Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

gata fetelor am venit de la eco.suntem in parametrii ideali fara nici un fel de modificari,malformatii sau altceva.avem 607 gr si semanam cu tati.dormea bebelusul asa ca a stat foarte cuminte.suntem foarte fericiti.

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ma bucur MARA k bb e bine si totu e ok

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Zumzu eu am masa din aceea de infasat. A fost in acelasi pachet cu patul, nu se vindeau separat.

Alinushali, iubita_maria felicitari pentru eco si pentru bb fara probleme!

Tunde, Doloress chiar comice povestile voastre. Din fericire terminate cu bine la amandoua

Bine zici tu Zumzu... de-abia astept un motiv sa schimb salteaua, asa ca sa curgaaaa...

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu
la cele de yoga ai fost vreodata?
ai idee pot sa vin in sosete? ca mi-e asa greu sa ma car dupa mine cu adidasii

30+ Darius Alexandru

da, am ajuns o data si la yoga, dar sincer sa-ti spun mi s-a parut foarte plictisitor, asa ca nu m-am mai dus. Si miscarile mi s-au parut aiurea, adica nu prea simteam ca lucreaza nimic pe acolo...ma rog, poate e bine sa-ti faci si tu propria impresie.

Despre adidasi: oricum nu se intra incaltat, lasi incaltarile in vestibul sau pui botosei de celofan peste. In sala se sta in sosete sau in picioarele goale, dupa cum vrea fiecare (eu de ex nu pot fara soseste pt ca, desi e foarte cald, mie imi ingheata picioarele). O sa-ti placa la gym, Ramona e foarte draguta si e o atmosfera calda, asa...Astept impresii dupa ce ajungi.

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Citat:
citat din mesajul lui zumzu
la cele de yoga ai fost vreodata?
ai idee pot sa vin in sosete? ca mi-e asa greu sa ma car dupa mine cu adidasii

30+ Darius Alexandru

da, am ajuns o data si la yoga, dar sincer sa-ti spun mi s-a parut foarte plictisitor, asa ca nu m-am mai dus. Si miscarile mi s-au parut aiurea, adica nu prea simteam ca lucreaza nimic pe acolo...ma rog, poate e bine sa-ti faci si tu propria impresie.

Despre adidasi: oricum nu se intra incaltat, lasi incaltarile in vestibul sau pui botosei de celofan peste. In sala se sta in sosete sau in picioarele goale, dupa cum vrea fiecare (eu de ex nu pot fara soseste pt ca, desi e foarte cald, mie imi ingheata picioarele). O sa-ti placa la gym, Ramona e foarte draguta si e o atmosfera calda, asa...Astept impresii dupa ce ajungi.

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

de-abia astept. martea nu pot ca am cursul de puericultura de la 6 din pacate, ramane doar joi pt mine deocamta. ce mijloace de trasnport ajung in zona? ce statie este?
ms

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetelor ma duc la baitza...sper k in 30-40 min..nu umpleti paginile
ca nu stiu dc e altcineva sa faca capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu nu inteleg care e faza cu capitolele pe DC? de ce mereu cand anjungem pe la 20 tb sa facem capitol nou?

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am aparut si eu de la dr pe la 7 nu prea bine
de cum m-am suit in masina m-au luat durerile, ametelile si contractiile...deci lu bebe meu nu ii mai convine masina deloc.
m-am ales cu concediu oficial, gata cu plimbarile
m-am ales cu antibiotice si tratament.. se pare ca era o bronsita destul de urata de ma simteam asa.
am si tensiunea mare..si iar se pune prob nasterii, cum va fi, natural sau cezariana.
in ultimele 3 luni tot asa a fost ,..si zicea dr ca daca depaseste de 13..atunci e prob.
culmea e ca toata viata am fost ca o curca beata din cauza tensiunii mici..acu a luat-o in sus.
sotu s-a ales si el cu tratamente si analize..ca nu a mai facut de mult si l-am parat si pe el ca tuseste si se plange de dureri de spate...sa il mai intepe si pe el si sa faca pipi la borcan..nu numa eu..

doctorita de fam e super, va fi si pediatra noastra, macar de ea sunt ff multumita.e mai mult prietena noastra ca se cunoaste cu sotu.
mi-a recomandat sedere la pat, din cauza durerilor de spate .

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Simo nu-ti pot ura decat insanatosire grabnica, sa scapi cat mai repede de bronsita aia si de antibiotice!
Foarte bine ai facut ca ai parat sotul, ca asa fac ei... "se fofileaza" si scap tot timpul!

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bebelu, trimit PM

Mergi la inceput