Sezatoarea canadiana (196)
Raspunsuri - Pagina 8
ange spune:
ok.atunci aduc ori platoul cu branzeturi,ori platoul cu mezeluri sau daca vreti un platou cu carne,carnati,muraturi(daca apuc sa pun).
Ce preferati?Dulciuri am vazut ca sunt destule.
Sau daca nu,dati-mi voi ideei ca zau daca ma supar.
Diana,sanatate bunicutei tale.Si eu sunt in aceeasi oala ca si tine...Am incins telefonul cu Ro
un weekend fain tuturor
ankalaura spune:
DIANA - sanatate bunicii tale!
DOLORESS - bunica mea s-a sfarsit la sfarsitul lui iulie anul asta, diagnosticul Alzheimer fusese pus cu 5 ani in urma. Perioadele "pierdute" alternau cu cele de luciditate perfecta, insa ea nu a acceptat nici o secunda sa isi lase casa. Nici ai mei nu ar fi putut sa plateasca un centru privat, cu greu au gasit pe cineva care sa stea cu ea pe timpul noptii, acasa. Spun sincer, aveam momente in care ma gandeam ca ai mei risca sa faca ei Doamne fereste ceva, ca nici ai mei nu sunt prea rezistenti... Plus ca incepuse sa imi fie frica si de manifestarile ei de furie, ca mama nu putea sa o tina...
Faptul ca totusi bunica ta se afla undeva unde personal specializat se ocupa, este grozav. Exista si tratamente corect dozate care ajuta, bunica mea a avut, chiar daca avea si probleme cu inima.
Acum am fugit la lectii
Podeanu spune:
Diana, ce trist...ma gindesc insa cit s-a bucurat in vara asta ca v-a vazut pe toti 3 si ai apucat sa petreci timp cu ea. Era mult mai greu daca nu te duceai si acum regretai..poate isi revine totusi .
Oana pleci in Ro?
Mikiion sanatate, nu stiam ca si pneumonia se ia.
Nu cred ca am apucat sa felicit copii destepti de pe sezatoare, felicitari si lor si mamicilor mindre.
Azi in Journal de Mtl chiar au publicat din nou clasamentul scolilor. Sc Internat din Laval era cotata cu 10, am inteles acum Simona de ce vrei aici.Evident ca-ti ramine bani si de o vacanta in Mexic
Lorelaim, mai vin-o pe la noi, iti ducem lipsa.
Ptr Craciun eu am un bradutz mic de plastic cu fibre de sticla care se aprind toate culorile. E micutz rau, 50-60 cm, il pot aduce sa ne depanam cu el.
Deci cum se face cu cadourile? Fiecare cumpara ptr copilul in dotare un cadou de $20, am inteles bine? Dar cu adultii cum se procedeaza?
Ah, apropo de lectii la privata...Ai mei au f multe lectii, seara stau pina tirziu si in week-end isi planifica mai mereu lectiile de terminat.Ex joia asta Deni a avut un examen la istorie din materia data miercuri. 8 pagini de memorat (pe ambele parti) A stat pina tirziu, ba chiar s-a sculat si joi dimineata sa mai repete.
pitilache spune:
Un site: http://quebec.compareschoolrankings.org/secondary/SchoolsByArea.aspx
unde puteti face comparatii intre diverse scoli secundare si ultimile lor clasamente!
Si pentru alte provincii: www.compareschoolrankings.org/
nelia spune:
Diana, Doloress si Ange (acum am citit si de a ta), sanatate multa bunicilor!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
columbiana spune:
Simonna ai pm; daca nu te sun io :))
Diana, Doloress , sanatate bunicilor;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
delia79 spune:
Saluti fetele
Apar si eu din an in pasti, dar tre sa ma credeti ca n-am timp. Altfel, as citi si as raspunde si eu zilnic .
Multe felicitari atat copiilor pt reusita intrarii la scoli bune, cat si parintilor care au crezut in ei si i-au ajutat. Discutia asta cu scolile e super interesanta, desi recunosc ca mi-au iesit ochii ca la melc cand am dat de preturi. Inca nu m-am dumirit care e diferenta exacta intre privat si particular, voi intra pe siteurile voastre cand voi avea timp .
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista petrecerii de craciun, venim in formatie completa. Merci ca s-a organizat duminica . Mi-ar face placere sa aduc un platou cu chiftelute marinate, ce ziceti? Eu oricum voi orbita in sectiunea dulciuri, cine ma cunoaste, stie cat pot duce .
Multa sanatate bunicutelor bolnave, cu siguranta asta e partea cea mai grea a emigrarii :(
Roxana, imi pare rau pt experienta cu interviul, tocmai ce-am avut si eu placerea de a fi refuzata pe motiv ca cealalta candidata sta mai aproape . Vraja, nu m-au luat pt ca m-au intrebat si am raspuns ca am copil mic .
Va pupa fata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
ailed15 spune:
Buna fetelor,
Vad ca nu prea se scrie in week-end insa in cursul saptamanii de abai pot tine pasul cu voi.
Ieri am fost la botez, intai la biserica, nu am reusit sa fim punctuali asta din cauza mea, eram super obosita de abia m-am trezit si dezmeticit, ma rog am avut o aventura vineri noaptea mi s-a facut rau de-a binelea de mi-am pierdut echilibrul. Dar asta e alta poveste.
cat am mai prins din botez la biserica a fost tare frumos si tocmai de aceea la cel de pe 6 o sa fac tot posibilul sa fim punctuali.
La restaurant ne-a servit o doamna romanca, ea s-a ocupat de masa noastra. Am ajuns in jur de 12 si ceva si ne-au pus paine pe masa cu unt. Apoi a fost cate o ciorba de legume, tare buna, salata de legume si finalul a fost la alegere fiecare , pui , peste sau vita, plus cafea si prajitura. i-au lasat sa duca vin , bere si prajitura care de fapt a fost un tort de fructe.
Copiii am vazut ca au avut alta masa si alt meniu, suc de portocale si peste cu cartofi prajiti. Nu s-a dansat , cred ca era loc de dans pentru ca o pereche de invitati au facut revelionul acolo.
Am eliberat pe la 5 aproape pentru ca urma sa vina o nunta. Ce am remarcat ca nu era separeu acolo, deci practic ei nu au pierdut nimica, pentru ca tot asa au avut clienti. Si din cele auzite in general au mancare buna, iar de curat a fost curat.
Deci Dragaica cam asta a fost la acest restaurant. Pe 6 am alt botez alte nouati, cine stie poate voi intre timp ati gasit ceva.
Fetelor o saptamana usoara la job-uri la scoli.
va pup
pitilache spune:
De ziua de nastere a lui Picasso, azi se serbeaza International Artist Day, pentru cine vrea sa citeasca mai multe: http://www.internationalartistday.com/
O saptamana excelenta tuturor!