Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

irina ce noroc cu sotul tau ....al meu are alte chestii de facut ...nu ma ajuta la tb casei , eee ....cand face stau cu gura pe el si atunci imi spune sa mi le fac singura ca si asa nu imi convine , adevarul este ca sunt cam exagerata si cu curatenia si cu ordinea , la mine tb sa fie la dunga

gaby poti manca lamaie si orice vrei ce contine vit c chiar daca iei doza maxima si eu iau una pe zi ...vitamina c se elimina f repede prin urina din organism , asa ca nu te gandi ca ai prea multa mai ales cand o iei din alimentatie
legat de baie ..nu stiu ce sa zic eu nu am facut deloc de cand sunt gravida dr a zis fara cada ....doar dus si nu apa fierbinte .

ma duk sa mai calc o runda .......

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Feliciari Zumzu pentru implinirea celor 30S. Sa mai stea si la tine cumintel inca vreo 10S (+- 2S) si sa fie sanatos, cat despre primele lucrusoare... asteptam poze!

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

zumzu, asta e
auzisem ca nu ia nasteri de sarbatori, dar ma gandeam ca poate poate anul asta sta si el in tara

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

dar tu la ce doctor/spital esti de intrebai de el?
de urmarit sarcina a urmarit-o , n-a zis nimic pana acum (nici eu n-am intrebat) doar ca te lasa in grija al cineva

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Feliciari Zumzu pentru implinirea celor 30S. Sa mai stea si la tine cumintel inca vreo 10S (+- 2S) si sa fie sanatos, cat despre primele lucrusoare... asteptam poze!

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Multumesc asemenea

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Legat de baie in cada, mi-aduc aminte ca l-am intrebat pe doctor de gimnastica si a zis ca depinde unde fac etc sa fie cineva de specialitate si apoi l-am intrebat de aqua gym si a zis fara ezitare: ca tot ce presupune apa etc absolut permis..bine acum stiu ca in cada nu e acelasi lucru dar daca apa nu este fierbinte. Eu una am mai facut si baie de cateva ori si nu am avut probleme

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bai ce limbarita aveti !!!

Mara, Mirela, Zumzu sa va bucurati de lucrusoare si sa le foloseasca bb cu placere. asteptam pozici.

Gabriela poti lua cate o lingura de sirop stodal inainte de masa cu juma de ora de 3 ori p zi, pana nu te ia mai rau. eu i-am dat si sotului, k il luase si p el, si a doua zi era ca nou cu gatu

Djlaura poti sa faci baie in cada linistita, nuami sa ai grija sa nu fie apa fierbinte. cica se poate declansa nasterea de la apa fierbinte.
acu dc e asa sau nu... dar mai bine sa ai grija, decat sa iti para rau dupa

Am vb cu ANGIE. a temrinat ff tarziu aseara la eco si a ramas si fara baterie. de aia nu a mai dat nici un semn. dar pe 19.11 vine iar.
POATE ATUNCI NE VDM MAI MULTE FETE!!!!! ce ziceti???

eu am incercat sa dorm..dar fara nici un rezultat..deja nu mai am loc cu sotu p canapea . el a dormit super bine..iar eu...nu mi-am gasit locu deloc.

hai k m-am intins k placinta....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aaaaaaaaaaa...neuronu de gravida..

bine ai venit Ocsanica. sarcina usoara si la termen.
te asteptam cu mai multe mesaje sa scapi de moderare.
cum ti se pare dr Rotaru???

sper ca nu am mai uitat nimic acu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara!
Am vazut ca ati discutat despre vorbit cu bebe sau nu. Noi vorbim cu bebelina in fiecare zi, mi se pare ca e trista daca nu o baga nimeni in seama...Seara ii punem muzica si de cateva zile ii citim povesti Si ne e asa drag sa facem asta..e minunat!

Sa va mai povestesc ce am facut zilele astea, ca am fost tare obosita si am intrat doar asa, in fuga, sa va citesc in diagonala. Ieri de dim am fost la analizele de sange (azi mi-au si iesit o parte din rezultate - m-am potolit cu glicemia, am 65, deci nu-mi mai fac pb!). Si daca tot am ajuns la Medlife, am fost sa vizitam si maternitatea. Am ramas asa impresionata....E o diferenta enorma fata de imaginea pe care o are un spital in mintea mea. Nu miroase a spital, toata lumea e amabila, e foarte curat, vizitatorii au botosei pe deasupra incaltarilor si halate sterile, este civilizat si decent...ce mai, mi-a dat mult curaj. Am vizitat si rezervele si ne-am topit de drag in fata acvariului cu bebei! E intr-adevar un efort financiar enorm, dar merita pana la ultimul banut - macar pt faptul ca ma duc relaxata, fara stres, chiar ma gandeam ca si daca se intampla ceva si medicul meu nu poate ajunge, nu ma agita deloc ideea de a naste cu medicul de garda. Sunt medici f buni si nu isi permite nimeni sa te trateze urat. Plus ca scapam de epopeea plicurilor... Intr-adevar, te primesc de la 35s, dar pana la urma am inteles ca si spitale mai "de traditie" cum este Elias de ex au aceasta pb, asa k asta nu e un argument contra.
Ideea e ca m-am relaxat mult (si tati pe langa mine!) in asteptarea nasterii. Am doar doua mari temeri: nasterea prematura (situatie in care sunt total in pom...avand in vedere ca nici bagaj de maternitate n-o sa-mi fac! ...dar nici nu ma pregatesc, nu vreau sa cobesc prostii) si cezariana! Da las ca sunt optimista, n-o sa fie cazul de nici una din astea!

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Fete vorbarete

Felicitarii fetelor care au schimbat prefixul.......fetelor care au venit cu motzate.

Eu fusei la eco azi, pentru o a doua parere si doc. i-a facut o poza la putzi ca sa i-o aratam lu' tati, ca tot se mandreste el cu fata lui......in rest toate sunt la locul lor, avem ochisori, guritza dulce, nasuc,urechiuse,manutze,picioruse si suntem ffff pudica.........parca stia ca am schimbat doc. si ca nu e femeie si doar nu sta ea sa se uite toata lumea la putzi ei.

Va ...... si apropo de prenatal, ma gandeam eu sa ma duc si luna lui decembrie si vreo cateva zile in ianuarie sa iau si eu prima de vanzari, dar pana la urma trebuie sa ma inteleg cu gargaritza mea.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 22+ cu gargaritza mica
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

nu ati vazut pe undeva niste mese de infasat din acelea care se pun peste patut? noi nu avem spatiu mai deloc si odata am vazut la cineva acsa si chair mi s-a parut ok.

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput