Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo e cel mai tantarel dintre spiridusi, 117cm cu 18 kg ( parca asa am scris luna trecuta pe aici ) Eu am inceput scoala la 6 ani si 3 luni, eram pe locul 4 la intaltime.
Irina ce a crescut si cat de frumoasa este Carlitaaa Sa mai pui si in drop poze ca sa lasam mesaje
Cosmi ai mai lucrat la ferma?
fetele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO - pai am aparut deja odata cred ca acum 2-3 sapt. Noroc ca nu au dat ce am vb noi ci doar Maria si sotul Andreei... pe noi doar ne-a aratat. Sapt. aceasta iese Andreea cel mai bine la cantar si primeste dreptul de a veni acasa... deci nu stiu daca episodul acesta sau urmatorul vor da vizita de-acasa. Oricum sunt pe net inregistrarile .

MARAKI - Angelos... Mi s-a parut mie din poze ca si-al tau e pe stilul lui Nicolas. Lasa-i asa ca la ce tati "barosani" au... eu una ma bucur ca-i mai slabanog si seamana cu mine la corp (eu eram slabanoaga in copilarie... acum zic ca-s normo-ponderala in schimb Robert tot timpul a fost mai dolofan).

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna de la Bistrita!
Eu sunt cam frustrata ca Sonia iar ma fraiereste cu masa.....clar, de acum nu o mai laud ca parca ar sti si se intoarce la 180 grade. De bine ca ma bucuram ca a papat dimineata 240 de lapte fara circ si sandal, la 11 m-am gandit sa incerc azi cu fructele si la primul varf de lingurita a vomitat tot laptele de dimineata. Acum doarme zambitoare si fericita si cu burta goala. SI mananca saracuta dar la fiecare lingurita urla de zici ca o tai dar inghite si iar deschide gurita....nu stiu ce e cu ea. Mor incet cand vad la floricelele celelalte cum se distreaza cu BLW iar a mea se uita ca vitelul la tot ce-i pun pe tavita si nici din greseala nu baga in gura. Ieri se chinuia cu o jumate de mar copt, o mozolea in manute si in loc sa o bage in gura (Asa cum face cu orice punga, ziar, carpa sau orice prinde)era foarte concentrata sa se unga pe sosete....Daca o las nemancata trec si cate 11-12 ore in care nu cere si apoi doar laptele il accepta. Chinul naibii cu mancatul asta!

Ziceam de Razvan ca arata slabanog, chiar daca la kg sta binisor aseara l-am masurat si are 116 cm si 20,5 kg dar pare atat de schilod de mi-e mila de el.

Vad ca vorbiti de scoala, si eu ma tot stresez cu varsta pt scoala. El acum e grupa mare deci la anul intra in pregatitioare la gradi si ar intra in 2012 la scoala tot in pregatitoare (eu asa as vrea, daca se va apropba varinata asta). Oricum ma bate gandul sa-l las sa repete pregatitoarea si sa mearga abia la 7 ani si 9 luni la scoala ca nu-i nicio graba, sa mai copilareasca!!! Parerea mea e ca al meu copil nu e pregatit la 6 ani si 9 luni pt scoala, rigorile care se impun, reguli....el vrea joaca si iar joaca. Pe de alta parte ma gandesc ca va arata, ca si acum la gradi, ca magarul intre oi. Are colegi de grupa care au 98-100 cm si sunt destul de multi in situatia asta (ca varsta sunt din decembrie ca el pana in martie) iar al meu zici ca e stalp intre ei.

Irina, am vazut-o pe Carla scumpa foc!!! Ce mare a crescut, e ditamai domnisorica! Pai sta ffff bine la kg si parerea mea e sa nu te stresezi cu inaltimea ca se pare ca printesa a luat doar in kg pana acum, o sa stagneze la un moment dat si se va lungi! In ultima instanta poti incerca radiografia pumnului dar cred ca e o solutie extrema si nu e cazul la voi. DIn 11 noiembrie se deschide DM si la Bistrita si o sa incerc si eu borcanelele lor, sper sa am succes.
Silvia, ce frumos ca v-ati intalnit cu Anda si gashca ei! Au fost si matzele? uite cum te faci tu cu o camera nou-nouta!
Cosmina, eu am facut Pap la clinica unde am si nascut si a costat ultima oara 50 de lei (ei au laborator propriu unde prelucreaza probele)
Iuliana, stiu ca pare ciudat ca ma plang de RAzvan ca e slab dar e inaltut si tare subtirel. Sunt curioasa daca asta mica va fi inalta (eu am 1.70 iar Cristi 1.86) sau se va arunca spre vreun bunic sau strabunic din neamul meu.....ca eu sunt cea mai inalta din neam si bunicul meu patern de ex a fost chiar maruntel. A, si ca sa raman on-topic, cu greutatile, ti-am spus cat te invidiez pt catel mancacios si grasunel?
Liliana, sa nu mori cu ei de gat cand auzi ca sunt ocupate locurile? Eu abia astept sa imi serveasca careva replica sa fac circ! Sunt atat de revoltata pe sistemul asta shpagar....Zici ca sunt slabi ai tai baieti? Ma gandesc ca si Nicolas o fi aratand ca Razvan al meu, ca o prajinica cu oasele impungand pe la umeri, omoplati proeminenti si genunchi ososi iar Cosmin desi e foarte bine la varsta lui are inaltimea peste medie (Stiu ca 74 cm trebuie sa aiba la 1 an), in concluzie si el e luuung si subtirel? Practic asta inteleg, desi sunt super ok cu greutatea pt varsta lor sunt peste medie la inaltime si atunci par mai slabuti, nu? Merci pt explicatia cu masajul la piciorus. Asta mica urla ca turbata asa ca nu reusesc neam sa-i fac 5 minute la fiecare schimbat de pampers...fac si eu cat ma tin nervii si urechile!
Maraki, ma bucur ca te-ai mai linistit. Am citit si eu ce experienta horror ai avut....fata, acum vreo 2 nopti am mers la pipi pe la 2 noaptea (eu prefer sa fac pe mine decat sa ies noaptea din camera)ca nu se mai putea si cred ca am imbatrinit 5 ani de stres ca doar la ce ai patit tu ma gandeam....eram super ingrozita sa nu vad ceva prin casa (din partea lui Cristi pot sta "linistita" ca poate intre cineva sa ne fure cu tot cu pat si el habar n-are asa greu doarme)....
Miha, cum mai sunteti, esti mai linistita dupa "luminatie"? Ce face Tudor?
Dia voi cum sunteti? Ce mai face Adriana?

A, nu stiu daca v-am spus, fiu-meu merge la karate de 1 luna. Il duce Cristi (ca a lui a fost ideea]) luni/miercuri/vineri cate 1,5 ore. Vine asta micu frant acasa si aproape adoarme la masa. Eu nu sunt de acord deloc cu sportul asta (face Taekwondo) si abia astept sa-i bage careva un picior in figura sa nu mai vrea mimoza mica sa se duca. Aseara l-am auzit pe Razvan ca el vrea sa dea concurs pt centura in decembrie....radeam pe infundate...el e clar anti talent la sport si mai e si figurant la antrenamente asa ca mereu e pedepsit si trebuie sa faca flotari si genuflexiuni suplimentare....cred ca-si da demisia curandca e muuuult prea epuizant pt varsta si conditia lui fizica si o sa-l duc la dansuri, poate are ceva talent!
S-a trezit Vuvu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fataaa IOANOOO esti cu capu'? Cum sa nu lasi baiatu' la karate bre? Pai asta e singurul sport pe care vreau sa-l faca neapartat nu de performanta da' sa stie bre sa se apere sa nu stea ca prostu' si s-o incaseze. Nu vezi si tu ca in ziua de azi viata-i ca-n jungla? Eeeeh...neaparat sport de aparare vreau sa faca. In plus eu cred ca-i disiplineaza mai bine pe-acolo si ii si responsabilizeaza.
Eu am zis... ca as vrea sa faca atletism pt ca este un sport care dezvolta frumos... da' acu' stiu eu ca nu se mai inghesuie nimeni la asa ceva.

Ce zici tu acolo de Sonia ca mananca 240ml lapte dimineata... ohooo pai cum sa nu vomite? Al meu mai mult de 6 masuri(180ml) nu mananca sub nici o forma si asta nu pe tot de-odata... jumate cand se trezeste, restul peste juma de ora. Apoi peste vreo ora ii dau fruct... banana in principal. Uneori o amestec cu piure de fructe de la Organix. Nu reusesc deloc sa ma impac cu fructele autohtone de pe piata... nu-s gustoase sunt fibroase asa ca sa fiu sigura ca ii dau fruct amestec cu BANANA. La pranz baga piure de legume (rosie, cartof,morocov,ardei,ceapa.. uneori si cu dovlecel si fasole pastai)indiferent cu ce carne pui/vita/ficatel /ou... azi ii dau cu peste (salau) sa vad cum ii place. Dupa amiaza mananca iaurt cu biscuti sau cu cereale. Cerealele cu lingurita nu-i plac. I-am facut mar fiert la steamer cu branzica... nu l-a vrut... l-am halit eu.In rest..nu ma agit sa-i dau eu stiu ce chestii care implca timp prin bucatarie si el sa ma scuipe dupa 2 lingurite. Este f. pofticios... se uita la tot ce bagam noi in gura si saliveaza. Intr-o zi l-am lasat sa-si bage dintii intr-o maslina... ii placea. Tot ce-i pun in fata.. ia si gusta... fructe/piscoturi...paste/cascaval. I-am dat si supa cu galusti la blender si i-a placut in schimb ciorbele nu i-au placut. Nu-i graba... ca nici frate-su nu a vrut decat dupa un an jumate si acum e mare ciorbar.

Piua ca s-a trezit Praslea si-a facut somnul de-o ora si jumate.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana pai edi papa la o masa 270 ml lapte, asa ca Sonia cu 240 e mai mult decat suficient. eu cred ca e prea mult pt. ea, din cauza asta nu mai vrea mai tarziu nimic.
si la Marco la gradi se fac karate. eu nu l-am dat ca sa nu ne capaceasca pe noi. dar mai tarziu as vrea sa invete macar pt. aparare, vorba Lilianei.
Lili mersi de info, lasa ca ma uit si pe net, ca vreo 2 sapt. am ratat seara de joi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Mai fetelor, pai pentru aparare folosesc karate doar meseriasii aia cu centura neagra si nu stiu cati dani. La astia piticii li se spune (ii indoctrineaza tare bine) ca nu e voie sa provoace, nu trebuie sa dea primii bla-blauri din astea asa ca in orice conflict fi-miu iese sifonat ca a zis sensei sa nu dea in copii. Cred ca il iau eu si pe sensei ala la 11 m ca diseara il duc eu la antrenament, pai ce rost mai are sa invete karate daca nu e voie sa foloseasca tehnica. Mai bine il invat eu tehnica apararii asa, mai ciobaneste ca "printesu" lui mami iese mereu invins, el nu riposteaza si mor cand il vad.
Visul meu e sa-l duc la inot din primavara pt ca ii va placea cu siguranta si mi se pare extrem de complex ca sport. Nu sunt incantata de karate pt ca mi se pare ca sunt prea indoctrinati acolo (bine, nu e cazul lui fi-miu, ca el e un visator si nu e atent la ce le spune sensei ala... casca gura dupa muste, merge de 100 de ori la pipi si tot asa....e si cel mai mic de acolo (ca varsta)). Chiar vorbeam cu Cristi aseara ca baietelul nasilor e tot acolo la karate si duminica a iesit vicecampion la categoria lui (are gradul 7 keup) la nu stiu ce concurs la Brasov si e chiar bun si foarte pasionat. Lasa orice pt antrenamente, e disciplinat si determinat. El face 7 ani in decembrie si are 21 kg si 120 cm asa ca la vreo competitie ar putea ajunge sa lupte cu fi-miu ca sunt exact la aceeasi categorie...pai va dati seama ca bate Robert la Razvan ca la fasole? Asta micu al meu nu are nicio inclinatie razboinica, nu e pasionat de dat cu picioarele si cand il surprind prin camera lui el nu face scheme de lupta, face exercitii de respiratie si vorbeste in coreeana, sau ma rog, ce limba o vorbi sensei ala cu ei.
Si Cristi a facut nu stu cati ani judo si cand a dat concurs pt centura verde i-a bagat unul un picior in gura, i-a ciobit un dinte si s-a enervat asta si nu s-a mai dus....ii prevad lui Razvan un viitor la fel de luminos in ale sportului!!!

Mergi la inceput

Pai Sonia mananca 240 ml la o masa ca mananca doar 2 mese de lapte pe zi. Nu reusesc deloc sa ii dau mai putin si des. Ea si daca mananca 100 ml lapte si daca mananca 240 ml tot dupa 7-8 ore vrea iar. Iar mancare mananca in jur de 250-300 gr per total.
Uite, acum s-a trezit urland, am pus-o la masa, a plans morteste si nu vrea sa deschida gura deloc, am pus-o iar la somn ca se freca la ochi si doarme ca un ingeras. Deci pana la ora asta a mancat 240 ml lapte pe care i-a vomitat....si ATAT! Eu cred ca traieste si creste, ca si Razvan, cu somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Mai fetelor, pai pentru aparare folosesc karate doar meseriasii aia cu centura neagra si nu stiu cati dani. La astia piticii li se spune (ii indoctrineaza tare bine) ca nu e voie sa provoace, nu trebuie sa dea primii bla-blauri din astea asa ca in orice conflict fi-miu iese sifonat ca a zis sensei sa nu dea in copii. Cred ca il iau eu si pe sensei ala la 11 m ca diseara il duc eu la antrenament, pai ce rost mai are sa invete karate daca nu e voie sa foloseasca tehnica. Mai bine il invat eu tehnica apararii asa, mai ciobaneste ca "printesu" lui mami iese mereu invins, el nu riposteaza si mor cand il vad.
Visul meu e sa-l duc la inot din primavara pt ca ii va placea cu siguranta si mi se pare extrem de complex ca sport. Nu sunt incantata de karate pt ca mi se pare ca sunt prea indoctrinati acolo (bine, nu e cazul lui fi-miu, ca el e un visator si nu e atent la ce le spune sensei ala... casca gura dupa muste, merge de 100 de ori la pipi si tot asa....e si cel mai mic de acolo (ca varsta)). Chiar vorbeam cu Cristi aseara ca baietelul nasilor e tot acolo la karate si duminica a iesit vicecampion la categoria lui (are gradul 7 keup) la nu stiu ce concurs la Brasov si e chiar bun si foarte pasionat. Lasa orice pt antrenamente, e disciplinat si determinat. El face 7 ani in decembrie si are 21 kg si 120 cm asa ca la vreo competitie ar putea ajunge sa lupte cu fi-miu ca sunt exact la aceeasi categorie...pai va dati seama ca bate Robert la Razvan ca la fasole? Asta micu al meu nu are nicio inclinatie razboinica, nu e pasionat de dat cu picioarele si cand il surprind prin camera lui el nu face scheme de lupta, face exercitii de respiratie si vorbeste in coreeana, sau ma rog, ce limba o vorbi sensei ala cu ei.
Si Cristi a facut nu stu cati ani judo si cand a dat concurs pt centura verde i-a bagat unul un picior in gura, i-a ciobit un dinte si s-a enervat asta si nu s-a mai dus....ii prevad lui Razvan un viitor la fel de luminos in ale sportului!!!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Ioana....esti DEMENTIALA cum povestesti tu!
Si la Matei la gradi se organizeaza cursuri de karate.
Eu am vrut sa-l dau, dar a cam comentat Victor si in plus, l-am intrebat pe Matei daca vrea si a spus un categoric NU
Asa ca printul meu merge la teatru ca (il citez de Victor) "pe noi ne abureste destul....sa mai abureasca si pe altii"
Deci, Sonia traieste cu aer...

Mergi la inceput

Hahaha Ioanaaaaa m-ai facut sa rad cu glas tare cand am citit ce ai patit sa te duci la toaleta Sa nu iti fie frica deloc, nu cred ca aparitiile astea sant la oricine. Poate ca sant eu mai pacatoasa Documentarul ala tampit Zeitgeist mi-a bagat in cap toate prostiile, ca nu exista D-zeu, ca este totul luat din univers, dupa planete, ca nu au existat apostoli, ca Isus ca si Mohamed sant o nascocire, etc. Daca iti pierzi credinta, "ala " atat asteapta ca sa te racoleze Sa nu iti mai fie frica, iti dai seama ca daca mi-a trecut mie, tu nu ai nici un motiv

merg sa intind niste rufe, ne auzim mai tarziu

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Am mai scris pe aici de vreo 2 ori: varsta ideala pt karate este de la 6 ani. Asta mi-a spus socra-miu care are 18 ani de karate si a fost sensei

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput