Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata ,.,,am terminat
puteti scrie fara probl k sunt prin zona

zumzu nu stiu de ce la 20 trebuie schimbat...
asa e regula

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Lili primit, citit, notat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu86 m-ai trecut pe listuta de biserica??tiam scris m-ai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Bebelu daca vrei sa ma treci si pe mine pe lista Alina-Gabriela si Florin Daniel...noi aici nu avem biserica ortodoxa:( ...aaa si Biserica Sf. Dumitru e Biserica mea de suflet : 1.pt ca acolo am fost botezata
2.pt ca in blocul de langa Biserica stateam eu:(...hai k iar ma ia doru de apartamentul acela:((((....va pup ma duc sa fac baitza si pe urma nani somn usor burtici....si ms Bebelu

24 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

zumzu, are statie 133, dar sincer habar nu am cum se numeste. E cea mai apropiata de Piata Galati. Si in plus din Romana faci 15 min in plimbare lejera.

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Laura, Babyleeks notat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

bebelu86

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Fetelor eu ies. Ne bagam la un filmulet ceva. Noapte buna, vise placute puricii sa va sarute

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

zumzu, Bbayleeks noapte buna

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

zumzuvizionare placuta

Mergi la inceput