viitoare ![]()
vali2000 spune:
buna..rezultatul la testul de romana a fost FB fara greseala..si la sedinta numai cuvinte de lauda..asa ca sa o tinem tot asa....
Oricum f buni copiii din clasa lui sebi era tare mandra dna de ei![]()