Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

si,da! karate este sport de aparare, este foarte bine ca sant invatati din start ca este sport de aparare; ce ar insemna sa inceapa prin grupa la gradi sau pe afara, sa isi etaleze talentele de karate pe pielea altor copii?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pe Paunescu il tin aparatele in viata la spit de urgenta. I s-a oprit inima azi-noapte si a fost dus la urgenta Pacat, imi pare rau pt. el, a contat mult pe vremea mea cand era Cenaclul Flacara,imi place mult poezia Repetabila povara.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki ... deci mai astept un an. Si-asa nu vreau sa-l bag in activitati extra... inca.
Nu de alta dar eu am fost racolata inca de la gradi ... 5 ani ... la gimnastica... si eram un copil f ocupat... asa ca pe la 8 ani mi s-a luat de sport. Ma pasiona corul... teatrul (abureala vorba lu' Victor)... am abandonat gimnastica intr-un final. Apoi pe la 11 ani m-am apucat de atletism.. da' pe la 17 ani (cand m-a apucat indragosteala) m-am lasat si de asta. Macar pe-asta mi-a placut sa-l fac dar gimnastica a fost o corvoada pt mine... nu i-am spus mamei niciodata ca am facut sportul asta doar pt ca astea erau asteptarile familiei de la mine. Chiar nu vreau sa-mi pun copilul sa faca ce vreau eu... asa ca si faza cu karate e doar asa... o "impresie" de-a mea ca i-ar face bine.
Ioana al meu... are antecedente de mare bataus... acum a renuntat la instinctele haiducesti.. chiar as fi curioasa sa vad ce ar intelege el din sportul asta. Si oricum al meu este atent in general la ceea ce ii explica ALTCINEVA. Esti super tare cum povestesti tu de Razvan, nu-i de mirare ca si el este la fel de "comic".

Cosmin a halit portia de legume cu salau... in premiera. A avut cam 200gr. .. n-a ramas nimic deci ma declar f. multumita. Al meu a mancat asa... aprox. 200ml lapte, o babana si piureul de 200gr... de la 8 pana la 14:30.

Ioana incearca sa nu o mai indopi cu lapte, lasa-i timp de o ora jumate si apoi da=i fructe..incearca sa o lasi cu cat vrea ea la inceput... 70-100-150gr... . Cosmin bea lapte tot doar de 2 ori pe zi.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nici eu nu vreau sa-mi pun copilul sa faca ce vreau eu...; de aceea l-am intrebat daca vrea la karate; cum raspunsul a fost NU.....
La teatru el a vrut ca de altfel si la inot.
Ma intreba aproape zilnic cand mai mergem la bazin...

Mergi la inceput

Profit ca doarme Praslea si Nicolas e prin vecini.

Iuliana - al meu n-a mai vrut la bazin ca era apa rece. Mi-a si zis ca sa nu-l mai duc. Tare mi-e teama ca o sa fie "sportiv ca tacxu" (adica tacxu n-a fost dat la sport desi el tot zice ca a facut tenis/ski... toate o singura data sau de 2 ori in viata lui de copil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Pai poate chiar era apa rece.
Si eu cand l-am dus prima oara la Lia Manoliu mi-a zis ca e apa rece si nu mai vrea...ce-i drept a venit vanat de frig.
Pe urma l-am dus la bazin privat unde apa avea 32 de grade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare....si pe Stefan tot la 6 ani si 7 luni il dau la scoala....la fosta invatatoare a Biancaiasa ca,....am pila

eu la judo si fotbal mi ar placea sa l dau pe papan...la fotbal avem un prieten care i antrenor la copii si l a vazut acum 1 an si ceva si a zis ..are vana...adevarul ca la el mingea e cea mai tare jucarie

voi mai iesiti seara afara??ca noi inca da chiar daca i f frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Na ca a picat legea , trece iar la modificari.
Cosmi noi nu mai iesim afara din cauza de nesincronizare.Mario cum nu ramane la pranz sa doarma la gradi , doarme acasa de la 2 pana dupa 5 si e prea tarziu adica e deja intunecat cand se trezeste.Ba mai mult si Carla doarme in perioad aasta asa ca pana ii dau ei sa manance se duce de tot bruma de zi care mai era, deci cucu ...afara.
Eu astept musafiri acum asa ca...nu vreti sa vedeti ce de jucarii sunt aruncate prin casa si eu stau la net.
Eu vreau cat se poate de tarziu la scoala si dc se poate sa invete sa scire sa socoteasca si notiuni generale, ce atata materie? Dc ar fi dupa mine invatamantul ar tb sa fie scurt de maxim 8 ani.Bine aici ma refer la strictul necesar, cine vrea sa aprofundeze sa faca neen cat vrea el.

Mergi la inceput

Irina - e mortala rau mititica ta. Si frumoaaaasaaa foc.

Eu nu i-am mai scos pe-ai mei afara in curte nici ieri , nici astazi.. pe motiv de ceata. Nicolas exclus sa-l scot din casa pe vremea asta. Cosmin e de belea cu el... cum il dau afara cum trebuie musai sa-l dau pe jos sa misune prin iarba si sa guste pamantul. Nu vrea sa stea in carut (pe loc)... neam. Ori il plimb.... ori zdup se ridica in picioare sau se apleaca jelind sa-l dau pe jos. Pai cat a fost frumos afara l-am bagat in combinezon gros si jos cu el... toata curtea a luat-o de-a busilea ... pana la poarta unde s-a agatat de poarta si statea si se uita prin gard.(oricum nu trecea nimeni pe strada).

Tocmai ne-a sunat o mamica de la gradi cica sa ne ducem vineri la un party pt copii. Nicolas e tare incantat.. cred si eu... da' io ma gandesc cu groaza ca trebuie sa cumpar 2 cadouri. E ziua si a colegului lui dar are si o surioara care se serbeaza (c-am mai fost si anul trecut la party)... sunt nascuti la o zi dif. .. in ani diferiti.
Mai trebuie sa cumpar si niste cadouri pt una dintre fine si finului... de Mihail si Gavril... sper doar sa nu se invite iarasi si sa se serbeze la mine ca ma impusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana ii place lui matei la teatru?
Nu de alta, dar si eu ieri am dat banii, d emaine incepe si marco. sunt curioasa daca ii va placea. Nici eu nu-l oblig, deocamdfata inotul e sportul preferat si ma bucur. Am incercat lutul/pictura si dupa o luna a renuntat. acum incercam actoria, karate mai tarziu.
Irina deci a picat legea...vom vedea ce mai scot astia...caci linistiti nu pot sta...
Lili nu-mi zi de sarbatoriti. Noi avem vreo 7 luna asta...asa ca mai bine mergeam la o nunta ca sigur ieseam mai ieftin.

Noi am fost la o sedinta de shooting....facuta de mine...doamne ce m-am distrat cum statea si edi la pozat, il copia pe frate-su.
Am profitat de vremea buna si de decorul minunat de toamna.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput