Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

zumzu, unde mergi la gym?

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

fetelor am si o intrebare care nu-mi da pace. sa nu radeti de mine

cand ne apuca travaliu (se rupe apa sau contractii sa zicem) si plecam la spital purtam ceva absorbante pana la spital? si la fel in travaliu purtam ceva? ca ma gandesc ca mai exista diverse scurgeri etc.

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am ajuns si noi acasica

Zumzu
sa stii ca Eu ma obosesc la 22 saptcum o sa fie la 30?

Djlaura
Nici Eu n-am stat in vana numai la dus..de cand am bb in burtica

Mamutz
Mersi ff mult...daca mai ai detalii astept Pm..ex cand lucreaza..si daca are posibilitate la cabinet pentru EEG

Stau in pat ca ma doare burtica
..daca trec 4-5 ore si nu ma intind ma iau niste dureri groaznice

Alinushali
Felicitari pt eco//avem DPN in aceeasi zii stii..?

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

zumzu, au intrebat ieri fetele la curs treaba asta si tipa de acolo a zis ca dupa 35-36s e bine sa avem in geanta un absorbant d-ala mare de noapte, desi nu prea face fata saracu, dar decat sa tarasti apa dupa tine...Pe de alta parte o colega de serv imi spunea ca e mai bine sa ai un prosop intre picioare decat absorbant ca debitul e maricel dar iti dai seama ca nu curge mult in continuu, asa ca eu cred ca iti faci treaba cat de cat cu cateva absorbante maaaari.

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

N-am ajuns niciodata pana acum
dar aici: http://www.gimnastica-gravide.ro/

e 250 de ron abonamentul de 10 sedinta sau 30 de ron sedinta. Mai au si yoga pt. femei insarcinate (chiar doctorul mi-a recomndat aici ca e ok). Si e dragut ca faci programare pe net dinainte si sunt maxim 12 fete o data

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angie unde esti?????

a inceput meciuuiu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

cand ne apuca travaliu (se rupe apa sau contractii sa zicem) si plecam la spital purtam ceva absorbante pana la spital? si la fel in travaliu purtam ceva? ca ma gandesc ca mai exista diverse scurgeri etc.

30+ Darius Alexandru

In legatura cu asta am o faza tare care mi s-a intimplat la prima sarcina
Mi s-a rupt apa la 4 dimineata..speriata..am crezut ca m-am pisat pe mine..
merg la baie vad ce-i...ma sperii si domle ma apuc de schimbat chilotii..in loc sa-mi pun ceva acolo..absorbant ex..tot imi luam alti chiloti...si avand vreo 15 perechi mai mari care imi erau bun cand veni vremea sa merg la spital NU MAI AVEAM CHILOTI!
Bagaj pregatit nexam..fiind numai la 32 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

zumzu, au intrebat ieri fetele la curs treaba asta si tipa de acolo a zis ca dupa 35-36s e bine sa avem in geanta un absorbant d-ala mare de noapte, desi nu prea face fata saracu, dar decat sa tarasti apa dupa tine...Pe de alta parte o colega de serv imi spunea ca e mai bine sa ai un prosop intre picioare decat absorbant ca debitul e maricel dar iti dai seama ca nu curge mult in continuu, asa ca eu cred ca iti faci treaba cat de cat cu cateva absorbante maaaari.

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

am inteles multam
tu la ce curs mergi? filantropia?

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ALinushali felicitari pt vestile bune de la eco

ROxx mersi pt rasp. ma interesa si p mine. k habar nu aveam ce si cum.
voi mai incolo, veti pune ceva p pat? in caz k se rupe apa si sa nu se strice salteaua??
k am inteles k pateaza urat si abia mai iese.

de maine vreau si eu sa ma bag la spalat hainutele buburuzei.

frate..p mine m=a luat rau .
a mai nascut o fata azi la 31s.
clar sapt viitoare imi pun la punct macar bagaju de spital.
k nu stiu de ce, dar am o senzatie tare proasta k voi naste mult inainte de termen

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

30+ Darius Alexandru

In legatura cu asta am o faza tare care mi s-a intimplat la prima sarcina
Mi s-a rupt apa la 4 dimineata..speriata..am crezut ca m-am pisat pe mine..
merg la baie vad ce-i...ma sperii si domle ma apuc de schimbat chilotii..in loc sa-mi pun ceva acolo..absorbant ex..tot imi luam alti chiloti...si avand vreo 15 perechi mai mari care imi erau bun cand veni vremea sa merg la spital NU MAI AVEAM CHILOTI!
Bagaj pregatit nexam..fiind numai la 32 sapt

da..trebuie sa ne apucam si de bagaj in curand. eu mi-am facut lista deocamta dar atat.
pt abosrbantele alea sterile ce tb sa cumpar: vata si mai ce? ce dimensiune? o sa cumpar unele din alea facute dar imi fac totusi sa am la mine in caz ca stramba cimneva din nas

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput