Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Va invit la un ceai ca la cat e de frig .....ceaiul cald e cel mai bun.
Cel putin eu asta beau acum
Maraki, bine ca ai reusit cat de cat sa te mai linistesti.
Vezi ca ti-am trimis PM.
Da, vorba Lilianei.....figura esti si tu sa arunci iconita
Teolinda....nici eu nu am curajul sa vad cate DVD-uri avem in casa; cert este ca nu mai am loc pentru ele si ma tot gandesc unde sa le mai pun
Giova, deci Edi se simte in largul lui la bunici
De cand am fost racita (bine nu mi-a trecut chiar de tot) vad ca sunt constanta la 55 kg
Acum...parca nu mi-e de ajuns si as mai vrea 1-2 kg
Giova, dupa ce am citit ce ai scris ieri, m-am dus la plafar si mi-am luat ceai rosu
Aoleu de frig e.....asa nu-mi place vremea asta!
M-as muta, daca as putea, undeva in tarile calde
Matei vad ca, Slava Domnului, nu s-a mai plans de dureri de urechi.
Sper sa fie ok cat mai mult timp de acum incolo.
Ne-a facut o lista pentru mosu' de cred ca trebuie sa fac credit pentru cerintele lui
Vrea: zhu-zhu beti (daca as se scrie), sina mare cu Thomas - cu toate accesoriile posibile, bakugani (multi, multi, multi), 2 masini mari...
I-am zis sa mai taie din lista ca nu poate mosu' sa care atatea
Vedem pana la urma ce-i aduce mosu' ca i-am zis ca trebuie sa fie foarte cuminte (lucru care din pacate nu prea se intampla).
Incerc sa mai revin pe ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Mai, contrar asteptarilor, ma simt foarte bine...mi-e dor de el, dar ma asteptam sa plang toata ziua...cand colo...eu nimic.
Edi e foarte bine, ieri a fost la cumnata, a fost socrul in vizita la el....le danseaza la toti, le numara(doi-doi), le arata cum merge el...mama l-a invatat...ce mai....e in lumea lui acolo. Mananca bine, bea laptic, doarme bine, e vesel. Nu mai zic de bunicii mei....cred ca au intinerit cu cativa ani.
Zilnic merge mama cu el la ei si stau cateva ore...se joaca, chiar il si culca acolo. Moshul l-a invatat sa dea noroc...
Noaptea se uita saracii la geamurile parintilor mei sa vada daca se aprinde lumina...atunci e clar ca plange Edi...si cica moshul...plang si eu in rand cu el. dar nu s-a intamplat asta.
Alaltaieri s-a trezit si-l cauta pe Clau, ieri cica tot mama a zis si a mers prin tot ap., acum il striga pe Marco si cica l-a cautat si de dimineata.
Ma gandeam daca sa-l mai las o sapt. si sa nu mergem acum....dar mi-e ca ma apuca jalea pe luni/marti...parca e cam mult dintr-o data.
Sau poate il apuca pe el...

Lili nu e cine stie ce in sufletelul meu...ma asteptam la mai rau. dar daca lui e bine si nu ne simte lipsa.....ma relaxez si eu putin.
Nu am luat niciun medicament pt. oprirea laptelui. ma gandeam sa iau remediul homeopat....dar nu cred ca e cazul. Sanii nu sunt tensionati, sunt chiar moi....asa ca cine stie cat lapte ii mai venea. daca mai strang din ei...curge cate ceva.
Nici la Marco nu am luat nimic si nici nu m-am durut, sau sa se formeze ceva galme. Cred ca e problema atunci cand e lapte mult...dar cand e pe sfarsite....
maraki asa deci...vizitezi lacasurile sfinte, tii post, te rogi...doamne ajuta sa scapi de astea...caci nici nu stiu cum sa le spun.
Pai cum arunci tu iconite si alte cele? chiar daca sunt date de socrela....nu se face asa ceva.
Da, maine mergem la Alba. deja mama plange dupa el...ca ce se face ea, ca s-a invatat cu el...si ca doamne ce bine a fost cu el acolo...mai devreme cand am vb. cu ea, chiar ii punea o hartie la gunoi...cica e si de ajutor piticul.

Am inchiriat pt. Marco o pelerina cu muschi a lui Superman...ii trebuia costum de erou pe luni...si in nebunia de ieri, doar asta l-am gasit. Maine mergem sa-l luam, caci pe 1 e inchis, asa ca se poate imbraca tot weekendul Marco.

o zi faina sa aveti.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...frig rau pe aici,si eu tot la un ceai calddar azi tb sa plec mai repede la munca ca avem sedinta

am dus puiul mic la gradii si ne au dat pozele facute de profesionist....sunt mortale

diseara vrem sa mergem la moastele Sf Dumitru.....vrea si Bianca sa mearga musaisi cica o sa fie ger la noapte,,,,,Maraki o sa ma rog si pt tine

Giova super ca te ai relaxat....si ca i ai fericit si pe ai tai,eu zic sa repeti experienta
Toanca ma bucur ca au trecut durerile de urechi...lista cam lunga pt Mos.,.....asa e cand ai doar un pui
Maraki....vezi ca gasesti rugciunea TATAL NOSTRU pe net....
MIRA super vacanta ati avut
TEOLINDA si eu ma inspir din sit-ul lui Silvii....super reteta ai facut
Silvii ce faci???


fug sa mai fac cate ceva si apoi sa plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu am gatit nimic zilele astea...am primit mancare de la ai nostri, eu mananc numai prostii, marco la gradi si seara ii fac cate ceva si uite asa...domnie-domnie.

Iuliana cine e zu-zu-beti ala? si marco are lista lunga, dar am noroc ca ambii bunici ne dau banii sa le luam noi ce vor ei. asa ca ne-am scos.
Cosmi doamne ajuta sa ajungeti la sf. moaste. si la noi e frig...azi merg sa-mi caut cizme...vai ca mi-am verificat contul si am crezut ca mi-a furat cineva cardul, naiba sa-i ia de bani ca asa se duc.....
Da trebuie repeptat experienta....de rev. sigur vor sta amandoi cu bunicii si pe urma, daca avem bani de shopping in Austria.

merg sa-mi fac si eu un ceai de slabit. ieri am baut 2 pliculete...e bun la gust, sper sa fie si eficace.
ceai rosu nu stiu cand ajung sa-mi cumpar, din alta parte....



Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Multumim de urari. Sunteti dragute ca de obicei.
Am fost si eu la Mitropolie la Moaste, chiar de Sf Dumitru. Mi-am promis de muuuult ca merg, aveam o mare datorie.
Si acum hai sa va mai povestesc odata cum a fost cu Razvan cel nascut de Sf Dumitru. Cand am ramas gravida si apoi am aflat ca o sa am baiat stiam ca-l va chema Razvan. Dar voiam si musai nume de Sfant. Si de Paste, deci in primavara bine, mai aveam mult pana sa nasc, am fost in Moldova la Manastiri, prima si singura data in viata mea. Si acolo m-am hotarat brusc: Dimitrie. Baiatul trebuia sa sa nasca pana pe 17 Octombrie, deci nici un moment nu m-am gandit ca voi depasi termenul, fiind si la a 2-a cezariana si la timp scurt dupa prima si copilul foarte mare, etc. NU mai spun ca pe la 36 de saptamani bebele meu Dimitrie facea tumbe in burtica de am stat eu in spital 3 zile ca se speriase doctorul. Oricum, cu toate scarile, plasele, exercitiile de le-am facut (ca voiam sa nasc natural a 2-a oara), Razvi n-a venit inainte de 17 oct. Ba a mai trecut o saptamana si nimic. Si mi-a zis doctorul (vinerea): vin-o miercuri daca nu se declanseaza nasterea si te operez (miercuri pe 24). Marti noaptea am intrat in travaliu, eu fericita ca ma doare, ca am contractii, etc. Miercuri dimineata, motz la spital ca tb sa nasc cu doctorul meu. La spital: doctorul meu nu-i ca a operat-o pe soacra-sa. Dar doctorita de garda, ma bagat in spital ca aveam contractii si dureri si mult peste termen. Dilatata dupa vreo 12 ore de contractii? Nu, deloc. Ba inca si colul inchis. Si asa am stat eu pana seara cand m-a vazut doctorul, tot in dureri, tot nedilatata. Si mi-a spus miercuri ca asteptam pana vineri cand e de garda. Eu sa mooooor. Noaptea da-i si dai contractii si dureri tot la 5 minute. Joi, mai lejer cu durerile ziua, noaptea iar la 5 minute, nici gand sa inchid ochii. Ba de durere am si mers la camera de garda sa-i cer sa ma vada un doctor. "Cum doamna, ca nu va poate durea mai rau ca la ciclu?" Asa mi-a zis asistenta! Pai asa cicluri sa aiba ea, numai ca era la menopauza acritura! Ok, ma vede un doctor si ma anunta ca in sfarsit, dupa 3 nopti sunt dilatata maxim un cm. Minunat. Dimineata de SF Dumitru, ma vede si doctorul meu si-mi spune ca ma naste in ziua respectiva, ca a coborat bebele in sfarsit. Eu lesinata de dureri, de nesomn, nu voiam decat sa nasc. Aaa si nici nu mancam, ca doar daca tot nasteam, trebuia sa fiu cat mai gloala pe dinauntru. Dupa amiaza pe la 3 s-a milostivit de mine doctorul si m-a operat (care nastere naturala?). Si stiu sigur ca a regretat mult ca l-a scos mai devreme. S-a speriat de ce-a vazut. EU nu stiu nici in ziua de azi ce si cum sigur. STiu doar ca mi-a spus ca lichidul era nu "lichid verde" ci "piure de mazare". SI bebele zbarcit de atata suprapurtare, a aspirat si meconiu, mi l-au dus si la reanimare. Dar cica era bine. SI a fost bine! Cat am plans in ziua aia.......Greeeu. Pe cat de greu am nascut, pe atat de repede mi-am revenit. Doamne Ajuta. Deci pe bebele meu l-a vrut Sfantul Dumitru, nu?
Si asa v-am spus si o poveste de nastere.
As mai sta la povesti, dar tb sa plec.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, uite aici despre minunatii shushu pets:
http://www.zhuzhupets.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=2
Degeaba ii spun eu ca sunt jucarii de fetite, ca el o tine pe a lui
Si....sunt extraordinari de scumpi
Fiecare accesoriu e undeva pe la 100 -200 de lei
Bee, deci Dimitrie a vrut el sa se nasca de Sf. Dumitru!
Am fost iar cu Frunzulita la vaccin si a ramas dr. socata: are 10 KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Apar si eu la cafea v-am citit de dimineata dar m-am luat cu altele si nu am reusit sa va scriu. Ana are si ea net si o sa intre cand reuseste, e mai bine cu raceala.
Noi am fost ieri la cumparaturi vai ce ma enerveaza faza cu caratul de mor imi vine sa le las jos in masina, din magazin e simplu dar pana la 3 fara lift si noi cumparam si apa cu baxurile ca nu bem de la robinet , sa nu imi amintesc. Va plangeti cu dvd eu ce sa zic ca la ultima contorizare cand am avut nervi de asa ceva aveam peste 600 de dvd cu filme si seriale si Alain cred ca a trecut de 100 de desene asa bolunzi ca noi chiar nu mai stiu pe nimeni , eu am umplut 2 bibliotec de 6 rafturi care incadreaza tv-ul. Optati si voi pt varianta pus in biblioteca ca si cartile ca va garentez ca intra multe
Giova ma bucur ca ti-a trecut ok timpul sincer asa cum ziceam daca se simte si copilul bine e super ok eu nu vad o tragedie lasatul la bunici in "vacanta" Nu ne-ai zis de Marco cum a perceput schimbarea. De luni ma apuc si eu de ceva dieta ca nu mai pot nu m-am ingrasat deloc din contra dar nu stiu de ce ma simt cat china , in we vine Anda cu George si Mark la noi si dupa aceea ma cumintesc pe bune.
Lili si noi ne gandim la modificari in camera lui Alain dupa Craciun ca acum nu am nervi pus un birou si scaun in loc de masuta si montata ceva biblioteca, scoase fotoliile de burete ca nu mai e bb si multe dar sincer asa nu imi vine sa ma apuc la cat sta asta mic la el in camera ma si gandesc cati bani am dat aiurea pe amenajari ca alt copil ar fi fost macar multumit nu ca el ca nici nu-l intereseaza. Cu dvd-urile eu zic ca biblioteca e mai practica ca ai si acces sa le cureti de praf si le vezi mai bine cand cauti unul intre sute Ia zi-ne cum stai cu programul alimentar ai tinut ceva, ai ceva rezultate intreb si eu dupa ce halesc vrute si nevrute de 2 saptamani
Bee tu chiar ai trecut prin ceva experiente la viata ta . Cum te impaci cu job-ul si programul cu piticii?
Cosmina eu saptamana asta mai mult am lenevit in casa ca e asa o vreme frig si urat nu imi vine sa ma pornesc nicaieri. Cred si eu ca au ieist pozele frumoase le-au facut si la Alain la scoala si a stat ca sfatntul in ele zici ca e alt copil
Mira eu nu ma bag la post din ala ca vb Giovei sigur nu rezist. Chiar vreau sa ma uit de cand incepe postul ca poate tin post din ala ortodox vreo saptamana macar ca simt ca mi-ar face bine.
Maraki f bine faci cu mersul la biserica o sa te calmeze si te linistesti tu rausl sigur exista dar avem ingeri care ne pazesc la asta sa te gandeti ca nu o sa patesti nimic. Doarme Angelo la el?
Ma duc si eu ca m-am lungit cat casa Alain ma solicita sa-i fac masaj e total copilul asta toata ziua vrea masaj daca se uita la tv, daca stam si rasfoim o carte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Iuliana acum vad si eu de ce vb tu le tot face reclama si aici lunga lista .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, deci si la voi le fac reclama?
Da ziceti voi...nu-i asa ca sunt jucarii de fete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana le cunosc...si Marco vrea. le-am vazut la Noriel in Constanta azi vara si imi tot zicea ca vrea si el, dar tot mai atras e de animale grajd de cai si alte tampenii.
Ei vreau cam tot ce vad la tv in reclame...si doamne multe tampenii baga. Eu zic ca nu e numai de fetitze jocul....ce baietii nu se pot juca cu soarecii aia?
sunt scumpi rau, am vazut si eu preturile.
Silvia noi nu avem inca atatea dvd-uri....voi aveti o afinitate pt. asa ceva si pt. jocuri pe tv, console.
Noi nu stiu cu ce suntem....nu avem timp sa vedem un film de pe HBO, asa ca...de unde sa mai cumparam si dvd-uri? vor fi bani aruncati...garantat.
Mi-am descarcat celelalate 2 parti a filmului cu vampiri, Moon Eclipse, sau cum ii zice...si nu m-am uitat la ele.
Marco e ok, in primele zile ma intreba cat mai e pana mergem la edi...se cam plictisea sa se joace singur...ii lipsea pers. mica de smotocit probabil.
Bee super povestea nasterii...uite ca Razvanel a vrut sa se nasca de sf. Dumitru...a stiut DD ce face.
cum ati petrecut?


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput